VIDEO: Atemlos van Helene Fischer, grootste après-ski hit aller tijden

Door Saskia Smulders | Fan van après-ski

Die hard wintersporters en apres-ski liefhebbers kennen de hit Atemlos van Helene Fischer natuurlijk al heel wat jaar, maar dat geldt niet voor iedereen. Luisteraars van Qmusic in Nederland hebben het geweldige nummer ook ontdekt. Atemlos staat op nummer drie van de Top500 van het foute uur 2019 en is daarmee voor Qmusic de grootste après-ski hit aller tijden.

Atemlos stamt al uit 2013 en stond op het album “Farbenspiel”.

Helene Fischer best verdienende Europese zangeres

Fischer werd in 1984 geboren in Siberie en is dus van Russisch-Duitse oorsprong. In 2005 trad ze voor het eerst op in een Duitse televisieshow. In 2006 verscheen haar eerste album: Von Hier bis Unendlich. Daarna ging het hard met haar carrière en behaalde ze veel goud en dubbelplatina voor haar hits. Helene Fischer ist ein Superstar, in Duitsland en ver daarbuiten.

Het magazine Forbes maakt elk jaar de verdiensten van entertainers bekend. In 2018 stond Helene Fischer op plek 8, met een inkomen van maar liefst $ 32 miljoen. Hieronder zie je de volledige lijst.

1. Katy Perry ($83 million)

2. Taylor Swift ($80 million)

3. Beyoncé ($60 million)

4. Pink ($52 million)

5. Lady Gaga ($50 million)

6. Jennifer Lopez ($47 million)

7. Rihanna ($37.5 million)

8. Helene Fischer ($32 million)

9. Celine Dion ($31 million)

10. Britney Spears ($30 million)


Lees alles over après-ski hits, bars en nieuws op onze Après-ski Pagina


Hoofdfoto: AvroTros

(Visited 8.443 times, 1 visits today)

 

BBI Travel

Wintersport in Scandinavië 

Deze winter vlieg je met BBI Travel rechtstreeks naar het hart van Scandinavië voor een wintervakantie vol avonturen. Ga skiën op de pistes van Sälen in Zweden of in Trysil in Noorwegen. Lees meer

SalzburgerLand

Win een skivakantie naar SalzburgerLand 

Je merkt het overal in SalzburgerLand: de locals en de wintersporter zijn simpelweg verliefd op de winter. Een skivakantie, daar houden we allemaal van toch? Maar het wordt natuurlijk nog veel leuker als die vakantie ook nog eens gratis is! Doe hier mee aan de prijsvraag en maak kans op een van de negen wintersportreizen. Elke reis is voor 2 personen. 7 nachten in een 2-persoonskamer in een hotel, inclusief halfpension. Plus twee skipassen voor 6 dagen. Doe mee!

Voigt Travel

Wintersporten in Zweden en Noorwegen 

Kleinschalige pistes, Zweedse koffiepauzes en uitzicht op beboste heuvels: ga wintersporten op z’n Scandinavisch’. Weg van de massa skiën en snowboarden tussen de Zweden en Noren. Bekijk hier de bijzondere winterse reizen van Voigt Travel. Lees meer