Whoop, whoop, Poederbaas komt ook dit jaar weer met een nieuwe freeridefilm! Second best na zelf in de sneeuw staan: kijken naar mensen die de meest fantastische trucs uithalen in de sneeuw tenslotte. Scroll snel naar beneden voor de trailer.

Create Your Signature

De nieuwe film is alweer de derde die het Nederlandse Poederbaas uitbrengt. Dit keer ligt de focus op jong freeridetalent. Zo gingen afgelopen winter elf jonge talenten naar Frankrijk. Op een plek met alleen een hut om te verblijven. Geen wifi, geen wegen en geen skiliften. Maar wel een enorme bak sneeuw.
De skiërs en boarders werden gecoacht door professionele freeriders Paul de Groot, Koen Goris en Rembert Notten. Zowel de gaafste tricks als ook flinke crashes staan op beeld.

Net als vorig jaar zal de film weer in première gaan tijdens het wePowder Freeride Film
Festival in Pathé Tuschinski in Amsterdam. Dit jaar vindt dat plaats op 2 november a.s.

Poederbaas tijdens het Freeride Film Festival vorig jaar
Poederbaas tijdens het Freeride Film Festival vorig jaar

Officiële trailer nu te zien

Om alvast even in de stemming te komen heb je maar anderhalve minuut nodig. Bekijk vooral de trailer hieronder en je kunt waarschijnlijk niet wachten tot je ook in de poeder staat!

Kaarten voor het Freeride Film Festival

Toegangskaarten zijn te koop via de website van Pathé. Let wel op dat het festival eigenlijk standaard uitverkoopt, dus als je erbij wilt zijn: koop je kaarten op tijd! De hoofdrolspelers uit de film zijn vanzelfsprekend ook aanwezig op 2 november. Meer weten over het festival of alle andere films die die avond vertoond worden? Check dan even de site van het Freeride Film Festival zelf.

Het Freeride Film Festival vindt elk jaar plaats in Tuschinski, Amsterdam
Het Freeride Film Festival vindt elk jaar plaats in Tuschinski, Amsterdam

Hoofdfoto: Poederbaas.com
Foto’s: Pauline van der Waal

(Visited 181 times, 1 visits today)

Obertauern. Skigebied met de meeste sneeuw van Oostenrijk.