Wil je nog eventjes het wintersportgevoel vasthouden en nog even op je ski’s of snowboard staan? Ga dan snel nog even naar Winterberg. Daar kun je nog tot en met zaterdag terecht.

Vrijdag lijkt de beste dag om nog even te gaan: een zonnetje en aangename temperaturen

Als je naar de webcams kijkt dan zie je dat er nog zo’n 50 centimeter (kunst)sneeuw ligt op de pistes van Winterberg. Best goed te doen! Bovendien is het er momenteel erg rustig. Als  je gaat dan kun je dat ’t beste op vrijdag doen, want wordt er een zonnetje voorspeld. De temperatuur ligt iets boven het vriespunt.

Winterberg
Webcambeeld van 4 april | Credits: Skiliftkarussel Winterberg
Winterberg
4 april | Credits: Skiliftkarussel Winterberg
Winterberg
Webcambeeld van 4 april | Credits: Skiliftkarussel Winterberg

Live webcambeelde vind je hier. De liften in Willingen sluiten morgen.

Drie uurtjes rijden

Winterberg ligt op slechts drie uurtjes vanaf Utrecht rijden. Rij je om 6 uur ’s ochtends web, kun je om half tien op de lange latten staan en genieten van een dagje wintersport. Met maar liefst 25 op elkaar aangesloten skiliften (waarvan 13 stoeltjesliften), 34 afdalingen, 27 kilometer piste en 170 sneeuwkanonnen vormt de Skiliftkarussell Winterberg het grootste skigebied ten noorden van de Alpen.

Ook in de zomer

Als de sneeuw straks gesmolten is wordt er gewerkt aan een zomerrodelbaan. Daar kun je dan lekker rodelen totdat het winter wordt. In de zomer van 2019 zal er ook een zipline gaan verrijzen.


Lees hier alle artikelen over Winterberg


(Visited 226 times, 1 visits today)

Obertauern. Skigebied met de meeste sneeuw van Oostenrijk.