Klik hier voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

Whoop, whoop, Poederbaas komt ook dit jaar weer met een nieuwe freeridefilm! Second best na zelf in de sneeuw staan: kijken naar mensen die de meest fantastische trucs uithalen in de sneeuw tenslotte. Scroll snel naar beneden voor de trailer.

Create Your Signature

De nieuwe film is alweer de derde die het Nederlandse Poederbaas uitbrengt. Dit keer ligt de focus op jong freeridetalent. Zo gingen afgelopen winter elf jonge talenten naar Frankrijk. Op een plek met alleen een hut om te verblijven. Geen wifi, geen wegen en geen skiliften. Maar wel een enorme bak sneeuw.
De skiërs en boarders werden gecoacht door professionele freeriders Paul de Groot, Koen Goris en Rembert Notten. Zowel de gaafste tricks als ook flinke crashes staan op beeld. 

Net als vorig jaar zal de film weer in première gaan tijdens het wePowder Freeride Film
Festival in Pathé Tuschinski in Amsterdam. Dit jaar vindt dat plaats op 2 november a.s.

Poederbaas tijdens het Freeride Film Festival vorig jaar
Poederbaas tijdens het Freeride Film Festival vorig jaar

Officiële trailer nu te zien

Om alvast even in de stemming te komen heb je maar anderhalve minuut nodig. Bekijk vooral de trailer hieronder en je kunt waarschijnlijk niet wachten tot je ook in de poeder staat!

Kaarten voor het Freeride Film Festival

Toegangskaarten zijn te koop via de website van Pathé. Let wel op dat het festival eigenlijk standaard uitverkoopt, dus als je erbij wilt zijn: koop je kaarten op tijd! De hoofdrolspelers uit de film zijn vanzelfsprekend ook aanwezig op 2 november. Meer weten over het festival of alle andere films die die avond vertoond worden? Check dan even de site van het Freeride Film Festival zelf.

Het Freeride Film Festival vindt elk jaar plaats in Tuschinski, Amsterdam
Het Freeride Film Festival vindt elk jaar plaats in Tuschinski, Amsterdam

Hoofdfoto: Poederbaas.com
Foto’s: Pauline van der Waal

(Visited 183 times, 1 visits today)

Lees hier alles over wintersport in Innsbruck en omgeving


 

 

BBI Travel

Wintersport in Scandinavië 

Deze winter vlieg je met BBI Travel rechtstreeks naar het hart van Scandinavië voor een wintervakantie vol avonturen. Ga skiën op de pistes van Sälen in Zweden of in Trysil in Noorwegen. Lees meer

Voigt Travel

Wintersport in Zweden 

Beleef komende winter de Zweedse skipistes! Verblijf in een kleinschalig appartement direct aan de piste. Geniet je van rust en ruimte, vergezichten én heerlijke gastronomie, al vanaf € 695 per persoon. Lees meer

Wintersport in Trentino

De winter in Trentino geeft je vleugels 

Het ‘swoosh’ geluid van ski’s die door de sneeuw klieven, sneeuwschoenen die kraken op een sneeuwtapijt, je adem die de frisse lucht van de Dolomieten opsnuift. Dit is de soundtrack van de winter in Trentino, in het hart van de Italiaanse Alpen. Lees meer