Nog meer wintervluchten van Voigt Travel naar Lapland en IJsland

Door Edwin Hagenouw

Voigt Travel heeft haar samenwerking met Transavia voor winterseizoen 2021/2022 geïntensiveerd. Het bestaande aanbod van bestemmingen waar de afgelopen jaren al rechtstreeks op gevlogen werd, zijnde Kuusamo, Kittilä, Ivalo en Rovaniemi in Fins Lapland en Akureyri in Noord-IJsland, wordt uitgebreid met de nieuwe winterbestemming Skellefteå in Zweeds Lapland.

Foto: Visit Swedish Lapland

Marloes Meijer, COO bij Voigt Travel: “Ik ben heel trots op de toevoeging van deze nieuwe directe vliegverbinding aan ons winteraanbod. Zweeds Lapland heeft alles in haar mars om een optimale winterbeleving te creëren zoals de reiziger die kent in Fins Lapland. Daarnaast sluit deze authentieke bestemming uitermate goed aan op de huidige behoefte van de reiziger aan rust, ruimte en natuur.

Vertrouwen in herstel

Het vluchtaanbod voor winter 2021/2022 getuigt daarnaast van veel vertrouwen in herstel. De vraag naar een bijzondere winterreis neemt toe en met de rechtstreekse vliegverbinding vanaf Amsterdam kunnen we aan de wens van de reiziger voldoen door zowel Fins als Zweeds Lapland en Noord-IJsland bereikbaar te maken.

Foto: Visit Swedish Lapland

Met de intensivering van onze samenwerking met Transavia bevinden we ons qua capaciteit voor komend winterseizoen op het niveau van winter 2019/2020. Kortom, we gaan ons negentiende winterseizoen met rechtstreekse vluchten naar het noorden van Europa vol vertrouwen tegemoet.”

Rechtstreeks naar Lapland en IJsland

Laat je overweldigen door de rust, de ruimte en de adembenemende schoonheid van Lapland en IJsland.

Wie wil genieten van een totaal andere belevenis dan de Alpen, kiest voor een sprookjesachtige wintersportreis naar Lapland. Voigt Travel vliegt in de periode van 19 december 2021 t/m 27 maart 2022 vanaf Amsterdam Schiphol Airport zonder overstappen naar vijf verschillende bestemmingen in Fins en Zweeds Lapland.

Foto: Visit Swedish Lapland

Vanaf 11 februari t/m 14 maart 2022 biedt Voigt Travel een directe vluchtverbinding vanaf Amsterdam Schiphol Airport naar Akureyri in Noord-IJsland aan. In nog geen drie uur vliegen bevind je je boven de Poolcirkel.


Bekijk hier alle (zomer en winter) reizen van Voigt Travel


(Visited 134 times, 1 visits today)

Obertauern. Skigebied met de meeste sneeuw van Oostenrijk.