Skigebied Paradiski is een après-ski bar rijker

Door: Ilse Nijhof

V

anaf 14 december 2019 is skigebied Les Arcs een après ski bar rijker. En niet zomaar eentje. Het bekende concept La Folie Douce opent hier zijn deuren. Het meest hooggelegen feestelijke concept van het resort zal te voet vanuit Arc 1800, per gondel (gondellift Les Villards) of per ski toegankelijk zijn dus er is geen excuus om niet mee te feesten.

Langer geopend

En er is meer, la Folie Douce zal langer open blijven dan de andere hooggelegen restaurants. Je kunt er dagelijks terecht tot 19 uur en op donderdag zelfs tot 20 uur! Er zijn straks drie restaurants die elk een andere culinaire wereld bieden waardoor iedereen hier terecht kan. Voor een creatieve keuken met lokale specialiteiten kun je terecht bij La Fruitière terwijl La Petite Cuisine een chique zelfbedieningsrestaurant is. Op het menu bij dit restaurant vind je kwaliteit gerechten geserveerd in een chique, atypische omgeving die de authenticiteit van hout en hedendaagse materialen combineert. Als laatste kun je bij Le Butcher terecht voor een snelle hap. Dit is een plek voor mensen die geen minuut op de skipiste willen verliezen. Denk aan fastfood, broodjes en wafels.

Milieuvriendelijk

Net als alle andere Folie Douce bars hanteert ook dit concept in Les Arcs een milieuvriendelijke aanpak. De restaurants gebruiken bij voorkeur producten van lokale producenten. Afval wordt gesorteerd en er worden kartonpersen en glasbrekers gebruikt om alles zo compact mogelijk te maken. Er zal zo weinig mogelijk plastic worden gebruikt, zo zijn er kartonnen zakken en rietjes, glazen flessen of metalen blikken. Wat weer te recyclen is.

Dit wordt dé plek om te feesten in skigebied Paradiski!

Bron: Les Arcs
Foto’s: © Saalbach


Meer artikelen over Les Arcs vind je hier


(Visited 288 times, 1 visits today)

Obertauern. Skigebied met de meeste sneeuw van Oostenrijk.