Sommige mensen werden als kind door hun ouders op ski’s gezet. Anderen gingen met een studievereniging en kregen zo het skiën ook al op relatief jonge leeftijd onder de knie. Maar dat geldt niet voor iedereen. Ben jij nou nog nooit op wintersport geweest, maar wil je toch de magie van het glijden over sneeuw beleven? Dan moet je naar Ski amadé!

Het grootste skiparadijs van Oostenrijk heeft namelijk speciaal voor jou Learn2Ski. Met nieuw ontwikkelde lesmethodes kunnen volwassenen in drie dagen leren skiën. Daar is Ski amadé zo van overtuigd, dat ze een unieke geld-terug-garantie bieden. Als de methode voor jou niet werkt, krijg je de kosten van je skilessen, skipas en skihuur terug.

Voor het eerst op ski’s! © Ski amadé

Op wintersport in Ski amadé

Ski amadé heeft maar liefst 760 kilometer piste verdeeld over vijf skiregio’s. Nu zal je die heus niet allemaal afleggen die eerste dagen, maar wat super fijn is, is dat 275 kilometer van het totaal bestaat uit blauwe pistes. Blauw zijn de makkelijkste afdalingen en het minst steil. Daar zul je als beginner dus de eerste tijd vooral op doorbrengen.

Natuurlijk is skiën een belangrijk onderdeel van je vakantie, maar wat dacht je van je accommodatie, eten en drinken, en natuurlijk après-ski? Ook daarvoor zit je helemaal goed in Ski amadé.

Leer in 3 dagen skiën. © Ski amadé

Alles wat je nodig hebt in het Learn2Ski-pakket

Als je nog nooit hebt geskied, krijg je met het Learn2Ski-pakket alles wat je nodig hebt. Daar zit namelijk het volgende bij inbegrepen:

  • 4 nachten verblijf (zondag t/m donderdag)
  • 3-daagse skipas (maandag t/m woensdag)
  • 3-daagse skicursus (maandag t/m woensdag)
  • 3-daagse skiverhuur (maandag t/m woensdag)

Het pakket geldt voor beginnende skiërs ouder dan 18, die nog nooit op ski’s hebben gestaan.

En in het klasje is het ook nog eens beregezellig. © Ski amadé

Kleding kopen of huren?

Goede kleding is ontzettend belangrijk als je gaat skiën. Je wilt het lekker warm hebben als het koud is, maar je wilt aan de andere kant niet teveel gaan zweten. En dat je gaat zweten als beginner staat vast! Daarom draag je goed ademende kleding.

Je kunt die zelf aanschaffen, maar als je eerst eens wilt kijken of een wintersportvakantie voor herhaling vatbaar is, dan kun je ook skikleding huren. 32 INTERSPORT Rent-winkels in het skigebied Ski amadé bieden nu skikleding van het hoogwaardige merk Schöffel te huur aan.

Na 3 dagen met vertrouwen de pistes af. © Ski amadé

Interesse? Zo het werkt!

Is Learn2Ski jou op het lijf geschreven? Ga dan naar de website van Ski amadé om te boeken. Op de website kies je eerst je favoriete accommodatie en je doet een aanvraag. Je krijgt dan een individuele aanbieding per e-mail. Tevreden? Alleen nog maar bevestigen en we zien je op de piste!

Learn2Ski is in seizoen ’22-’23 beschikbaar in de volgende periodes:

  • December: 4-8, 11-15, 18-22
  • Januari: 8-12, 15-19
  • Maart: 5-9, 12-16, 19-23

Zoek en boek Learn2Ski in Ski amadé

Alle foto’s: © Ski amadé