Reporter of gastblogger worden van Snowrepublic?

Door: Edwin Hagenouw (hoofdredacteur)

Snowrepublic is het online wintersportmagazine voor de avontuurlijke skiër en snowboarder. Sinds 2008 schrijven we over onze eigen ervaringen in ongerepte gebieden en op verrassende plekken, waar dan ook ter wereld. Daarnaast brengen we het meest verrassende wintersportnieuws en praten we je bij over het weer en de sneeuwverwachtingen.

MEDICIJN

We hebben een sterk team van reporters die je van september tot mei dagelijks op de hoogte houden van het laatste winternieuws en schrijven over de bijzondere reizen die ze maken.

Van jou als reporter verwachten we dus dat je inspirerende of informatieve verhalen kunt vertellen en goede foto’s maakt

Deel je ervaringen op Snowrepublic!

Met name op onze Facebookpagina zien we een mooie en sterke interactie met onze lezers. Steeds vaker lezen we over jullie ervaringen en zien we de foto’s die jullie delen. Een aantal van onze volgers is ondertussen gastblogger geworden en deelt op die manier zijn of haar ervaringen voor een steeds groter publiek.

Reporters
Wil jij ook reporter worden van Snowrepublic?

Persreizen

Met het groeiende succes van Snowrepublic, een grote naamsbekendheid en vele duizenden lezers en volgers ontvangen we steeds vaker uitnodigingen van landen, gebieden en reisorganisaties.

Ze verzoeken ons dan om de bestemming te gaan bezoeken en onze ervaringen te beschrijven in reisverslagen, fotoreportages en reisvideo’s. Dit is natuurlijk een sterke promotie voor deze partijen in onze doelgroep: actieve vrouwen en mannen met een gemiddelde leeftijd van 41 jaar.

Wil jij op wintersportreis namens snowrepublic?

Aangezien we meer verzoeken voor reizen ontvangen dan we zelf kunnen doen is er een goede kans dat jij als actieve reporter of gastblogger namens Snowrepublic op reis gaat. In ruil daarvoor verwachten we dan inspirerende reisverhalen en fotoreportages van jou.

Jouw profiel: wintersportliefhebber, (redelijk) ervaren skiër of snowboarder, je kunt inspirerende verhalen en goede foto’s maken en bewerken tot kleine kunstwerken.

Val d'Isère
Als reporter aan de slag in de sneeuw.

Aanmelden als reisschrijver / fotograaf

Lijkt het je leuk om als reisschrijver en/of fotograaf voor ons aan de slag te gaan en voldoe je aan het profiel zoals we dat hierboven hebben beschreven? Meld je dan aan via het onderstaande formulier en geef een heldere beschrijving van jezelf en schrijf een korte motivatie en wellicht zie je jouw verhalen binnenkort terug op snowrepublic.nl

(Visited 940 times, 1 visits today)

2 Reactie op “Reporter of gastblogger worden van Snowrepublic?”

 • Martine
  4 november 2018 at 13:56

  Waar kan ik meer informatie dit onderwerp vinden?

  • Edwin Hagenouw
   Edwin Hagenouw
   5 november 2018 at 16:16

   Alle informatie staat in het artikel.

Comments are closed.

 

BBI Travel

Wintersport in Scandinavië 

Deze winter vlieg je met BBI Travel rechtstreeks naar het hart van Scandinavië voor een wintervakantie vol avonturen. Ga skiën op de pistes van Sälen in Zweden of in Trysil in Noorwegen. Lees meer

SalzburgerLand

Win een skivakantie naar SalzburgerLand 

Je merkt het overal in SalzburgerLand: de locals en de wintersporter zijn simpelweg verliefd op de winter. Een skivakantie, daar houden we allemaal van toch? Maar het wordt natuurlijk nog veel leuker als die vakantie ook nog eens gratis is! Doe hier mee aan de prijsvraag en maak kans op een van de negen wintersportreizen. Elke reis is voor 2 personen. 7 nachten in een 2-persoonskamer in een hotel, inclusief halfpension. Plus twee skipassen voor 6 dagen. Doe mee!

Voigt Travel

Wintersporten in Zweden en Noorwegen 

Kleinschalige pistes, Zweedse koffiepauzes en uitzicht op beboste heuvels: ga wintersporten op z’n Scandinavisch’. Weg van de massa skiën en snowboarden tussen de Zweden en Noren. Bekijk hier de bijzondere winterse reizen van Voigt Travel. Lees meer