advertentie
Askja Reizen
Laat ook jouw reis op maat maken door Askja Reizen

TEAM SNOWREPUBLIC WENST AL HAAR LEZERS VEEL WIJSHEID EN GELUK IN DEZE LASTIGE TIJD EN WE KIJKEN UIT NAAR EEN VOLGENDE WINTER VOL SNEEUW EN PLEZIER IN DE BERGEN. BEZOEK ONDERTUSSEN ONZE WEBSITES MOUNTAINREPORTERS.COM EN OUTDOORDICHTBIJ.NL VOOR EEN DAGELIJKSE DOSIS REISVERHALEN OVER DE MOOISTE NATUURLIJKE BESTEMMINGEN, VLAKBIJ HUIS OF AAN DE ANDERE KANT VAN DE WERELD.


Dat ziet er gezellig uit!

Door: Pauline van der Waal

Het kan je niet ontgaan zijn, het was afgelopen week voorjaarsvakantie. En natuurlijk geldt dat ook voor de dochters van Willem-Alexander en Máxima. Zij brachten de week dan ook weer traditiegetrouw door in Lech, zoals ze dat al doen sinds 1959!

Jaarlijks fotomoment

Het is inmiddels vaste prik. Op één van de dagen van de wintersportvakantie van de koninklijke familie wordt de pers uitgenodigd en mag dan foto’s schieten. De afspraak is dan dat zij de rest van de vakantie met rust worden gelaten en niet bang hoeven te zijn voor paparazzi in de bosjes. Goede deal denk ik zo! Schenden fotografen trouwens die afspraak, dan zijn ze de volgende keer ook niet meer welkom bij het officiële fotomoment.

De Facebookpagina van Het Koninklijk Huis plaatste een aantal leuke kiekjes.

In onderstaand filmpje van de NOS zie je hoe de foto’s tot stand kwamen.

Bron: NOS

Hoofdfoto: www.lechzuers.com Ski Arlberg Pool West by Sepp Mallaun

advertentie