PRIVACY VERKLARING

Door Edwin Hagenouw, eigenaar Reisschrijvers Media

Hier vind je de privacy verklaring van Snowrepublic. Hierin wordt omschreven hoe er met jouw persoonlijke gegevens om wordt gegaan die worden verzameld door snowrepublic.nl als onderdeel van online uitgever Reisschrijvers Media te Heelsum, Nederland. Deze verklaring is voor de laatste keer gecheckt en aangepast op 1 september 2021.

gastbloggers

INLEIDING

In deze privacy verklaring lees je alles over de manier waarop jouw persoonsgegevens worden verzameld en hoe daarmee omgegaan wordt. Zo wordt uitgelegd waar jouw gegevens opgeslagen liggen en voor welke doelen jouw gegevens opgeslagen worden.

Daarnaast vind je hier ook al jouw rechten met betrekking tot jouw gegevens en hoe je gebruik kunt maken van die rechten. De privacyverklaring zal soms gewijzigd worden door bijvoorbeeld wetswijzigingen. Het is daarom raadzaam de verklaring periodiek te raadplegen.

Edwin Hagenouw, eigenaar Reisschrijvers Media

SNOWREPUBLIC

Je leest op dit moment de privacy verklaring van Snowrepublic. Snowrepublic is een online reismagazine met nieuws en reisverhalen. De inhoud wordt verzorgd door een onafhankelijke redactie en enkele gastbloggers. Snowrepublic is een merknaam, welke gehanteerd wordt door Reisschrijvers Media. Er zijn situaties waarin jouw gegevens door Snowrepublic verzameld worden. Het is daarom goed dat jij weet wat daarmee gedaan wordt en hoe je jouw wensen rondom jouw gegevens kan aangeven. Daarover gaat deze verklaring.

Val d'Isère

Als jij je niet prettig voelt omtrent het gebruik van jouw gegevens door Snowrepublic (als onderdeel van Reisschrijvers Media), neem dan gerust contact met ons op.

edwin@reisschrijvers.nl | +31 6 22 44 03 23

Utrechtseweg 41, 6866CJ Heelsum

Btw. Nr. NL107007514B01 | KVK Nr. 27313872

Reisschrijvers Media is een eenmanszaak, met als eigenaar Edwin Hagenouw


DOEL GEGEVENS

Er wordt voor een aantal doelen persoonsgegevens verzameld door Snowrepublic. Deze worden hieronder toegelicht.

01. Het versturen van nieuwsbrieven

Snowrepublic stuurt via e-mail nieuwsbrieven. Deze nieuwsbrieven zijn enerzijds commercieel en anderzijds gericht op kennisdeling. Alleen je e-mailadres wordt verzameld via het daarvoor bestemde formulier op de website van Snowrepublic. Daarnaast kan jemondeling of tekstueel gevraagd worden om je aan te melden.

02. Contact opnemen

Jouw gegevens zullen verzameld worden als jij contact opneemt met Snowrepublic via de website. In dit formulier wordt echter alleen gevraagd om de benodigde gegevens om eenvoorstel of een dienst aan te kunnen bieden, zoals je naam, bedrijfsnaam, e-mailadres,telefoonnummer en omschrijving.

03. Analytics

De website vanSnowrepublic verzamelt jouw gegevens om de website te verbeteren. Dit gebeurt met Google Analytics. Deze gegevens zijn anoniem en zijn dus niet gebonden aanjouw persoonlijke gegevens. Denk hierbij aan informatie zoals de duur van je website bezoek of de pagina’s die je veel bezoekt. Alle gegevens worden alleen verwerkt met jouw uitdrukkelijke toestemming dan wel ter uitvoering van de overeenkomsten die wordenaangegaan, dan wel omdat verwerking noodzakelijk is om jou in contact te brengen met potentiële relaties en/of opdrachtnemers.

ONTVANGERS

De gegevens die Snowrepublic ontvangt en verwerkt worden beheerd d.m.v.:

01. Mailchimp

De nieuwsbrieven worden verzonden met Mailchimp. Op het moment dat jij je aanmeldt voor de nieuwsbrief, wordt jouw e-mailadres automatisch opgeslagen in de daarvoor bestemde lijst binnen Mailchimp. Je kunt je te allen tijde uitschrijven voor de nieuwsbrief via een link ‘uitschrijven’ onderaan elke nieuwsbief.

02. Antagonist

De e-mail van Snowrepublic wordt gehost bij Antagonist. Als jij contact opneemt via de formulieren of via mail, worden die betreffende mails opgeslagen op de servers van Antagonist. De website en back-ups van de website worden gehost bij Antagonist. Gegevens die jij achterlaat op de website van Snowrepublic zijn op de servers van Antagonist opgeslagen.

OPSLAG PERIODE

Jouw gegevens worden voor langere tijd bewaard door Snowrepublic, maar nooit langer dan nodig is voor het uitvoeren van activiteiten, tenzij we op grond van een wettelijke regeling jouw gegevens langer moeten bewaren.

01. Het versturen van nieuwsbrieven

Jouw e-mailadres worden opgeslagen in Mailchimp. De opslag van jouw gegevens is voor onbepaalde tijd. Jij kan je namelijk uitschrijven wanneer je maar wilt via de link onderaan de nieuwsbrieven of door een mail te sturen naar edwin@reisschrijvers.nl.

02. Contact opnemen

Op het moment dat je contact opneemt met Snowrepublic via mail, dan worden die gegevens die jij meestuurt, zoals bijvoorbeeld je naam, bedrijfsnaam, en e-mailadres, opgeslagen op de mailserver. Die mails worden tot maximaal twee jaar terug bewaard.

03. Analytics

De gegevens die Analytics op de website verzameld zijn anoniem, dus niet verbondenaan jouw naam, bedrijf of e-mailadres. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Google Analytics.

BEVEILIGING

Er worden van jouw persoonsgegevens geen fysieke kopieën gemaakt. Je gegevens worden alleen beheerd in de eerder genoemde systemen en software. De persoonsgegevens die door Snowrepublic of door eerder genoemde derden worden beheerd, zijn alleen toegankelijk via bovenstaande software en zijn beveiligd met een wachtwoord en daar waar mogelijk met tweestapsverificatie. Bij deze tweestapsverificatie wordt een code vanuit de software gegenereerd en verstuurd naar Snowrepublic. Deze code dient gebruikt te worden tijdens het inlogproces.

De apparaten die jouw gegevens openen zijn elk zelf ook vergrendeld met een wachtwoord en/of vingerafdruk. Het aantal apparaten dat toegang heeft tot jouw gegevens wordt beperkt tot alleen de benodigde apparaten. Daarnaast wordt jouw bezoek aan onze website beveiligd door een SSL certificaat. Dit betekent dat jouw verbinding met de website van Snowrepublic privé is. Je herkent deze beveiliging aan het groene slotje voor de url.

JOUW RECHTEN

01. Recht op inzage

Je hebt het recht om ten alle tijden jouw gegevens op te vragen die bij Snowrepublic vastgelegd en bewaard worden. Dit doe je door een e-mail te sturen of telefonisch contact op te nemen met Snowrepublic. Je krijgt dan een overzicht van jouw gegevens.

02. Recht op rectificatie

Kloppen je gegevens niet? Of zijn je gegevens veranderd? Je hebt het recht om dit te laten rectificeren door Snowrepublic. Je gegevens omtrent de nieuwsbrief kan je aanpassen via de daarvoor bestemde url onderaan elke mail.

03. Recht op overdracht

Mocht jij de gegevens nodig hebben die bij Snowrepublic opgeslagen liggen in het geval je overstapt naar een andere partij of dienst, dan heb je het recht op overdracht. Hierbij dient Snowrepublic al jouw gegevens over te dragen aan de andere partij.

04. Recht op wissen van gegevens

Wil je niet langer dat jouw gegevens bij Snowrepublic vastgelegd zijn? Dan heb je het recht op het laten wissen van jouw gegevens.

05. Recht op het indienen van een klacht

Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens, als je vindt dat Snowrepublic niet op de juiste manier met jouw gegevens omgaat.

06. Recht op stop gegevensgebruik (bezwaar)

Wil jij niet dat Snowrepublic jouw gegevens gebruikt? Dan heb je het recht op het stoppen van het gebruik van jouw persoonsgegevens. Het gebruik maken van deze rechten kan via edwin@reisschrijvers.nl onder toezending van een kopie id-bewijs waarbij de pasfoto, de nummers onderaan het paspoort, id-bewijsnummer en BSN onleesbaar zijn gemaakt. Het streven is om binnen een week te reageren.

PLICHTEN

Snowrepublic verwerkt persoonsgegevens op grond van een gerechtvaardigd belang, namelijk een commercieel belang. Denk hierbij aan het aanbieden van diensten of producten van (partners van) Snowrepublic via onze nieuwsbrief per e-mail. Jouw gegevens zullen nooit verkocht worden aan derden. De gegevens die verplicht zijn om aan te leveren, zijn de minimale benodigde gegevens voor het aanbieden van de diensten of producten. Je e-mailadres is bijvoorbeeld nodig om de nieuwsbrief te kunnen versturen. Als deze verplichte gegevens niet worden aangeleverd, kan Snowrepublic de betreffende dienst niet aanbieden.

Mocht het nodig zijn gegevens die jij hebt gedeeld met Snowrepublic met anderen dan de hierboven genoemde partijen te delen (voor bijvoorbeeld het aanbieden van een dienst), dan zal daar eerst jouw toestemming voor worden gevraagd. Snowrepublic behoudt zich het recht de gegevens te openbaren wanneer dit wettelijk is vereist dan wel wanneer Snowrepublic dit gerechtvaardigd acht om te voldoen aan een juridisch verzoek/proces of om de rechten, eigendom of veiligheid van Snowrepublic te beschermen. Daarbij trachten wij altijd jouw recht op privacy zoveel mogelijk te respecteren.

Heb je toch nog vragen? Neem gerust contact op via bovenstaande contactgegevens.

Voor het laatst bijgewerkt op 1 september 2021

(Visited 1.763 times, 1 visits today)

BBI Travel

Veelzijdige wintersport in Gastein 

Eén vallei, vier skigebieden. Elk dorp beschikt over een eigen skigebied, de “hausberg”. Maar de andere bergen moet je ook zeker bezoeken. Met de auto of de bus ben je binnen een paar minuten in een ander skigebied. Lees meer

BBI Travel

Wintersport in Scandinavië 

Deze winter vlieg je met BBI Travel rechtstreeks naar het hart van Scandinavië voor een wintervakantie vol avonturen. Ga skiën op de pistes van Sälen in Zweden of in Trysil in Noorwegen. Lees meer



Winters weekendje weg? Ga skiën in Murtal met een stedentrip naar Graz!

Winters weekendje weg? Ga skiën in Murtal met een stedentrip naar Graz!

Zin in een korte trip? Dan hebben we iets leuks voor je! In een uur en 40 minuten vlieg je met KLM naar het Oostenrijkse Graz. Een super leuke stad, met op amper een uurtje rijden Murtal met verschillende wintersportgebieden. In Murtal kun je heerlijk skiën en natuurlijk nog veel...
Lees verder
Must-do in de Salzburger Sportwelt: de 12 Peaks Trophy

Must-do in de Salzburger Sportwelt: de 12 Peaks Trophy

Maar liefst 12 toppen, 30 liften, 46 kilometer pistes op 21 pistes - dat is de 12 Peaks Trophy! Bedwing jij ze op één dag? Wij houden wel van een uitdaging. En daarmee zit je goed in Salzburger Sportwelt. De 12 Peaks Trophy is een sportieve uitdaging die je naar...
Lees verder
Nieuw in Ski amadé: 28 fonkelnieuwe skitourroutes vlakbij de piste

Nieuw in Ski amadé: 28 fonkelnieuwe skitourroutes vlakbij de piste

Toerskiën is hot! Veel mensen houden ervan om tijdens een skitour omringd te zijn door de natuur en de prachtige bergen te ontdekken. Maar daarnaast hebben veel skiërs de behoefte om in een veilige omgeving omhoog te klimmen en ook weer veilig naar beneden te skiën. In de afgelopen jaren...
Lees verder
Met gierende banden naar Winterberg!

Met gierende banden naar Winterberg!

Vandaag is het de start van de meteorologische winter en in het Duitse Winterberg ís het best winters. Wat wil je ook met zo'n naam, natuurlijk. Het goede nieuws is dat dit weekend het winterseizoen start dankzij de volop draaiende sneeuwkanonnen. Er zullen twee pistes beschikbaar zijn. Dus hup, met...
Lees verder
Naar de sneeuw in april of mei? Ga lenteskiën in Val Thorens!

Naar de sneeuw in april of mei? Ga lenteskiën in Val Thorens!

Kan voor jou de winter niet lang genoeg duren? Krijg je nooit genoeg van sneeuw, de allermooiste afdalingen en een drankje op een terras met uitzicht? Wij houden in ieder geval van een heel lang wintersportseizoen. En waar je daarvoor altijd goed zit, is het Franse Val Thorens. Val Tho,...
Lees verder
 8 redenen om deze winter in Val Thorens te gaan skiën

 8 redenen om deze winter in Val Thorens te gaan skiën

Val Thorens. Er zullen weinig wintersporters zijn die nog nooit van dit resort in de Franse Alpen hebben gehoord. Veel Nederlandse en Belgische skiërs reizen dan ook elk jaar weer af naar Val Thorens. De grootse trekpleister is natuurlijk de kilometers en kilometers aan piste met de moderne liften, maar...
Lees verder
Tirolse liftmaatschappijen positief over komend wintersportseizoen

Tirolse liftmaatschappijen positief over komend wintersportseizoen

Ondanks steeds nieuwe crises zijn ze in Tirol toch gunstig gestemd. Ze zijn in dit geval de liftmaatschappijen. Volgens hen loopt het aantal boekingen volgens plan, is de verse sneeuw een extra stimulans voor de boekingen en hebben veel mensen na de coronawinters weer zin in een onvervalste wintersport. Dat...
Lees verder
Krampus is het Sinterklaasfeest van Oostenrijk

Krampus is het Sinterklaasfeest van Oostenrijk

Heb je altijd gedacht dat Sinterklaas een typisch Nederlands feest is? Vergeet het maar! Maak kennis met Nikolaus en zijn 'Krampus' uit Oostenrijk. Toen ik jaren geleden een seizoen in Oostenrijk ging werken en daarom begin december al in de sneeuw stond, dacht ik: ik zal die Einheimischen hier eens...
Lees verder
Op wintersport met kinderen: materiaal kopen of huren?

Op wintersport met kinderen: materiaal kopen of huren?

Op wintersport met kinderen vergt een andere voorbereiding dan een zomervakantie. Waar ga je heen, wat kost het, wat voor spullen heb je nodig en hoe zit het met skiles? In een serie van 4 artikelen geven we enkele tips, waarvan een groot deel uit eigen ervaring. In dit artikel...
Lees verder
Dit zijn de beste skigebieden van Fins Lapland

Dit zijn de beste skigebieden van Fins Lapland

Nu hoor ik je al denken: skiën in Finland? Ja, zeker! Verruil Oostenrijk en de Franse Alpen eens met de poedersneeuw in Fins Lapland en je wilt nooit meer anders. Niet alleen voor de goede sneeuwcondities wil je erheen, maar ook voor de rustige pistes, unieke uitzichten én de kans...
Lees verder

Voigt Travel

Wintersport in Zweden 

Beleef komende winter de Zweedse skipistes! Verblijf in een kleinschalig appartement direct aan de piste. Geniet je van rust en ruimte, vergezichten én heerlijke gastronomie, al vanaf € 695 per persoon. Lees meer

 

BBI Travel

Wintersport in Scandinavië 

Deze winter vlieg je met BBI Travel rechtstreeks naar het hart van Scandinavië voor een wintervakantie vol avonturen. Ga skiën op de pistes van Sälen in Zweden of in Trysil in Noorwegen. Lees meer

SalzburgerLand

Win een skivakantie naar SalzburgerLand 

Je merkt het overal in SalzburgerLand: de locals en de wintersporter zijn simpelweg verliefd op de winter. Een skivakantie, daar houden we allemaal van toch? Maar het wordt natuurlijk nog veel leuker als die vakantie ook nog eens gratis is! Doe hier mee aan de prijsvraag en maak kans op een van de negen wintersportreizen. Elke reis is voor 2 personen. 7 nachten in een 2-persoonskamer in een hotel, inclusief halfpension. Plus twee skipassen voor 6 dagen. Doe mee!

Voigt Travel

Wintersporten in Zweden en Noorwegen 

Kleinschalige pistes, Zweedse koffiepauzes en uitzicht op beboste heuvels: ga wintersporten op z’n Scandinavisch’. Weg van de massa skiën en snowboarden tussen de Zweden en Noren. Bekijk hier de bijzondere winterse reizen van Voigt Travel. Lees meer