Klik hier om mee te doen met de win-actie


 

Britten moeten alsnog in Quarantaine en vertrekken naar Frankrijk

Door: Karin Nijhof

Ruim 400 Britse wintersporters vertrokken recentelijk naar het Zwitserse skigebied Verbier om daar, ondanks de Coronaperikelen, toch vakantie te vieren. Het liep voor de meeste Britten op een teleurstelling uit, nadat de Zwitserse regering besloten heeft dat mensen uit het Verenigd Koninkrijk alsnog in quarantaine moeten.

Nieuwe maatregel voor Britten na nieuwe besmettelijk variant van Coronavirus

De nieuwe quarantainemaatregel kwam voor veel Britten als een donderslag bij heldere hemel. Omdat er een nieuwe, besmettelijke variant van het coronavirus in het Verenigd Koninkrijk is opgedoken, stelde de Zwitserse regering de nieuwe maatregel in. De quarantaineverplichting geldt voor alle mensen afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk die sinds 14 december in Zwitserland zijn.

Veel Britten verlaten Zwitserland en gaan naar Frankrijk

Veel Britten hebben besloten om daarom Zwitserland te verlaten om vervolgens naar Frankrijk te vertrekken en daar hun quarantaine uit te zitten. Ze kiezen voor Frankrijk omdat daar in alle waarschijnlijkheid meer bewegingsvrijheid is. De Britse wintersporters kunnen pas naar huis vliegen wanneer ze aan hun quarantaineverplichting hebben voldaan. Skiën zit er voorlopig niet in, want ook in Frankrijk zijn alle pistes dicht.

Bron tekst: nos

Meer nieuwsartikelen lees je op onze website

(Visited 961 times, 1 visits today)

 

BBI Travel

Wintersport in Scandinavië 

Deze winter vlieg je met BBI Travel rechtstreeks naar het hart van Scandinavië voor een wintervakantie vol avonturen. Ga skiën op de pistes van Sälen in Zweden of in Trysil in Noorwegen. Lees meer

SalzburgerLand

Win een skivakantie naar SalzburgerLand 

Je merkt het overal in SalzburgerLand: de locals en de wintersporter zijn simpelweg verliefd op de winter. Een skivakantie, daar houden we allemaal van toch? Maar het wordt natuurlijk nog veel leuker als die vakantie ook nog eens gratis is! Doe hier mee aan de prijsvraag en maak kans op een van de negen wintersportreizen. Elke reis is voor 2 personen. 7 nachten in een 2-persoonskamer in een hotel, inclusief halfpension. Plus twee skipassen voor 6 dagen. Doe mee!

Voigt Travel

Wintersporten in Zweden en Noorwegen 

Kleinschalige pistes, Zweedse koffiepauzes en uitzicht op beboste heuvels: ga wintersporten op z’n Scandinavisch’. Weg van de massa skiën en snowboarden tussen de Zweden en Noren. Bekijk hier de bijzondere winterse reizen van Voigt Travel. Lees meer