advertentie
Askja Reizen
Laat ook jouw reis op maat maken door Askja Reizen

TEAM SNOWREPUBLIC WENST AL HAAR LEZERS VEEL WIJSHEID EN GELUK IN DEZE LASTIGE TIJD EN WE KIJKEN UIT NAAR EEN VOLGENDE WINTER VOL SNEEUW EN PLEZIER IN DE BERGEN. BEZOEK ONDERTUSSEN ONZE WEBSITES MOUNTAINREPORTERS.COM EN OUTDOORDICHTBIJ.NL VOOR EEN DAGELIJKSE DOSIS REISVERHALEN OVER DE MOOISTE NATUURLIJKE BESTEMMINGEN, VLAKBIJ HUIS OF AAN DE ANDERE KANT VAN DE WERELD.


Poederbaas Freeride Festival 2019 & NK Freeride

❄Locatie & Data❄

Van 16 tot en met 22 maart 2019 zal het NK Freeride gehouden worden binnen het Poederbaas Freeride Festival in Kappl, Oostenrijk! En Snowrepublic is er vanzelfsprekend bij met een team reporters. Binnenkort maken we bekend welke schrijver + fotograaf je gaat tegenkomen in de hemelse sneeuw van Kappl.

❄Kan jij meedoen?❄

Kan jij in een vloeiende lijn een rode en/of zwarte piste skiën/snowboarden en hou je wel van een uitdaging? Dan kan jij je nu inschrijven voor het NK freeride! Iedereen met affiniteit voor wintersport is namelijk welkom op het PFF. Of je nou als deelnemer of als bezoeker komt, er is voor iedereen genoeg te beleven!

nk freeride

❄Wat kun je verwachten?❄

In samenwerking met de NKBV zal Poederbaas dit jaar Het NK Freeride organiseren. Maar net zoals voorgaande jaren zal Poederbaas ook zorgen voor diverse freeride clinics, presentaties, kun je je gear testen en zijn er uiteraard dikke feesten. Dus trek je après-ski shirt maar alvast aan!

❄Waarom?❄

Met het Poederbaas Freeride Festival wil PB de freeride sport supporten en toegankelijk maken. Wintersporters krijgen de ruimte om zichzelf uit te dagen en te ontdekken. Hiermee krijgen zij de kans om hun talenten te demonsteren en te ontwikkelen.

❄Wat moet je doen?❄

Ο Boek je agenda vrij voor 16 tot en met 22 maart 2019!
Ο Schrijf je in voor het NK Freeride door te mailen naar events@poederbaas.com.
Ο Meld je aan op onze eventpagina en blijf op de hoogte via deze pagina!

❄Poederbaas Freeride Festival❄

Ο NK Freeride
Ο Freeride clinics
Ο Presentaties
Ο Après-ski
Ο DJ’s
Ο Gear tests
Ο Eten & drinken
Ο en nog veel meer

Trailer

Via deze pagina zal Poederbaas alle verdere informatie over het PFF en het NK Freeride met je delen. Heb je nog vragen? Deze kun je ook mailen naar events@poederbaas.com!

advertentie