advertentie
Askja Reizen
Laat ook jouw reis op maat maken door Askja Reizen

TEAM SNOWREPUBLIC WENST AL HAAR LEZERS VEEL WIJSHEID EN GELUK IN DEZE LASTIGE TIJD EN WE KIJKEN UIT NAAR EEN VOLGENDE WINTER VOL SNEEUW EN PLEZIER IN DE BERGEN. BEZOEK ONDERTUSSEN ONZE WEBSITES MOUNTAINREPORTERS.COM EN OUTDOORDICHTBIJ.NL VOOR EEN DAGELIJKSE DOSIS REISVERHALEN OVER DE MOOISTE NATUURLIJKE BESTEMMINGEN, VLAKBIJ HUIS OF AAN DE ANDERE KANT VAN DE WERELD.


Nieuwe wintersportfilm DOWNHILL binnenkort in de bioscoop

Door Edwin Hagenouw

Nauwelijks aan een lawine te ontsnappen tijdens een familieskivakantie in de Alpen, raakt een echtpaar in de war omdat ze gedwongen worden hun leven opnieuw te evalueren en hoe ze zich tegenover elkaar voelen. Julia Louis-Dreyfus (die kennen we nog van Seinfeld) en Will Ferrell spelen de hoofdrol in deze bijtende komedie. Bekijk hieronder alvast de trailer. De opnamen voor deze film vonden plaats in de skigebieden van Ischgl en Fiss in de Oostenrijkse regio Tirol.

REMAKE VAN ZWEEDSE FILM FORCE MAJEURE

Downhill is een remake van de Zweedse film Force Majeure (originele titel: Turist) uit 2014. Een Zweedse familie gaat op skivakantie in de Franse Alpen. De vader Tomas heeft weinig zin maar zijn vrouw Ebba meent dat dit de enige manier is zodat hij wat meer tijd met de kinderen kan doorbrengen. In het begin verloopt alles goed tot er een lawine naar beneden komt terwijl ze dineren in een restaurant in de bergen. Terwijl Ebba de kinderen probeert te beschermen, zet Tomas het op een lopen. Dit voorval zorgt voor heel wat wrijvingen binnen hun huwelijk. De opnamen van de film vonden plaats in Les Arcs in Frankrijk.


Bekijk hier meer wintersport video’s


 

advertentie

2 REACTIES

    • De Amerikaanse film “Downhill” is inderdaad gefilmd in de Oostenrijkse skigebieden Fiss en Ischgl. De Zweedse film Turist (Force Majeure) in Les Arcs in de Franse Alpen.

Comments are closed.