ADVERTENTIE
Karinthië


10% korting op de gehele nieuwe collectie

Een nieuw wintersport seizoen staat voor de deur. Buitensport Four Seasons nodigt je uit voor de opening van het wintersport seizoen van 19 t/m 22 oktober 2017.

ADVERTENTIE


Four Seasons

Dit jaar profiteren vaste klanten als eerste. De nieuwe collectie`s zijn binnen en vaste klantenkaarthouders ontvangen tijdens deze dagen 10% korting op de gehele nieuwe collectie. Bestel hier je klantenkaart.

Daarnaast hebben we ook special deals ingekocht, deze vind je door de gehele winkel.

 

Er wordt gezorgd voor de koffie en iets lekkers erbij. Kom samen met de experts van Four Seasons in de stemming voor het nieuwe seizoen.

Al 30 jaar een begrip voor wintersportend Nederland

Ben je op zoek naar goede skischoenen, ski’s, skikleding of andere wintersportartikelen en wil je deskundig advies? Dan ben je bij bij Buitensport Four Seasons aan het juiste adres. Ze zijn van alle nieuwe ontwikkelingen op de hoogte, daardoor is onze wintersport afdeling al meer dan 30 jaar een begrip voor wintersportend Nederland.

nieuwe shops van Bogner, Brunotti en Protest

Dit is te danken aan de expertise op het gebied van ski’s en skischoenen en vakmanschap op het gebied van onderhoud. Voor het nieuwe seizoen is de indeling van de winkel aangepast en zijn nieuwe shops geplaatst van o.a. Bogner, Brunotti en Protest.

Ski & Snowboard Onderhoud

Naast de door-ontwikkeling in ski- en snowboardmateriaal, zijn er ook ontwikkelingen op het gebied van onderhoud. De specialisten van Four Seasons volgen deze ontwikkelingen op de voet en blijven investeren in nieuwe machines en materialen voor tuning, slijpen en waxen.

Voor de jaarlijkse onderhoudsbeurt, maar ook voor specifieke structuren, bijzondere waxen én afwijkende tuning, kunt u je terecht in Duiven.

 


EXTRA KORTING OP COLLECTIE 16/17

    • Alle winter kleding van seizoen 16/17 tot 50% korting.
    • Ski’s, skischoenen en snowboard materiaal van seizoen 16/17 met 30% korting.
    • Laatste helmen  van seizoen 16/17 tot 50% korting.

Buitensport Four Seasons
Cartograaf 86 6921 EZ DUIVEN
E-mail: info@buitensportfourseasons.nl
Tel. nr: 026-311 6017

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

ADVERTENTIE
Club Med

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here