advertentie
Askja Reizen
Laat ook jouw reis op maat maken door Askja Reizen

TEAM SNOWREPUBLIC WENST AL HAAR LEZERS VEEL WIJSHEID EN GELUK IN DEZE LASTIGE TIJD EN WE KIJKEN UIT NAAR EEN VOLGENDE WINTER VOL SNEEUW EN PLEZIER IN DE BERGEN. BEZOEK ONDERTUSSEN ONZE WEBSITES MOUNTAINREPORTERS.COM EN OUTDOORDICHTBIJ.NL VOOR EEN DAGELIJKSE DOSIS REISVERHALEN OVER DE MOOISTE NATUURLIJKE BESTEMMINGEN, VLAKBIJ HUIS OF AAN DE ANDERE KANT VAN DE WERELD.


Paardenliefhebbers opgelet!

Door Pauline van der Waal

Op zondag 20 en zondag 27 januari is het zover, dan kun je in Arosa naar de paardenrennen in de sneeuw. Elk jaar weer een enorm spektakel, dus als je in de gelegenheid bent, zorg dan dat je erbij bent.

Paardenrace op het meer

De race vindt plaats op de ‘Obersee’, het meer midden in Arosa. Op die manier is er een vlak terrein waar de paarden en jockeys zo hard als mogelijk kunnen racen. Vorig jaar moest het evenement helaas worden afgezegd vanwege de enorme sneeuwval gecombineerd met ongewoon hoge temperaturen daarna. Extra bijzonder dus, om er dit jaar bij te zijn! Toegang is gratis.
Meer info vind je op de website van Arosa. Enne… mocht je erbij zijn, maak dan even een filmpje, wil je? Er is namelijk online erg weinig te vinden over dit mooie evenement…

Wil je meer paardenevenementen in de sneeuw? Je kunt ook naar St. Moritz om polo te gaan bekijken.

advertentie