Klik hier voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

Gezien de coronamaatregelen die momenteel van kracht zijn in Oostenrijk zullen de Dutchweek events in Zell am See-Kaprun en Saalbach in januari 2022 niet doorgaan zoals gepland. De huidige situatie rondom Covid-19 laat het helaas nog niet toe om grotere events te organiseren, ook is de après-ski nog niet toegestaan. Daarnaast is het risico voor zowel de lokale VVV’s, partners en de Dutchweek organisatie nu nog te groot.

Het event van Zell am See-Kaprun zal ingekort worden naar vier dagen en gaan starten op woensdag 23 maart 2022. De Kick-Off in Saalbach zal ook ingekort worden naar vier dagen en starten op woensdag 26 januari 2022. De focus ligt dan in het programma op Winter Liebe en zal dan het volgende omvatten: 

Dagelijks

 • Light music bij Montana Royal tussen 11 en 16.30u met 2G toegangscheck
 • DAKA Testcentrum bij Montana Royal
 • Light music bij Soul House tussen 15u – 20u met 2G toegangscheck

Donderdagochtend SnowBike Race powered by SINNER. Vrijdagochtend Early Bird Ski Tour powered by DAKA.

Events in maart 2022 gaan waarschijnlijk door

De verwachting is dat de Dutchweek events die in Maart 2022 gepland staan wel door kunnen gaan. Dan gaan we langzaam richting het voorjaar met waarschijnlijk een stabielere situatie rondom corona. Dit geldt voor zowel de Italiaanse als de Oostenrijkse events.

Iedereen die al in het bezit was van een Dutchweek ticket heeft de keuze uit 3 opties: 

 1. Ticket doorzetten naar 2023 (tegen dezelfde prijs)
 2. Ticket doorzetten naar een event naar keuze in maart 2022 (in geval van keuze voor een goedkoper ticket wordt het verschil terugbetaald)
 3. Geld (deels) retour (er zal €2,50 in rekening gebracht worden voor administratiekosten bij het annuleren van de order)

Data 2023

Dutchweek zal twee keer per winterseizoen in Zell am See-Kaprun en Saalbach zijn

 • Zell am See – Kaprun van 18 t/m 21 januari 2023
 • Saalbach Kick-Off van 18 t/m 21 januari 2023
 • 3 Zinnen van 15 t/m 18 maart 2023
 • Saalbach van 18 t/m 25 maart 2023
 • Zell am See – Kaprun van 18 t/m 25 maart 2023
 • Italia – Sauze d’Oulx van 22 t/m 25 maart 2023
 • Gerlos van 25 maart t/m 1 april 2023

Meer info op Dutchweek.nl


(Visited 251 times, 1 visits today)

Lees hier alles over wintersport in Innsbruck en omgeving


 

 

BBI Travel

Wintersport in Scandinavië 

Deze winter vlieg je met BBI Travel rechtstreeks naar het hart van Scandinavië voor een wintervakantie vol avonturen. Ga skiën op de pistes van Sälen in Zweden of in Trysil in Noorwegen. Lees meer

Voigt Travel

Wintersport in Zweden 

Beleef komende winter de Zweedse skipistes! Verblijf in een kleinschalig appartement direct aan de piste. Geniet je van rust en ruimte, vergezichten én heerlijke gastronomie, al vanaf € 695 per persoon. Lees meer

Wintersport in Trentino

De winter in Trentino geeft je vleugels 

Het ‘swoosh’ geluid van ski’s die door de sneeuw klieven, sneeuwschoenen die kraken op een sneeuwtapijt, je adem die de frisse lucht van de Dolomieten opsnuift. Dit is de soundtrack van de winter in Trentino, in het hart van de Italiaanse Alpen. Lees meer