PRIVACY VERKLARING

Door Edwin Hagenouw, eigenaar Reisschrijvers Media

Hier vind je de privacy verklaring van Snowrepublic. Hierin wordt omschreven hoe er met jouw persoonlijke gegevens om wordt gegaan die worden verzameld door snowrepublic.nl als onderdeel van online uitgever Reisschrijvers Media te Heelsum, Nederland. Deze verklaring is voor de laatste keer gecheckt en aangepast op 1 september 2021.

gastbloggers

INLEIDING

In deze privacy verklaring lees je alles over de manier waarop jouw persoonsgegevens worden verzameld en hoe daarmee omgegaan wordt. Zo wordt uitgelegd waar jouw gegevens opgeslagen liggen en voor welke doelen jouw gegevens opgeslagen worden.

Daarnaast vind je hier ook al jouw rechten met betrekking tot jouw gegevens en hoe je gebruik kunt maken van die rechten. De privacyverklaring zal soms gewijzigd worden door bijvoorbeeld wetswijzigingen. Het is daarom raadzaam de verklaring periodiek te raadplegen.

Edwin Hagenouw, eigenaar Reisschrijvers Media

SNOWREPUBLIC

Je leest op dit moment de privacy verklaring van Snowrepublic. Snowrepublic is een online reismagazine met nieuws en reisverhalen. De inhoud wordt verzorgd door een onafhankelijke redactie en enkele gastbloggers. Snowrepublic is een merknaam, welke gehanteerd wordt door Reisschrijvers Media. Er zijn situaties waarin jouw gegevens door Snowrepublic verzameld worden. Het is daarom goed dat jij weet wat daarmee gedaan wordt en hoe je jouw wensen rondom jouw gegevens kan aangeven. Daarover gaat deze verklaring.

Val d'Isère

Als jij je niet prettig voelt omtrent het gebruik van jouw gegevens door Snowrepublic (als onderdeel van Reisschrijvers Media), neem dan gerust contact met ons op.

edwin@reisschrijvers.nl | +31 6 22 44 03 23

Utrechtseweg 41, 6866CJ Heelsum

Btw. Nr. NL107007514B01 | KVK Nr. 27313872

Reisschrijvers Media is een eenmanszaak, met als eigenaar Edwin Hagenouw


DOEL GEGEVENS

Er wordt voor een aantal doelen persoonsgegevens verzameld door Snowrepublic. Deze worden hieronder toegelicht.

01. Het versturen van nieuwsbrieven

Snowrepublic stuurt via e-mail nieuwsbrieven. Deze nieuwsbrieven zijn enerzijds commercieel en anderzijds gericht op kennisdeling. Alleen je e-mailadres wordt verzameld via het daarvoor bestemde formulier op de website van Snowrepublic. Daarnaast kan jemondeling of tekstueel gevraagd worden om je aan te melden.

02. Contact opnemen

Jouw gegevens zullen verzameld worden als jij contact opneemt met Snowrepublic via de website. In dit formulier wordt echter alleen gevraagd om de benodigde gegevens om eenvoorstel of een dienst aan te kunnen bieden, zoals je naam, bedrijfsnaam, e-mailadres,telefoonnummer en omschrijving.

03. Analytics

De website vanSnowrepublic verzamelt jouw gegevens om de website te verbeteren. Dit gebeurt met Google Analytics. Deze gegevens zijn anoniem en zijn dus niet gebonden aanjouw persoonlijke gegevens. Denk hierbij aan informatie zoals de duur van je website bezoek of de pagina’s die je veel bezoekt. Alle gegevens worden alleen verwerkt met jouw uitdrukkelijke toestemming dan wel ter uitvoering van de overeenkomsten die wordenaangegaan, dan wel omdat verwerking noodzakelijk is om jou in contact te brengen met potentiële relaties en/of opdrachtnemers.

ONTVANGERS

De gegevens die Snowrepublic ontvangt en verwerkt worden beheerd d.m.v.:

01. Mailchimp

De nieuwsbrieven worden verzonden met Mailchimp. Op het moment dat jij je aanmeldt voor de nieuwsbrief, wordt jouw e-mailadres automatisch opgeslagen in de daarvoor bestemde lijst binnen Mailchimp. Je kunt je te allen tijde uitschrijven voor de nieuwsbrief via een link ‘uitschrijven’ onderaan elke nieuwsbief.

02. Antagonist

De e-mail van Snowrepublic wordt gehost bij Antagonist. Als jij contact opneemt via de formulieren of via mail, worden die betreffende mails opgeslagen op de servers van Antagonist. De website en back-ups van de website worden gehost bij Antagonist. Gegevens die jij achterlaat op de website van Snowrepublic zijn op de servers van Antagonist opgeslagen.

OPSLAG PERIODE

Jouw gegevens worden voor langere tijd bewaard door Snowrepublic, maar nooit langer dan nodig is voor het uitvoeren van activiteiten, tenzij we op grond van een wettelijke regeling jouw gegevens langer moeten bewaren.

01. Het versturen van nieuwsbrieven

Jouw e-mailadres worden opgeslagen in Mailchimp. De opslag van jouw gegevens is voor onbepaalde tijd. Jij kan je namelijk uitschrijven wanneer je maar wilt via de link onderaan de nieuwsbrieven of door een mail te sturen naar edwin@reisschrijvers.nl.

02. Contact opnemen

Op het moment dat je contact opneemt met Snowrepublic via mail, dan worden die gegevens die jij meestuurt, zoals bijvoorbeeld je naam, bedrijfsnaam, en e-mailadres, opgeslagen op de mailserver. Die mails worden tot maximaal twee jaar terug bewaard.

03. Analytics

De gegevens die Analytics op de website verzameld zijn anoniem, dus niet verbondenaan jouw naam, bedrijf of e-mailadres. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Google Analytics.

BEVEILIGING

Er worden van jouw persoonsgegevens geen fysieke kopieën gemaakt. Je gegevens worden alleen beheerd in de eerder genoemde systemen en software. De persoonsgegevens die door Snowrepublic of door eerder genoemde derden worden beheerd, zijn alleen toegankelijk via bovenstaande software en zijn beveiligd met een wachtwoord en daar waar mogelijk met tweestapsverificatie. Bij deze tweestapsverificatie wordt een code vanuit de software gegenereerd en verstuurd naar Snowrepublic. Deze code dient gebruikt te worden tijdens het inlogproces.

De apparaten die jouw gegevens openen zijn elk zelf ook vergrendeld met een wachtwoord en/of vingerafdruk. Het aantal apparaten dat toegang heeft tot jouw gegevens wordt beperkt tot alleen de benodigde apparaten. Daarnaast wordt jouw bezoek aan onze website beveiligd door een SSL certificaat. Dit betekent dat jouw verbinding met de website van Snowrepublic privé is. Je herkent deze beveiliging aan het groene slotje voor de url.

JOUW RECHTEN

01. Recht op inzage

Je hebt het recht om ten alle tijden jouw gegevens op te vragen die bij Snowrepublic vastgelegd en bewaard worden. Dit doe je door een e-mail te sturen of telefonisch contact op te nemen met Snowrepublic. Je krijgt dan een overzicht van jouw gegevens.

02. Recht op rectificatie

Kloppen je gegevens niet? Of zijn je gegevens veranderd? Je hebt het recht om dit te laten rectificeren door Snowrepublic. Je gegevens omtrent de nieuwsbrief kan je aanpassen via de daarvoor bestemde url onderaan elke mail.

03. Recht op overdracht

Mocht jij de gegevens nodig hebben die bij Snowrepublic opgeslagen liggen in het geval je overstapt naar een andere partij of dienst, dan heb je het recht op overdracht. Hierbij dient Snowrepublic al jouw gegevens over te dragen aan de andere partij.

04. Recht op wissen van gegevens

Wil je niet langer dat jouw gegevens bij Snowrepublic vastgelegd zijn? Dan heb je het recht op het laten wissen van jouw gegevens.

05. Recht op het indienen van een klacht

Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens, als je vindt dat Snowrepublic niet op de juiste manier met jouw gegevens omgaat.

06. Recht op stop gegevensgebruik (bezwaar)

Wil jij niet dat Snowrepublic jouw gegevens gebruikt? Dan heb je het recht op het stoppen van het gebruik van jouw persoonsgegevens. Het gebruik maken van deze rechten kan via edwin@reisschrijvers.nl onder toezending van een kopie id-bewijs waarbij de pasfoto, de nummers onderaan het paspoort, id-bewijsnummer en BSN onleesbaar zijn gemaakt. Het streven is om binnen een week te reageren.

PLICHTEN

Snowrepublic verwerkt persoonsgegevens op grond van een gerechtvaardigd belang, namelijk een commercieel belang. Denk hierbij aan het aanbieden van diensten of producten van (partners van) Snowrepublic via onze nieuwsbrief per e-mail. Jouw gegevens zullen nooit verkocht worden aan derden. De gegevens die verplicht zijn om aan te leveren, zijn de minimale benodigde gegevens voor het aanbieden van de diensten of producten. Je e-mailadres is bijvoorbeeld nodig om de nieuwsbrief te kunnen versturen. Als deze verplichte gegevens niet worden aangeleverd, kan Snowrepublic de betreffende dienst niet aanbieden.

Mocht het nodig zijn gegevens die jij hebt gedeeld met Snowrepublic met anderen dan de hierboven genoemde partijen te delen (voor bijvoorbeeld het aanbieden van een dienst), dan zal daar eerst jouw toestemming voor worden gevraagd. Snowrepublic behoudt zich het recht de gegevens te openbaren wanneer dit wettelijk is vereist dan wel wanneer Snowrepublic dit gerechtvaardigd acht om te voldoen aan een juridisch verzoek/proces of om de rechten, eigendom of veiligheid van Snowrepublic te beschermen. Daarbij trachten wij altijd jouw recht op privacy zoveel mogelijk te respecteren.

Heb je toch nog vragen? Neem gerust contact op via bovenstaande contactgegevens.

Voor het laatst bijgewerkt op 1 september 2021


Innsbruck

Wintersport in Innsbruck

Pure levensvreugde voor een onvergetelijke wintervakantie. Hier kan je vanuit het hart van de hoofdstad van Tirol binnen twintig minuten in luchtige hoogtes op de Nordkette begeven. Het historische centrum met zijn beroemde bezienswaardigheden ligt op een steenworp van dertien skigebieden. Een skitocht of winterwandeling is dus nooit ver weg in Innsbruck. Lees meer


Saalbach Hinterglemm

Voel jij ook die heerlijke winterspanning ? 

Boek dan snel de coolste accommodatie voor je skivakantie in het Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn! Beleef deze winter de onvergetelijke wintermomenten op maar liefst 270 downhill-kilometers in Home of Lässig! Lees meer


BBI Travel

Veelzijdige wintersport in Gastein 

Eén vallei, vier skigebieden. Met de gondel „non stop to the top“ en genieten van de lange afdalingen. Met de auto of de skibus ben je in een paar minuten in de skigebieden. Ga na het skiën lekker ontspannen in het warme thermaal water in de thermen. Heerlijk! Lees meer


Ski amade

Ski amadé – Het grootste skiparadijs van Oostenrijk

Alleen in Ski Amadé kun je met één skipas skiën op maar liefst 760 kilometer piste. Tot 270 moderne liften en 356 van de best geprepareerde pistes, gelegen in een adembenemend berglandschap, wachten op skiërs en snowboarders.Lees meer


REISVERSLAG | Een lang weekend skiën in Trysil, het grootste skigebied van Noorwegen

REISVERSLAG | Een lang weekend skiën in Trysil, het grootste skigebied van Noorwegen

De wekker gaat. Het is vijf uur 's ochtends op zaterdagochtend. Een beetje te vroeg als je het mij vraagt, maar er staat wel iets heel moois tegenover. Als het een beetje meezit, staan we nog voor het middaguur op de ski's. In Noorwegen welteverstaan! Dat een wintersport in Scandinavië...
Lees verder
REISVERSLAG | Op naar Muttereralm, het gezinsvriendelijke skigebied vlakbij Innsbruck

REISVERSLAG | Op naar Muttereralm, het gezinsvriendelijke skigebied vlakbij Innsbruck

Skiën op een steenworp afstand van Innsbruck met een geweldig uitzicht over de stad? Ga dan naar Muttereralm, waar je vanuit het centrum gewoon met een trammetje kunt komen! Dat voelt super stads, toch? Tijdens een wintertrip naar Innsbruck combineren Peter en Pauline de leuke kanten van de stad met...
Lees verder
Skilegende Marcel Hirscher plant rentree als Nederlander

Skilegende Marcel Hirscher plant rentree als Nederlander

Voormalig topskiër Marcel Hirscher (35) staat na vijf jaar voor een sensationele comeback. Opmerkelijk is dat de Oostenrijker zijn rentree zou willen maken onder de Nederlandse vlag. De in 2019 gestopte Oostenrijkse skilegende plant een rentree in de wereldbeker. Nederlander De specialist op de slalom heeft een Nederlandse moeder en...
Lees verder
106 doden in de Alpen dit seizoen; iets onder langjarige gemiddelde

106 doden in de Alpen dit seizoen; iets onder langjarige gemiddelde

De Oostenrijkse raad van bestuur voor de veiligheid in de Alpen (ÖKAS) heeft onlangs de voorlopige statistieken over ongevallen in de Alpen voor de winter van 2023/24 gepubliceerd. Dit seizoen zijn er 106 mensen omgekomen in de Oostenrijkse bergen. Iets onder gemiddelde Het aantal dodelijke slachtoffers in de Alpen in...
Lees verder
Tirol gaat de strijd aan met illegale vakantiewoningen

Tirol gaat de strijd aan met illegale vakantiewoningen

In de strijd tegen illegale recreatiewoningen voert de deelstaatregering van Tirol de druk op zogenaamde investeerdershotels op. Hierbij worden vakantiecomplexen gekocht of gebouwd door vermogende investeerders, waarna de accommodaties doorverkocht worden aan vermogende kopers. Via een hotelexploitant worden de vakantiewoningen vervolgens verhuurd. Hierbij willen de kopers van een appartement binnen...
Lees verder

REISVERSLAG | Een lang weekend skiën in Trysil, het grootste skigebied van Noorwegen

REISVERSLAG | Een lang weekend skiën in Trysil, het grootste skigebied van Noorwegen

De wekker gaat. Het is vijf uur 's ochtends op zaterdagochtend. Een beetje te vroeg als je het mij vraagt, maar er staat wel iets heel moois tegenover. Als het een beetje meezit, staan we nog voor het middaguur op de ski's. In Noorwegen welteverstaan! Dat een wintersport in Scandinavië...
Lees verder
REISVERSLAG | Wintersport in Canada: een bucketlistreis naar Edmonton en Jasper (1)

REISVERSLAG | Wintersport in Canada: een bucketlistreis naar Edmonton en Jasper (1)

Skiën in Canada: op wiens bucketlist staat dat niet? Reporters Saskia en Patricia mochten deze van hun lijstje afstrepen en maakten een reis vol unieke winterervaringen naar Edmonton en Jasper in het westen van Canada. Hier lees je deel 1 van deze unieke reis! Natuurlijk kennen ook wij als fervente wintersporters...
Lees verder
Reisverslag Italië | Wintersporten in Valle d'Aosta

Reisverslag Italië | Wintersporten in Valle d'Aosta

Reizen betekent vaak vroeg opstaan, zodat je lekker op tijd op je reisbestemming aankomt. Op een zaterdag in december vertrokken van huis terwijl de nacht nog in volle kracht aanwezig was. De weg naar Schiphol was leeg. De snelheidsbeperking van honderd kilometer per uur ging pas over een uur in,...
Lees verder
Reisverslag en reistips voor wintersport in Sankt Anton am Arlberg

Reisverslag en reistips voor wintersport in Sankt Anton am Arlberg

Het is ondertussen alweer maart geworden. Voor ons is dit al jarenlang onze favoriete wintersportmaand in de Alpen. Na een heerlijk relaxte skiweek in Zwitserland in januari staan nu Sankt Anton am Arlberg (zes dagen) en Alpbachtal-Wildschönau (3 dagen) op het programma. In de laatste jaren was ik regelmatig in...
Lees verder
REISVERSLAG | Op naar Muttereralm, het gezinsvriendelijke skigebied vlakbij Innsbruck

REISVERSLAG | Op naar Muttereralm, het gezinsvriendelijke skigebied vlakbij Innsbruck

Skiën op een steenworp afstand van Innsbruck met een geweldig uitzicht over de stad? Ga dan naar Muttereralm, waar je vanuit het centrum gewoon met een trammetje kunt komen! Dat voelt super stads, toch? Tijdens een wintertrip naar Innsbruck combineren Peter en Pauline de leuke kanten van de stad met...
Lees verder

Voigt Travel

Wintersport in Zweden 

Beleef komende winter de Zweedse skipistes! Verblijf in een kleinschalig appartement direct aan de piste. Geniet je van rust en ruimte, vergezichten én heerlijke gastronomie, al vanaf € 695 per persoon. Lees meer

 

Ski amade

Ski amadé – Het grootste skiparadijs van Oostenrijk

Alleen in Ski Amadé kun je met één skipas skiën op maar liefst 760 kilometer piste. Tot 270 moderne liften en 356 van de best geprepareerde pistes, gelegen in een adembenemend berglandschap, wachten op skiërs en snowboarders.Lees meer

Saalbach Hinterglemm

Voel jij ook die heerlijke winterspanning ? 

Boek dan snel de coolste accommodatie voor je skivakantie in het Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn! Beleef deze winter de onvergetelijke wintermomenten op maar liefst 270 downhill-kilometers in Home of Lässig! Lees meer

SnowWorld

Wintersport in SnowWorld

Skigebied SnowWorld is hét Nederlandse skigebied met vijf skidorpen. De skiliften draaien tot ’s avonds laat en er valt voor jong en oud veel te beleven. Skiën, snowboarden, klimmen en après-skiën. Skigebied SnowWorld biedt de ultieme wintersportervaring bij jou in de buurt. Lees meer