Klik hier om mee te doen met de win-actie


 

REISINSPIRATIE | Doe mee met de online inspiratieavond over Lapland

Door Edwin Hagenouw

Huskysafari’s, sneeuwscootertochten, slapen in een sneeuwhotel: Lapland zit boordevol belevenissen. Maar er zijn nog veel meer avonturen te beleven in dit deel van Lapland. Tijdens de online inspiratieavonden van onze vrienden van Voigt Travel kom je alles te weten over reizen naar Lapland in de winter. Ook zul je zien hoe onvergetelijk de overnachtingen zijn in de bijzondere winterse landschappen. Vanzelfsprekend komen ook informatie over reizen in coronatijd en de annuleringsregelingen aan bod.

25 en 30 maart 2021

De online inspiratieavonden over sprookjesachtig mooi winters Lapland vinden online plaats via webinargeek (online presentaties) op donderdag 25 en dinsdag 30 maart 2021 om 20:00 uur. De presentaties duren ongeveer één uur.

Tijdens de presentaties kun je vragen stellen aan reisspecialisten en Lapland-experts. Een kwartier van tevoren ontvang je een mail met daarin de link naar de online presentatie. Voordat je de online presentatie kunt zien, moet je je wel even aanmelden. Dat kan via onderstaande button.

AANMELDEN VOOR INSPIRATIEAVOND


(Visited 142 times, 1 visits today)

 

BBI Travel

Wintersport in Scandinavië 

Deze winter vlieg je met BBI Travel rechtstreeks naar het hart van Scandinavië voor een wintervakantie vol avonturen. Ga skiën op de pistes van Sälen in Zweden of in Trysil in Noorwegen. Lees meer

SalzburgerLand

Win een skivakantie naar SalzburgerLand 

Je merkt het overal in SalzburgerLand: de locals en de wintersporter zijn simpelweg verliefd op de winter. Een skivakantie, daar houden we allemaal van toch? Maar het wordt natuurlijk nog veel leuker als die vakantie ook nog eens gratis is! Doe hier mee aan de prijsvraag en maak kans op een van de negen wintersportreizen. Elke reis is voor 2 personen. 7 nachten in een 2-persoonskamer in een hotel, inclusief halfpension. Plus twee skipassen voor 6 dagen. Doe mee!

Voigt Travel

Wintersporten in Zweden en Noorwegen 

Kleinschalige pistes, Zweedse koffiepauzes en uitzicht op beboste heuvels: ga wintersporten op z’n Scandinavisch’. Weg van de massa skiën en snowboarden tussen de Zweden en Noren. Bekijk hier de bijzondere winterse reizen van Voigt Travel. Lees meer