REISINSPIRATIE | Doe mee met de online inspiratieavond over Lapland

Door Edwin Hagenouw

Huskysafari’s, sneeuwscootertochten, slapen in een sneeuwhotel: Lapland zit boordevol belevenissen. Maar er zijn nog veel meer avonturen te beleven in dit deel van Lapland. Tijdens de online inspiratieavonden van onze vrienden van Voigt Travel kom je alles te weten over reizen naar Lapland in de winter. Ook zul je zien hoe onvergetelijk de overnachtingen zijn in de bijzondere winterse landschappen. Vanzelfsprekend komen ook informatie over reizen in coronatijd en de annuleringsregelingen aan bod.

25 en 30 maart 2021

De online inspiratieavonden over sprookjesachtig mooi winters Lapland vinden online plaats via webinargeek (online presentaties) op donderdag 25 en dinsdag 30 maart 2021 om 20:00 uur. De presentaties duren ongeveer één uur.

Tijdens de presentaties kun je vragen stellen aan reisspecialisten en Lapland-experts. Een kwartier van tevoren ontvang je een mail met daarin de link naar de online presentatie. Voordat je de online presentatie kunt zien, moet je je wel even aanmelden. Dat kan via onderstaande button.

AANMELDEN VOOR INSPIRATIEAVOND


(Visited 99 times, 1 visits today)

Obertauern. Skigebied met de meeste sneeuw van Oostenrijk.