Aberg © Claudia Ziegler


 

Het Britse outdoormerk Rab start het nieuwe winterseizoen 2021-22 met mooie onderscheidingen van Backcountry Magazine (VS). Deze awards ontvangt Rab voor het veelgeprezen Khroma Cirque GORE-TEX-jack. In hun onlangs gepubliceerde Gear Guide voor 2022, heeft Backcountry Magazine een Gear Guide Editor’s Choice Award toegekend aan de Khroma Cirque, een hoogwaardige, ademende 3-laags GORE-TEX Active shell ontworpen voor ski-alpinisme en verkrijgbaar in zowel heren- als damesmaten.

“De Cirque is een superlichte hardshell in alpine stijl die, ondanks zijn gewichtloosheid, niet ontbreekt aan functies”, schreven de recensenten van Backcountry Magazine over het Khroma Cirque herenjack. “Dit is een ideaal jack voor touren in variabele weersomstandigheden.”

Duurzaam en effectief

Met skispecifieke eigenschappen, duurzame constructie en effectief ademend vermogen is de Khroma Cirque Jacket de ideale jas voor backcountry skiën en ski-alpinisme. De jas heeft verborgen pitritsen om de warmte snel af te voeren en de luchtstroom te vergroten wanneer de helling steiler wordt. Daarnaast heeft het jack een YKK® VISLON® AquaGuard®-ritssluiting over de volledige lengte met een interne stormflap, twee grote borstzakken voor een routekaart of handschoenen, en een interne veilige zak met rits.

“Ik merkte dat ik minder lagen verwisselde in deze jas. Als het warm wordt zorgen het ademende vermogen en de warmteafvoer ervoor dat je afkoelt zonder je rugzak uit te doen”, schreven de recensenten van Backcountry Magazine over de Khroma Cirque damesjas.

Het Khroma Cirque-jack maakt deel uit van Rab’s Khroma-ski-alpinisme-collectie en is dit herfst-/winterseizoen gelanceerd.


Lees ook: Waarom een donsjack van Rab de juiste keus is


(Visited 97 times, 1 visits today)