advertentie
Rab Microlight

Vandaag is het alweer de laatste dag van oktober en dat betekent: even terugblikken. We maken speciaal voor jou een overzicht van de meeste opvallende, leuke en grappigste (nieuws)berichten.

Hilarische sleeplift blooper

Iets met leedvermaak….Dit filmpje plaatsten we medio oktober op onze Facebookpagina tot hilariteit van vele bezoekers. Heb je ‘m nog niet gezien? Bekijk het filmpje dan snel op onze Facebookpagina.

Skiën onder de hoogste berg van Europa: de Mont Blanc

Reporter Bastiaan plaatste een artikel over de talloze mogelijkheden om te wintersporten onder de voet van de hoogste berg van Europa. Zo beschreef hij de mogelijkheid om vanaf de ruim 3800 meter hoge Aiguille du Midi een 20 kilometer lange schitterende off-piste ervaring te beleven. Het lezen meer dan de moeite waard!

Belangrijk: ken jij de pisteregels? Doe de test!

Wist je dat je strafrechtelijk vervolgd kunt worden als je de 10 FIS pisteregels niet naleefd? Om je te helpen hebben we in oktober dit artikel alle 10 de regels nog eens beschreven. Onderaan het artikel vind je een leuk naar een test om te zien of jij alle regels inderdaad kent.

Piste-regels FIS
Piste-regels FIS

Lekker! Zelf Germknödel maken

Bij SnowRepublic houden we naast wintersport en sneeuw óók erg van lekker eten. Daarom publiceren we ook regelmatig lekkere gerechten. Zo was het medio oktober tijd voor een recept voor het typisch Oostenrijkse Germknödel. Wij Nederlanders vinden dat altijd een beetje een vreemd gerecht, maar wel lekker….

Op wintersport naar Tsjechie? Dit zijn de mooiste gebieden

Skien in Tsjechie wint steeds meer aan populariteit. Logisch, want je kunt er prima terecht en de prijzen zijn gunstig. Wij hebben een aantal locaties voor je op een rijtje gezet in het artikel.

Reporter Saskia was eerder al op bezoek in het Tsjechische Lipno. Lees haar persoonlijke ervaringen hier.

Dit worden dé après-ski hits van 2018

Nog even en het après-ski geweld barst weer los. Wil jij de laatste hits mee kunnen zingen, dan moet je zeker deze post even lezen. Zo ben jij voorbereid op een leuke après-ski! Je kunt in de post ook stemmen op het liedje die volgens jij de meeste kans maakt om een après-ski knaller te worden. Tot nu toe staat het nieuwe nummer van Helene Fischer, Achterbahn, op nummer 1

Brrr…IJszwemmen

Lopen de rillingen je bij het woord “ijszwemmen” al over de rug? Toch is het een sport die in opkomst is getuige het feit dat er zelfs een Nederlandse sportbond is opgericht. Anyway, ijszwemmen kun je doen in Hintertux. Reporter Pauline schreef er over in het artikel “IJszwemmen in de gletsjer van Hintertux“.

Winacties oktober: opblaasbare stoel van TRONO en gratis wintersport

We hebben een leuke winactie voor je! Je kunt namelijk de opblaasbare stoel van TRONO winnen en lekker ontspannen op de piste zitten. Hoe je kans maakt hierop lees je in het bijbehorende artikel. We hebben in oktober nóg een gave actie: je kunt namelijk kans maken op een gratis wintersport. Weten hoe? Klik dan hier.

Volg ons ook op Facebook, Twitter en Instagram

SnowRepublic is natuurlijk ook actief op Facebook, Twitter en Instagram. Volg ons daar voor leuke nieuwtjes, mooie foto’s, lekkere recepten, en grappig filmpjes.

advertentie

Buro Scanbrit