advertentie
Askja Reizen
Laat ook jouw reis op maat maken door Askja Reizen

TEAM SNOWREPUBLIC WENST AL HAAR LEZERS VEEL WIJSHEID EN GELUK IN DEZE LASTIGE TIJD EN WE KIJKEN UIT NAAR EEN VOLGENDE WINTER VOL SNEEUW EN PLEZIER IN DE BERGEN. BEZOEK ONDERTUSSEN ONZE WEBSITES MOUNTAINREPORTERS.COM EN OUTDOORDICHTBIJ.NL VOOR EEN DAGELIJKSE DOSIS REISVERHALEN OVER DE MOOISTE NATUURLIJKE BESTEMMINGEN, VLAKBIJ HUIS OF AAN DE ANDERE KANT VAN DE WERELD.


4 win-acties op Snowrepublic

Sinds onze lancering in 2008 heeft Snowrepublic een sterke band gehad met belangrijke spelers in de wintersportmarkt. Deze leveranciers en fabrikanten kenmerken zich door innovatieve producten en oplossingen voor wintersporters. Graag laten we ook onze lezers en volgers profiteren van onze partnerships. Hierdoor maak je gedurende de hele winter kans op de mooiste prijzen die worden aangeboden door onze gewaardeerde partners en sponsors.

Zo kon je in de loop van dit seizoen al kans maken op een set S/MAX ski’s van Salomon, een horloge van Casio, een jack van Rab, een skibril van Blueprint, tickets voor diverse outdoor filmfestivals etc.

4 WIN-ACTIES

Op dit moment hebben we maar liefst 4 win-acties synchroon lopen op Snowrepublic. De prijzen worden aangeboden door GIRO, Salomon, Summit Travel en Colmar.

WIN EEN WINTERSPORT NAAR SAALBACH

Looptijd: tot 15 januari 2019

WIN EEN SKIHELM VAN GIRO

Looptijd: tot 15 januari 2019

WIN EEN WINTERSPORTJACK VAN COLMAR

Looptijd: tot 15 januari 2019

WIN SALOMON S/MAX SKI’S

Looptijd: tot 15 februari 2019

advertentie