Klik hier om mee te doen met de win-actie


 

Dat ziet er gezellig uit!

Door: Pauline van der Waal

Het kan je niet ontgaan zijn, het was afgelopen week voorjaarsvakantie. En natuurlijk geldt dat ook voor de dochters van Willem-Alexander en Máxima. Zij brachten de week dan ook weer traditiegetrouw door in Lech, zoals ze dat al doen sinds 1959!

Jaarlijks fotomoment

Het is inmiddels vaste prik. Op één van de dagen van de wintersportvakantie van de koninklijke familie wordt de pers uitgenodigd en mag dan foto’s schieten. De afspraak is dan dat zij de rest van de vakantie met rust worden gelaten en niet bang hoeven te zijn voor paparazzi in de bosjes. Goede deal denk ik zo! Schenden fotografen trouwens die afspraak, dan zijn ze de volgende keer ook niet meer welkom bij het officiële fotomoment.

De Facebookpagina van Het Koninklijk Huis plaatste een aantal leuke kiekjes.

In onderstaand filmpje van de NOS zie je hoe de foto’s tot stand kwamen.

Bron: NOS

Hoofdfoto: www.lechzuers.com Ski Arlberg Pool West by Sepp Mallaun

(Visited 571 times, 1 visits today)

 

BBI Travel

Wintersport in Scandinavië 

Deze winter vlieg je met BBI Travel rechtstreeks naar het hart van Scandinavië voor een wintervakantie vol avonturen. Ga skiën op de pistes van Sälen in Zweden of in Trysil in Noorwegen. Lees meer

SalzburgerLand

Win een skivakantie naar SalzburgerLand 

Je merkt het overal in SalzburgerLand: de locals en de wintersporter zijn simpelweg verliefd op de winter. Een skivakantie, daar houden we allemaal van toch? Maar het wordt natuurlijk nog veel leuker als die vakantie ook nog eens gratis is! Doe hier mee aan de prijsvraag en maak kans op een van de negen wintersportreizen. Elke reis is voor 2 personen. 7 nachten in een 2-persoonskamer in een hotel, inclusief halfpension. Plus twee skipassen voor 6 dagen. Doe mee!

Voigt Travel

Wintersporten in Zweden en Noorwegen 

Kleinschalige pistes, Zweedse koffiepauzes en uitzicht op beboste heuvels: ga wintersporten op z’n Scandinavisch’. Weg van de massa skiën en snowboarden tussen de Zweden en Noren. Bekijk hier de bijzondere winterse reizen van Voigt Travel. Lees meer