Landal Resort Maria Alm heeft alles wat je nodig hebt tijdens je verblijf!

Door: Ilse Nijhof

Twee weken geleden is het zevende park van Landal GreenParks in Oostenrijk geopend; Landal Resort Maria Alm. Dit park beschikt over tien luxe vrijstaande chalets waarin 113 appartementen zijn gevestigd. Aan piste kilometers geen gebrek, het resort ligt midden in het skigebied Hochkönig, onderdeel van de skiregio Ski Amadé. Met 760 piste kilometers is het één van de grootste skigebieden van Europa. Om te kijken hoe mooi het daadwerkelijk is gaan reporters Karin en Ilse er over twee weken naar toe, hier alvast een voorproefje wat ons staat te wachten! 

Een onvergetelijke vakantie!

Operationeel Directeur van Landal GreenParks, Jeroen Mol, is erg blij met het park. “Het resort heeft alles in huis om het verblijf onvergetelijk te maken. Na een inspannende dag buiten op de slee, ski’s of de sneeuwschoenen kun je lekker bijkomen met een cocktail voor de open haard in de loungebar. Voor pure ontspanning boek je een ontspannende massage- of schoonheidsbehandeling of reserveer je een plekje in het restaurant ‘Stube’. Ook voor kinderen is het resort geweldig. In de Bollo Club kunnen ze heerlijk spelen of ze kunnen een duik nemen in het zwembad. Met al dit moois zou je bijna vergeten dat het resort in een prachtig skigebied is gevestigd met uitdaging voor zowel beginners als professionals”.

Toegang tot heel veel pistekilometers!

Gasten kunnen vanuit het dorp Maria Alm de skilift nemen naar het skigebied Hochkönig waar men toegang heeft tot 120 kilometer aan pistes. Vind je dat te weinig? Geen paniek! Hochkönig is onderdeel van het immense skigebied Ski Amadé. Hier staan 760 pistekilometers en 270 skiliften tot je beschikking. Het resort is niet alleen in de winter een bezoekje waard. Dankzij de perfecte ligging midden in de natuur met op de achtergrond het Steinerne Meer is het ook buiten het wintersportseizoen een geweldige bestemming.

Voordelen met de Hochkönig Card

En als dat allemaal nog niet genoeg is ontvangen gasten tijdens een verblijf in Landal Resort Maria Alm de Hochkönig Card. Deze kaart geeft toegang tot vele gratis activiteiten, waaronder nachtskiën en het gebruik van een GoPro helmcamera. Ook krijg je korting op verschillende activiteiten, zoals langlauflessen, skitochten en sneeuwschoenwandelingen. In de zomer biedt de Hochkönig Card weer andere gratis activiteiten aan, zoals zomer rodelen of entree bij verschillende musea. De kaart biedt in totaal 60 voordelen in Dienten, Mühlbach en Maria Alm.

Duurzaamheid gaat voorop

Landal GreenParks gaat voor klimaat-neutraliteit, daarom is er tijdens het bedenken van het resort rekening gehouden met duurzaamheid. Er zijn duurzame materialen gebruikt tijdens de bouw en het resort heeft de beschikking over een eigen waterkracht-installatie. Deze installatie wekt genoeg elektriciteit op om het complex en omliggende hotels van elektriciteit te voorzien. De lokale biomassacentrale zorgt voor verwarming van de appartementen, met biomassa die enkel bestaat uit restafval van de bosbouw en zagerij. Daarnaast zijn de apparaten waarover het resort beschikt ook nog eens energiezuinig.

Een schitterend resort wat midden in de natuur ligt en ook nog eens duurzaam is, wat wil je nog meer?

Meer weten? Kijk op www.landal.nl

Bron

(Visited 741 times, 1 visits today)

Lees hier alles over wintersport in de Catalaanse Pyreneeën