advertentie
Askja Reizen
Laat ook jouw reis op maat maken door Askja Reizen

TEAM SNOWREPUBLIC WENST AL HAAR LEZERS VEEL WIJSHEID EN GELUK IN DEZE LASTIGE TIJD EN WE KIJKEN UIT NAAR EEN VOLGENDE WINTER VOL SNEEUW EN PLEZIER IN DE BERGEN. BEZOEK ONDERTUSSEN ONZE WEBSITES MOUNTAINREPORTERS.COM EN OUTDOORDICHTBIJ.NL VOOR EEN DAGELIJKSE DOSIS REISVERHALEN OVER DE MOOISTE NATUURLIJKE BESTEMMINGEN, VLAKBIJ HUIS OF AAN DE ANDERE KANT VAN DE WERELD.


Nieuwe rubriek: Throwback Thursday

Door: Saskia Smulders

Throwback Thursday. Je kent ’t vast wel van Twitter of Instagram. Ook op Snowrepublic gaan we iedere donderdag een lekker oude foto plaatsen. Heb je zelf ook zo’n Throwback Thursday foto? Stuur ‘m dan op naar saskia@snowrepublic.com. Zet er even bij wie er op de foto staat, waar de foto is genomen en wanneer (jaar) deze is genomen. Dan plaatsen wij ‘m in deze rubriek.

Saskia trapt af

Natuurlijk trap ik af :-). Deze foto is…….uh…..niet bepaald charming, maar goed. De foto is uit 1995 en ik ga hier voor het eerst skiën. De foto is genomen in Alpe d’Huez. Kijk die oversized jas dan! En die witte schoenen, hilarisch. Maar misschien het meest old school is die skipas om mijn nek…..

Throwback Thursday
Reporter Saskia tijdens haar eerste wintersport | Foto: privébezit

Doe ook mee!

Ook een hilarische foto in het kader van Throwback Thursday? Stuur ‘m op naar saskia@snowrepublic.com. Vermeld het jaartal, de plaats van bestemming en de naam van degene die op de foto staat.

Met het opsturen van je foto geef je SnowRepublic automatisch toestemming de foto te gebruiken en te publiceren. 

Hoofdfoto copyright: ABC13 Houston

advertentie