PRIVACY VERKLARING

Door Edwin Hagenouw, eigenaar Reisschrijvers Media

Hier vind je de privacy verklaring van Snowrepublic. Hierin wordt omschreven hoe er met jouw persoonlijke gegevens om wordt gegaan die worden verzameld door snowrepublic.nl als onderdeel van online uitgever Reisschrijvers Media te Heelsum, Nederland. Deze verklaring is voor de laatste keer gecheckt en aangepast op 1 september 2021.

gastbloggers

INLEIDING

In deze privacy verklaring lees je alles over de manier waarop jouw persoonsgegevens worden verzameld en hoe daarmee omgegaan wordt. Zo wordt uitgelegd waar jouw gegevens opgeslagen liggen en voor welke doelen jouw gegevens opgeslagen worden.

Daarnaast vind je hier ook al jouw rechten met betrekking tot jouw gegevens en hoe je gebruik kunt maken van die rechten. De privacyverklaring zal soms gewijzigd worden door bijvoorbeeld wetswijzigingen. Het is daarom raadzaam de verklaring periodiek te raadplegen.

Edwin Hagenouw, eigenaar Reisschrijvers Media

SNOWREPUBLIC

Je leest op dit moment de privacy verklaring van Snowrepublic. Snowrepublic is een online reismagazine met nieuws en reisverhalen. De inhoud wordt verzorgd door een onafhankelijke redactie en enkele gastbloggers. Snowrepublic is een merknaam, welke gehanteerd wordt door Reisschrijvers Media. Er zijn situaties waarin jouw gegevens door Snowrepublic verzameld worden. Het is daarom goed dat jij weet wat daarmee gedaan wordt en hoe je jouw wensen rondom jouw gegevens kan aangeven. Daarover gaat deze verklaring.

Val d'Isère

Als jij je niet prettig voelt omtrent het gebruik van jouw gegevens door Snowrepublic (als onderdeel van Reisschrijvers Media), neem dan gerust contact met ons op.

edwin@reisschrijvers.nl | +31 6 22 44 03 23

Utrechtseweg 41, 6866CJ Heelsum

Btw. Nr. NL107007514B01 | KVK Nr. 27313872

Reisschrijvers Media is een eenmanszaak, met als eigenaar Edwin Hagenouw


DOEL GEGEVENS

Er wordt voor een aantal doelen persoonsgegevens verzameld door Snowrepublic. Deze worden hieronder toegelicht.

01. Het versturen van nieuwsbrieven

Snowrepublic stuurt via e-mail nieuwsbrieven. Deze nieuwsbrieven zijn enerzijds commercieel en anderzijds gericht op kennisdeling. Alleen je e-mailadres wordt verzameld via het daarvoor bestemde formulier op de website van Snowrepublic. Daarnaast kan jemondeling of tekstueel gevraagd worden om je aan te melden.

02. Contact opnemen

Jouw gegevens zullen verzameld worden als jij contact opneemt met Snowrepublic via de website. In dit formulier wordt echter alleen gevraagd om de benodigde gegevens om eenvoorstel of een dienst aan te kunnen bieden, zoals je naam, bedrijfsnaam, e-mailadres,telefoonnummer en omschrijving.

03. Analytics

De website vanSnowrepublic verzamelt jouw gegevens om de website te verbeteren. Dit gebeurt met Google Analytics. Deze gegevens zijn anoniem en zijn dus niet gebonden aanjouw persoonlijke gegevens. Denk hierbij aan informatie zoals de duur van je website bezoek of de pagina’s die je veel bezoekt. Alle gegevens worden alleen verwerkt met jouw uitdrukkelijke toestemming dan wel ter uitvoering van de overeenkomsten die wordenaangegaan, dan wel omdat verwerking noodzakelijk is om jou in contact te brengen met potentiële relaties en/of opdrachtnemers.

ONTVANGERS

De gegevens die Snowrepublic ontvangt en verwerkt worden beheerd d.m.v.:

01. Mailchimp

De nieuwsbrieven worden verzonden met Mailchimp. Op het moment dat jij je aanmeldt voor de nieuwsbrief, wordt jouw e-mailadres automatisch opgeslagen in de daarvoor bestemde lijst binnen Mailchimp. Je kunt je te allen tijde uitschrijven voor de nieuwsbrief via een link ‘uitschrijven’ onderaan elke nieuwsbief.

02. Antagonist

De e-mail van Snowrepublic wordt gehost bij Antagonist. Als jij contact opneemt via de formulieren of via mail, worden die betreffende mails opgeslagen op de servers van Antagonist. De website en back-ups van de website worden gehost bij Antagonist. Gegevens die jij achterlaat op de website van Snowrepublic zijn op de servers van Antagonist opgeslagen.

OPSLAG PERIODE

Jouw gegevens worden voor langere tijd bewaard door Snowrepublic, maar nooit langer dan nodig is voor het uitvoeren van activiteiten, tenzij we op grond van een wettelijke regeling jouw gegevens langer moeten bewaren.

01. Het versturen van nieuwsbrieven

Jouw e-mailadres worden opgeslagen in Mailchimp. De opslag van jouw gegevens is voor onbepaalde tijd. Jij kan je namelijk uitschrijven wanneer je maar wilt via de link onderaan de nieuwsbrieven of door een mail te sturen naar edwin@reisschrijvers.nl.

02. Contact opnemen

Op het moment dat je contact opneemt met Snowrepublic via mail, dan worden die gegevens die jij meestuurt, zoals bijvoorbeeld je naam, bedrijfsnaam, en e-mailadres, opgeslagen op de mailserver. Die mails worden tot maximaal twee jaar terug bewaard.

03. Analytics

De gegevens die Analytics op de website verzameld zijn anoniem, dus niet verbondenaan jouw naam, bedrijf of e-mailadres. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Google Analytics.

BEVEILIGING

Er worden van jouw persoonsgegevens geen fysieke kopieën gemaakt. Je gegevens worden alleen beheerd in de eerder genoemde systemen en software. De persoonsgegevens die door Snowrepublic of door eerder genoemde derden worden beheerd, zijn alleen toegankelijk via bovenstaande software en zijn beveiligd met een wachtwoord en daar waar mogelijk met tweestapsverificatie. Bij deze tweestapsverificatie wordt een code vanuit de software gegenereerd en verstuurd naar Snowrepublic. Deze code dient gebruikt te worden tijdens het inlogproces.

De apparaten die jouw gegevens openen zijn elk zelf ook vergrendeld met een wachtwoord en/of vingerafdruk. Het aantal apparaten dat toegang heeft tot jouw gegevens wordt beperkt tot alleen de benodigde apparaten. Daarnaast wordt jouw bezoek aan onze website beveiligd door een SSL certificaat. Dit betekent dat jouw verbinding met de website van Snowrepublic privé is. Je herkent deze beveiliging aan het groene slotje voor de url.

JOUW RECHTEN

01. Recht op inzage

Je hebt het recht om ten alle tijden jouw gegevens op te vragen die bij Snowrepublic vastgelegd en bewaard worden. Dit doe je door een e-mail te sturen of telefonisch contact op te nemen met Snowrepublic. Je krijgt dan een overzicht van jouw gegevens.

02. Recht op rectificatie

Kloppen je gegevens niet? Of zijn je gegevens veranderd? Je hebt het recht om dit te laten rectificeren door Snowrepublic. Je gegevens omtrent de nieuwsbrief kan je aanpassen via de daarvoor bestemde url onderaan elke mail.

03. Recht op overdracht

Mocht jij de gegevens nodig hebben die bij Snowrepublic opgeslagen liggen in het geval je overstapt naar een andere partij of dienst, dan heb je het recht op overdracht. Hierbij dient Snowrepublic al jouw gegevens over te dragen aan de andere partij.

04. Recht op wissen van gegevens

Wil je niet langer dat jouw gegevens bij Snowrepublic vastgelegd zijn? Dan heb je het recht op het laten wissen van jouw gegevens.

05. Recht op het indienen van een klacht

Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens, als je vindt dat Snowrepublic niet op de juiste manier met jouw gegevens omgaat.

06. Recht op stop gegevensgebruik (bezwaar)

Wil jij niet dat Snowrepublic jouw gegevens gebruikt? Dan heb je het recht op het stoppen van het gebruik van jouw persoonsgegevens. Het gebruik maken van deze rechten kan via edwin@reisschrijvers.nl onder toezending van een kopie id-bewijs waarbij de pasfoto, de nummers onderaan het paspoort, id-bewijsnummer en BSN onleesbaar zijn gemaakt. Het streven is om binnen een week te reageren.

PLICHTEN

Snowrepublic verwerkt persoonsgegevens op grond van een gerechtvaardigd belang, namelijk een commercieel belang. Denk hierbij aan het aanbieden van diensten of producten van (partners van) Snowrepublic via onze nieuwsbrief per e-mail. Jouw gegevens zullen nooit verkocht worden aan derden. De gegevens die verplicht zijn om aan te leveren, zijn de minimale benodigde gegevens voor het aanbieden van de diensten of producten. Je e-mailadres is bijvoorbeeld nodig om de nieuwsbrief te kunnen versturen. Als deze verplichte gegevens niet worden aangeleverd, kan Snowrepublic de betreffende dienst niet aanbieden.

Mocht het nodig zijn gegevens die jij hebt gedeeld met Snowrepublic met anderen dan de hierboven genoemde partijen te delen (voor bijvoorbeeld het aanbieden van een dienst), dan zal daar eerst jouw toestemming voor worden gevraagd. Snowrepublic behoudt zich het recht de gegevens te openbaren wanneer dit wettelijk is vereist dan wel wanneer Snowrepublic dit gerechtvaardigd acht om te voldoen aan een juridisch verzoek/proces of om de rechten, eigendom of veiligheid van Snowrepublic te beschermen. Daarbij trachten wij altijd jouw recht op privacy zoveel mogelijk te respecteren.

Heb je toch nog vragen? Neem gerust contact op via bovenstaande contactgegevens.

Voor het laatst bijgewerkt op 1 september 2021

(Visited 468 times, 1 visits today)
Ga eens naar Gastein, voor een verrassend andere wintersport. Klik hier voor meer info!

Handige tips voor je mondkapje en helm

Gisteren publiceerde collega Patricia de meest recente coronamaatregelen voor Oostenrijk. Eén van de maatregelen is het dragen van een FFP2 mondmasker in de lift. Nou hoor ik je denken: hoe ga ik dit dragen in combinatie met je helm, handschoenen, zonnebril etc? Er zijn nu al fabrikanten die hier handig...
Lees verder
Skiën met de hele familie. © saalbach.com, Mirja Geh

Waarom een skivakantie met kinderen geweldig is in het Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn

Blije koppies als de allereerste piste is bedwongen Door: Pauline van der Waal | Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn Het gezellige Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn is fantastisch voor een vakantie met het hele gezin. Veel blauwe pistes om de eerste bochtjes  te draaien en extra pret op de Funslopes,...
Lees verder

Nieuwe 10-persoons gondel op Kaunertaler Gletsjer + verse sneeuw

Bijna dertien miljoen euro kostte de nieuwe tienpersoonsgondel waarvan je komende winter gebruik kunt maken als je naar de Kaunertaler Gletsjer gaat. De bouw van de nieuwe gondel, met de naam Weißseejochbahn, is onderdeel van het plan om dit gletsjergebied nadrukkelijker onder de aandacht van wintersporters te brengen. Zo zijn...
Lees verder

Er is al verse sneeuw gevallen! Kijk mee naar de beelden

Terwijl het in Nederland nog wat nazomert, klopt de winter in de Alpen al zachtjes op de deur. In de hoger gelegen gebieden is de eerste sneeuw van dit seizoen gevallen. Kijk mee en verlekker je aan de eerste winterse foto's en video's. Natuurlijk is dit nog geen sneeuw die...
Lees verder

Ga deze winter eens skiën in Obertauern

Afgelopen jaar hebben we tevergeefs gewacht op groen licht om te gaan wintersporten in de Alpen. Maar ons geduld wordt beloond en het skigebied Obertauern is er klaar voor. Want dat je in Obertauern een geweldige wintersport gaat hebben, staat vast. Helemaal als je er wat langer op moet wachten....
Lees verder

De top 10 meest gefotografeerde skigebieden op Instagram

Welke gebieden vind je het meest op Instagam? Door: Ilse Nijhof Skikleding merk Good Trip Clothing heeft onderzoek gedaan naar de meest Instragrammed skigebieden. Dat wil zeggen, het bedrijf heeft bijna twintig miljoen (19.385.307) Instagram berichten van 225 skigebieden over het hele continent geanalyseerd om Europa's tien meest populaire skigebieden...
Lees verder

8x de mooiste treinroutes in de winter!

Wij als wintersportfans houden van bestemmingen die bedekt zijn onder een deken van sneeuw. Wat is nou een betere manier om deze geweldige landschappen te aanschouwen, dan in de trein? Het is gezellig, je blijft er warm en je kunt je helemaal richten op de winterse taferelen die zich voor...
Lees verder
Dorfgastein. Foto: Dorfgasteiner Bergbahnen

DORFGASTEIN | Zeventig kilometer piste met prachtige vergezichten

Vanuit Dorfgastein betreed je het skigebied dat wordt gedeeld met Grossarl. Met zowel blauwe, rode als zwarte en afwisselende pistes is dit gebied geschikt voor de hele familie. Of je nu op pad bent met beginners of vergevorderden, kinderen, hun ouders, of opa's en oma's, iedereen heeft het naar z'n...
Lees verder
Dutchweek Gerlos

Dutchweek Gerlos is gepland voor de laatste week van maart 2022

Al jaren organiseert Dutchweek wintersport events in Italië, Oostenrijk en Noorwegen. Sinds 2018 ook in Gerlos, Zillertal Arena. Vanwege de wereldwijde pandemie kon Dutchweek in maart 2020 op het laatste moment niet doorgaan. Helaas was er daardoor ook in het wintersportseizoen van ‘20/’21 geen enkele mogelijkheid. De organisatie en lokale...
Lees verder
Wintersport missen gevoel

10 dingen die we zo missen aan de wintersport

Natuurlijk zijn er ergere dingen dan een wintersportloos coronajaar. Maar toch doet het pijn dat als we een hele winter niet kunnen doen wat we het liefste doen: wintersporten. Voor de mensen die ons wintersporters niet begrijpen, hebben we op tien zaken op een rijtje gezet die we zo missen aan...
Lees verder