Klik hier om mee te doen met de win-actie


 

PRIVACY VERKLARING

Door Edwin Hagenouw, eigenaar Reisschrijvers Media

Hier vind je de privacy verklaring van Snowrepublic. Hierin wordt omschreven hoe er met jouw persoonlijke gegevens om wordt gegaan die worden verzameld door snowrepublic.nl als onderdeel van online uitgever Reisschrijvers Media te Heelsum, Nederland. Deze verklaring is voor de laatste keer gecheckt en aangepast op 1 september 2021.

gastbloggers

INLEIDING

In deze privacy verklaring lees je alles over de manier waarop jouw persoonsgegevens worden verzameld en hoe daarmee omgegaan wordt. Zo wordt uitgelegd waar jouw gegevens opgeslagen liggen en voor welke doelen jouw gegevens opgeslagen worden.

Daarnaast vind je hier ook al jouw rechten met betrekking tot jouw gegevens en hoe je gebruik kunt maken van die rechten. De privacyverklaring zal soms gewijzigd worden door bijvoorbeeld wetswijzigingen. Het is daarom raadzaam de verklaring periodiek te raadplegen.

Edwin Hagenouw, eigenaar Reisschrijvers Media

SNOWREPUBLIC

Je leest op dit moment de privacy verklaring van Snowrepublic. Snowrepublic is een online reismagazine met nieuws en reisverhalen. De inhoud wordt verzorgd door een onafhankelijke redactie en enkele gastbloggers. Snowrepublic is een merknaam, welke gehanteerd wordt door Reisschrijvers Media. Er zijn situaties waarin jouw gegevens door Snowrepublic verzameld worden. Het is daarom goed dat jij weet wat daarmee gedaan wordt en hoe je jouw wensen rondom jouw gegevens kan aangeven. Daarover gaat deze verklaring.

Val d'Isère

Als jij je niet prettig voelt omtrent het gebruik van jouw gegevens door Snowrepublic (als onderdeel van Reisschrijvers Media), neem dan gerust contact met ons op.

edwin@reisschrijvers.nl | +31 6 22 44 03 23

Utrechtseweg 41, 6866CJ Heelsum

Btw. Nr. NL107007514B01 | KVK Nr. 27313872

Reisschrijvers Media is een eenmanszaak, met als eigenaar Edwin Hagenouw


DOEL GEGEVENS

Er wordt voor een aantal doelen persoonsgegevens verzameld door Snowrepublic. Deze worden hieronder toegelicht.

01. Het versturen van nieuwsbrieven

Snowrepublic stuurt via e-mail nieuwsbrieven. Deze nieuwsbrieven zijn enerzijds commercieel en anderzijds gericht op kennisdeling. Alleen je e-mailadres wordt verzameld via het daarvoor bestemde formulier op de website van Snowrepublic. Daarnaast kan jemondeling of tekstueel gevraagd worden om je aan te melden.

02. Contact opnemen

Jouw gegevens zullen verzameld worden als jij contact opneemt met Snowrepublic via de website. In dit formulier wordt echter alleen gevraagd om de benodigde gegevens om eenvoorstel of een dienst aan te kunnen bieden, zoals je naam, bedrijfsnaam, e-mailadres,telefoonnummer en omschrijving.

03. Analytics

De website vanSnowrepublic verzamelt jouw gegevens om de website te verbeteren. Dit gebeurt met Google Analytics. Deze gegevens zijn anoniem en zijn dus niet gebonden aanjouw persoonlijke gegevens. Denk hierbij aan informatie zoals de duur van je website bezoek of de pagina’s die je veel bezoekt. Alle gegevens worden alleen verwerkt met jouw uitdrukkelijke toestemming dan wel ter uitvoering van de overeenkomsten die wordenaangegaan, dan wel omdat verwerking noodzakelijk is om jou in contact te brengen met potentiële relaties en/of opdrachtnemers.

ONTVANGERS

De gegevens die Snowrepublic ontvangt en verwerkt worden beheerd d.m.v.:

01. Mailchimp

De nieuwsbrieven worden verzonden met Mailchimp. Op het moment dat jij je aanmeldt voor de nieuwsbrief, wordt jouw e-mailadres automatisch opgeslagen in de daarvoor bestemde lijst binnen Mailchimp. Je kunt je te allen tijde uitschrijven voor de nieuwsbrief via een link ‘uitschrijven’ onderaan elke nieuwsbief.

02. Antagonist

De e-mail van Snowrepublic wordt gehost bij Antagonist. Als jij contact opneemt via de formulieren of via mail, worden die betreffende mails opgeslagen op de servers van Antagonist. De website en back-ups van de website worden gehost bij Antagonist. Gegevens die jij achterlaat op de website van Snowrepublic zijn op de servers van Antagonist opgeslagen.

OPSLAG PERIODE

Jouw gegevens worden voor langere tijd bewaard door Snowrepublic, maar nooit langer dan nodig is voor het uitvoeren van activiteiten, tenzij we op grond van een wettelijke regeling jouw gegevens langer moeten bewaren.

01. Het versturen van nieuwsbrieven

Jouw e-mailadres worden opgeslagen in Mailchimp. De opslag van jouw gegevens is voor onbepaalde tijd. Jij kan je namelijk uitschrijven wanneer je maar wilt via de link onderaan de nieuwsbrieven of door een mail te sturen naar edwin@reisschrijvers.nl.

02. Contact opnemen

Op het moment dat je contact opneemt met Snowrepublic via mail, dan worden die gegevens die jij meestuurt, zoals bijvoorbeeld je naam, bedrijfsnaam, en e-mailadres, opgeslagen op de mailserver. Die mails worden tot maximaal twee jaar terug bewaard.

03. Analytics

De gegevens die Analytics op de website verzameld zijn anoniem, dus niet verbondenaan jouw naam, bedrijf of e-mailadres. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Google Analytics.

BEVEILIGING

Er worden van jouw persoonsgegevens geen fysieke kopieën gemaakt. Je gegevens worden alleen beheerd in de eerder genoemde systemen en software. De persoonsgegevens die door Snowrepublic of door eerder genoemde derden worden beheerd, zijn alleen toegankelijk via bovenstaande software en zijn beveiligd met een wachtwoord en daar waar mogelijk met tweestapsverificatie. Bij deze tweestapsverificatie wordt een code vanuit de software gegenereerd en verstuurd naar Snowrepublic. Deze code dient gebruikt te worden tijdens het inlogproces.

De apparaten die jouw gegevens openen zijn elk zelf ook vergrendeld met een wachtwoord en/of vingerafdruk. Het aantal apparaten dat toegang heeft tot jouw gegevens wordt beperkt tot alleen de benodigde apparaten. Daarnaast wordt jouw bezoek aan onze website beveiligd door een SSL certificaat. Dit betekent dat jouw verbinding met de website van Snowrepublic privé is. Je herkent deze beveiliging aan het groene slotje voor de url.

JOUW RECHTEN

01. Recht op inzage

Je hebt het recht om ten alle tijden jouw gegevens op te vragen die bij Snowrepublic vastgelegd en bewaard worden. Dit doe je door een e-mail te sturen of telefonisch contact op te nemen met Snowrepublic. Je krijgt dan een overzicht van jouw gegevens.

02. Recht op rectificatie

Kloppen je gegevens niet? Of zijn je gegevens veranderd? Je hebt het recht om dit te laten rectificeren door Snowrepublic. Je gegevens omtrent de nieuwsbrief kan je aanpassen via de daarvoor bestemde url onderaan elke mail.

03. Recht op overdracht

Mocht jij de gegevens nodig hebben die bij Snowrepublic opgeslagen liggen in het geval je overstapt naar een andere partij of dienst, dan heb je het recht op overdracht. Hierbij dient Snowrepublic al jouw gegevens over te dragen aan de andere partij.

04. Recht op wissen van gegevens

Wil je niet langer dat jouw gegevens bij Snowrepublic vastgelegd zijn? Dan heb je het recht op het laten wissen van jouw gegevens.

05. Recht op het indienen van een klacht

Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens, als je vindt dat Snowrepublic niet op de juiste manier met jouw gegevens omgaat.

06. Recht op stop gegevensgebruik (bezwaar)

Wil jij niet dat Snowrepublic jouw gegevens gebruikt? Dan heb je het recht op het stoppen van het gebruik van jouw persoonsgegevens. Het gebruik maken van deze rechten kan via edwin@reisschrijvers.nl onder toezending van een kopie id-bewijs waarbij de pasfoto, de nummers onderaan het paspoort, id-bewijsnummer en BSN onleesbaar zijn gemaakt. Het streven is om binnen een week te reageren.

PLICHTEN

Snowrepublic verwerkt persoonsgegevens op grond van een gerechtvaardigd belang, namelijk een commercieel belang. Denk hierbij aan het aanbieden van diensten of producten van (partners van) Snowrepublic via onze nieuwsbrief per e-mail. Jouw gegevens zullen nooit verkocht worden aan derden. De gegevens die verplicht zijn om aan te leveren, zijn de minimale benodigde gegevens voor het aanbieden van de diensten of producten. Je e-mailadres is bijvoorbeeld nodig om de nieuwsbrief te kunnen versturen. Als deze verplichte gegevens niet worden aangeleverd, kan Snowrepublic de betreffende dienst niet aanbieden.

Mocht het nodig zijn gegevens die jij hebt gedeeld met Snowrepublic met anderen dan de hierboven genoemde partijen te delen (voor bijvoorbeeld het aanbieden van een dienst), dan zal daar eerst jouw toestemming voor worden gevraagd. Snowrepublic behoudt zich het recht de gegevens te openbaren wanneer dit wettelijk is vereist dan wel wanneer Snowrepublic dit gerechtvaardigd acht om te voldoen aan een juridisch verzoek/proces of om de rechten, eigendom of veiligheid van Snowrepublic te beschermen. Daarbij trachten wij altijd jouw recht op privacy zoveel mogelijk te respecteren.

Heb je toch nog vragen? Neem gerust contact op via bovenstaande contactgegevens.

Voor het laatst bijgewerkt op 1 september 2021

Radstadt

Radstadt-Altenmarkt, absolute sneeuwgarantie.

Pure wintersportervaring met absolute sneeuwgarantie midden in Ski amadé. Families, plezierskiërs en beginners voelen zich bijzonder thuis in het skigebied Radstadt-Altenmarkt. Sportieve momenten beleef je in het skigebied van het WK-resort Zauchensee. Lees meer


Andorra

Atypical Andorra

Als je wilt dat je winter anders is dan anders, kom dan ontdekken dat je in de sneeuw van Andorra niet alleen kunt skiën. Andorra heeft maar liefst 300km aan skipistes, verdeeld over skigebieden. Maar er is meer. Veel meer! Lees hier alles over wintersporten in Atypical Andorra. Lees meer


BBI Travel

Veelzijdige wintersport in Gastein 

Eén vallei, vier skigebieden. Met de gondel „non stop to the top“ en genieten van de lange afdalingen. Met de auto of de skibus ben je in een paar minuten in de skigebieden. Ga na het skiën lekker ontspannen in het warme thermaal water in de thermen. Heerlijk! Lees meer

BBI Travel

Veelzijdige wintersport in Gastein 

Eén vallei, vier skigebieden. Elk dorp beschikt over een eigen skigebied, de “hausberg”. Maar de andere bergen moet je ook zeker bezoeken. Met de auto of de bus ben je binnen een paar minuten in een ander skigebied. Lees meer


Ski amade

Ski amadé – Het grootste skiparadijs van Oostenrijk

Alleen in Ski Amadé kun je met één skipas skiën op maar liefst 760 kilometer piste. Tot 270 moderne liften en 356 van de best geprepareerde pistes, gelegen in een adembenemend berglandschap, wachten op skiërs en snowboarders.Lees meer


Wintersportweer: zacht intermezzo op komst

Wintersportweer: zacht intermezzo op komst

De Alpen lagen er de afgelopen dagen schitterend bij. Nadat eerder deze week en vorige week veel sneeuw viel was het de zon die het in grote delen van de Alpen voor het zeggen had. Dat gaat de komende tijd helaas veranderen. Wat voor weer wintersporters precies kunnen verwachten lees...
Lees verder
Op wintersport met kinderen: kinderopvang en skiles

Op wintersport met kinderen: kinderopvang en skiles

Op wintersport met kinderen vergt een andere voorbereiding dan een zomervakantie. Waar ga je heen, wat voor spullen heb je nodig en hoe zit het met skiles? In een serie van 4 artikelen geven we enkele tips, waarvan een groot deel uit eigen ervaring. Nadat we een skigebied hebben uitgekozen,...
Lees verder
Ontdek Kühtai, sneeuwzeker en zonnig skiën vlakbij Innsbruck

Ontdek Kühtai, sneeuwzeker en zonnig skiën vlakbij Innsbruck

Welkom in Kühtai, een heerlijk skigebied vlakbij de hoofdstad van Tirol: Innsbruck! Hier zorgen sneeuwzekerheid en zonneschijn gegarandeerd voor een geweldige wintersportvakantie. Kühtai ligt op 2.020 meter boven zeeniveau en is daarmee het hoogstgelegen skiresort van Oostenrijk. Dat betekent goede sneeuw en een lekker lang skiseizoen! Natuurlijk zijn er genoeg...
Lees verder
Ontdek Val Thorens en kom skiën op de top van Europa

Ontdek Val Thorens en kom skiën op de top van Europa

Ben je al eens in Val Thorens geweest, het geweldige en hoogste skiresort van Europa? Nee? Dan wordt dat hoog tijd! Het is tenslotte niet zonder reden dat Val Thorens in de afgelopen 11 jaar maar liefst 8 keer is uitgeroepen tot beste skiresort ter wereld. En dan ligt Val...
Lees verder
Op ski's van voorgerecht naar dessert met de Culinaire Koningstours in Hochkönig

Op ski's van voorgerecht naar dessert met de Culinaire Koningstours in Hochkönig

Hou je van skiën en lekker eten? Lees dan maar snel verder, want Hochkönig heeft een onweerstaanbaar aanbod voor je. De Kulinarischen Königstouren (oftewel de culinaire koningstours) zijn skitochten waarbij je van berghut naar berghut skiet en bij elke stop geniet van een nieuwe gang van een heerlijk menu. Natuurlijk...
Lees verder

Ontdek Kühtai, sneeuwzeker en zonnig skiën vlakbij Innsbruck

Ontdek Kühtai, sneeuwzeker en zonnig skiën vlakbij Innsbruck

Welkom in Kühtai, een heerlijk skigebied vlakbij de hoofdstad van Tirol: Innsbruck! Hier zorgen sneeuwzekerheid en zonneschijn gegarandeerd voor een geweldige wintersportvakantie. Kühtai ligt op 2.020 meter boven zeeniveau en is daarmee het hoogstgelegen skiresort van Oostenrijk. Dat betekent goede sneeuw en een lekker lang skiseizoen! Natuurlijk zijn er genoeg...
Lees verder
Zeven redenen waarom je op wintersport wilt naar Crans Montana in Zwitserland

Zeven redenen waarom je op wintersport wilt naar Crans Montana in Zwitserland

Ben je klaar om te ontdekken waarom Crans Montana dé ultieme wintersportbestemming is? Je kunt er de hele winter tot 14 april 2024 terecht op 140 kilometer heerlijke en vooral sneeuwzekere pistes. Maar dat is natuurlijk lang niet het enige! We hebben daarom zeven redenen voor je op een rij...
Lees verder
Ontdek Val Thorens en kom skiën op de top van Europa

Ontdek Val Thorens en kom skiën op de top van Europa

Ben je al eens in Val Thorens geweest, het geweldige en hoogste skiresort van Europa? Nee? Dan wordt dat hoog tijd! Het is tenslotte niet zonder reden dat Val Thorens in de afgelopen 11 jaar maar liefst 8 keer is uitgeroepen tot beste skiresort ter wereld. En dan ligt Val...
Lees verder
Op ski's van voorgerecht naar dessert met de Culinaire Koningstours in Hochkönig

Op ski's van voorgerecht naar dessert met de Culinaire Koningstours in Hochkönig

Hou je van skiën en lekker eten? Lees dan maar snel verder, want Hochkönig heeft een onweerstaanbaar aanbod voor je. De Kulinarischen Königstouren (oftewel de culinaire koningstours) zijn skitochten waarbij je van berghut naar berghut skiet en bij elke stop geniet van een nieuwe gang van een heerlijk menu. Natuurlijk...
Lees verder
Duurzaam wintersporten in Isère. Wat doen zij en wat kun je zelf doen?

Duurzaam wintersporten in Isère. Wat doen zij en wat kun je zelf doen?

Wintersportliefhebbers genieten maar wat graag van de oneindige pistes, geweldige sneeuw en de natuurpracht van de Franse Alpen. Daar middenin ligt Isère, met zowel beroemde skibestemmingen zoals Les 2 Alpes en Alpe d'Huez als ook kleinere, charmante skigebieden die een intiemere sfeer bieden. Het veelzijdige landschap van Belledonne, Chartreuse, Vercors...
Lees verder

Voigt Travel

Wintersport in Zweden 

Beleef komende winter de Zweedse skipistes! Verblijf in een kleinschalig appartement direct aan de piste. Geniet je van rust en ruimte, vergezichten én heerlijke gastronomie, al vanaf € 695 per persoon. Lees meer

 

Schladming Dacstein

Oneindig skiplezier in Schladming-Dachstein

Pak de gondel omhoog en maak lange afdalingen. In het skigebied Schladming-Dachstein in Stiermarken, met 8 skibergen en meer dan 230 kilometer eersteklas pistes staat niets een geslaagde wintervakantie in de weg. Het hart van het skiplezier is de Schladminger 4-Berge-Skischaukel, die vier skibergen met elkaar verbindt. Beleef onvergetelijke ski-avonturen in Schladming-Dachstein. Lees meer

Morzine

Boek je volgende skivakantie in Morzine!

Een authentiek Frans dorp midden in het uitgestrekte Portes du Soleil skigebied met 600 km aan pistes. Ski tot in Zwitserland, over uitgestrekte poedervelden of op door bomen omzoomde pistes. Eindig in een bruisend dorp met veel gezelligheid en geweldige restaurants. Lees meer

Nordic

Ga voor een sneeuwzekere wintersport in Scandinavië

De rustige en brede pistes in Noorwegen en Lapland zijn een walhalla voor iedere wintersporter. Je combineert hier dagen op de piste met unieke activiteiten: spring in een ijswak na de sauna, glijd met een huskyslee door feeërieke bossen of scheur met een sneeuwscooter over bevroren meren. Lees meer