Klik hier om mee te doen met de win-actie


 

Veel wind en verse sneeuw!

Oostenrijk sneeuw-update van Hans ter Braak | Mittelberg, 29-12-2020

Op de bergtoppen was vanmorgen veel wind waardoor de vers gevallen sneeuw alle kanten op stoof. Dat kun je zien op de video hieronder. In de dalen viel het met de wind wel mee en was het tijdens de lunch rond het vriespunt op duizend meter boven zeeniveau. Er zijn veel toerskiërs onderweg die genieten van de witte ‘verse’ pracht.

Copyrights video: Hans ter Braak


Vanaf seizoen 2020/2021 geeft Hans regelmatig een update over de situatie in de Oostenrijkse Alpen.


Mittelberg. Foto: Hans ter Braak
Mittelberg. Foto: Hans ter Braak

Tot het middaguur was er nog redelijk wat zon, maar later vanmiddag trokken wolken het dal binnen. Het is prima winterweer met overdag op duizend meter hoogte, temperaturen rond het vriespunt. Morgen wordt meer bewolking verwacht en is er kans op een vlok sneeuw.

Foto hieronder: vanmiddag rond 13.30 uur, wat meer wolken maar wel mooie winterse landschappen onder een verse laag sneeuw.

Mittelberg. Foto: Hans ter Braak
Mittelberg. Foto: Hans ter Braak

Hans en Odette ter Braak zijn eigenaar van Haus Walser Berge in Mittelberg geeft regelmatig een sneeuw-update vanuit de Oostenrijkse bergen. Tot 1 januari 2021 kun je meedoen aan hun win-actie en maak je kans op een gratis verblijf tijdens de start van het zomerseizoen 2021.


(Visited 517 times, 1 visits today)

 

BBI Travel

Wintersport in Scandinavië 

Deze winter vlieg je met BBI Travel rechtstreeks naar het hart van Scandinavië voor een wintervakantie vol avonturen. Ga skiën op de pistes van Sälen in Zweden of in Trysil in Noorwegen. Lees meer

SalzburgerLand

Win een skivakantie naar SalzburgerLand 

Je merkt het overal in SalzburgerLand: de locals en de wintersporter zijn simpelweg verliefd op de winter. Een skivakantie, daar houden we allemaal van toch? Maar het wordt natuurlijk nog veel leuker als die vakantie ook nog eens gratis is! Doe hier mee aan de prijsvraag en maak kans op een van de negen wintersportreizen. Elke reis is voor 2 personen. 7 nachten in een 2-persoonskamer in een hotel, inclusief halfpension. Plus twee skipassen voor 6 dagen. Doe mee!

Voigt Travel

Wintersporten in Zweden en Noorwegen 

Kleinschalige pistes, Zweedse koffiepauzes en uitzicht op beboste heuvels: ga wintersporten op z’n Scandinavisch’. Weg van de massa skiën en snowboarden tussen de Zweden en Noren. Bekijk hier de bijzondere winterse reizen van Voigt Travel. Lees meer