Klik hier om mee te doen met de win-actie


 

Whoop, whoop, Poederbaas komt ook dit jaar weer met een nieuwe freeridefilm! Second best na zelf in de sneeuw staan: kijken naar mensen die de meest fantastische trucs uithalen in de sneeuw tenslotte. Scroll snel naar beneden voor de trailer.

Create Your Signature

De nieuwe film is alweer de derde die het Nederlandse Poederbaas uitbrengt. Dit keer ligt de focus op jong freeridetalent. Zo gingen afgelopen winter elf jonge talenten naar Frankrijk. Op een plek met alleen een hut om te verblijven. Geen wifi, geen wegen en geen skiliften. Maar wel een enorme bak sneeuw.
De skiërs en boarders werden gecoacht door professionele freeriders Paul de Groot, Koen Goris en Rembert Notten. Zowel de gaafste tricks als ook flinke crashes staan op beeld.

Net als vorig jaar zal de film weer in première gaan tijdens het wePowder Freeride Film
Festival in Pathé Tuschinski in Amsterdam. Dit jaar vindt dat plaats op 2 november a.s.

Poederbaas tijdens het Freeride Film Festival vorig jaar
Poederbaas tijdens het Freeride Film Festival vorig jaar

Officiële trailer nu te zien

Om alvast even in de stemming te komen heb je maar anderhalve minuut nodig. Bekijk vooral de trailer hieronder en je kunt waarschijnlijk niet wachten tot je ook in de poeder staat!

Kaarten voor het Freeride Film Festival

Toegangskaarten zijn te koop via de website van Pathé. Let wel op dat het festival eigenlijk standaard uitverkoopt, dus als je erbij wilt zijn: koop je kaarten op tijd! De hoofdrolspelers uit de film zijn vanzelfsprekend ook aanwezig op 2 november. Meer weten over het festival of alle andere films die die avond vertoond worden? Check dan even de site van het Freeride Film Festival zelf.

Het Freeride Film Festival vindt elk jaar plaats in Tuschinski, Amsterdam
Het Freeride Film Festival vindt elk jaar plaats in Tuschinski, Amsterdam

Hoofdfoto: Poederbaas.com
Foto’s: Pauline van der Waal

(Visited 183 times, 1 visits today)

 

BBI Travel

Wintersport in Scandinavië 

Deze winter vlieg je met BBI Travel rechtstreeks naar het hart van Scandinavië voor een wintervakantie vol avonturen. Ga skiën op de pistes van Sälen in Zweden of in Trysil in Noorwegen. Lees meer

SalzburgerLand

Win een skivakantie naar SalzburgerLand 

Je merkt het overal in SalzburgerLand: de locals en de wintersporter zijn simpelweg verliefd op de winter. Een skivakantie, daar houden we allemaal van toch? Maar het wordt natuurlijk nog veel leuker als die vakantie ook nog eens gratis is! Doe hier mee aan de prijsvraag en maak kans op een van de negen wintersportreizen. Elke reis is voor 2 personen. 7 nachten in een 2-persoonskamer in een hotel, inclusief halfpension. Plus twee skipassen voor 6 dagen. Doe mee!

Voigt Travel

Wintersporten in Zweden en Noorwegen 

Kleinschalige pistes, Zweedse koffiepauzes en uitzicht op beboste heuvels: ga wintersporten op z’n Scandinavisch’. Weg van de massa skiën en snowboarden tussen de Zweden en Noren. Bekijk hier de bijzondere winterse reizen van Voigt Travel. Lees meer