POLL | Nog maar 23% van de wintersporters gelooft in een wintersport dit seizoen

Door: Saskia Smulders

Twee weken geleden vroegen we je of je dit seizoen (2020/2021) nog denkt op wintersport te gaan. Toen gaf bijna een derde nog aan er in te geloven. Inmiddels zijn we twee weken verder en zijn er zowel in Nederland als in de Alpenlanden strengere of verlengde maatregelen afgekondigd. Hierdoor is het geloof in een wintersport dit seizoen gedaald naar 23% van de respondenten.

Uitslag van de poll van 10 januari 2021
Uitslag van de poll 19 januari 2021

Eensgezind

We stelden jullie de vraag: 𝐃𝐞𝐧𝐤 𝐣𝐞 𝐝𝐚𝐭 𝐣𝐞 𝐝𝐢𝐭 𝐬𝐞𝐢𝐳𝐨𝐞𝐧 (𝟐𝟎𝟐𝟎/𝟐𝟎𝟐𝟏) 𝐧𝐨𝐠 𝐨𝐩 𝐰𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐬𝐩𝐨𝐫𝐭 𝐤𝐮𝐧𝐭 𝐠𝐚𝐚𝐧? 𝐉𝐚 𝐨𝐟 𝐍𝐞𝐞?. We hebben deze vraag uitgezet op onze drie social mediakanalen Facebook, Instagram en Twitter. In totaal leverde dat bijna 580 reacties op, tegen 500 van de vorige poll. Toen was het opvallend dat de antwoorden bij de verschillende socials overeen kwamen. Ook dit keer zien we eensgezindheid in de antwoorden tussen de verschillende kanalen.

Hoop houden

Net als vorige keer zijn er volgers die hoop blijven houden dat er nog wel iets mogelijk wordt dit seizoen. Zo heeft Mariska “nog ietsie pietsie hoop”, hoopt Bjorn nog met Pasen te kunnen gaan. Gwen hoopt dat ook. Sabine zegt: “Nog steeds JA, maar alleen als het mag. Anders maar naar Snowworld”. Vione heeft in haar optimisme zelfs geboekt. Ook Liza hoopt dat ze nog kan gaan “ik hoop voor de branche ook dat ze gewoon maar weer eens open gaan “.

Hoofdfoto: Saskia Smulders

Anderen lazen ook:

(Visited 233 times, 1 visits today)

Obertauern. Skigebied met de meeste sneeuw van Oostenrijk.