In december van dit jaar opent er in Avoriaz (Portes du Soleil) een nieuwe La Folie Douce après-ski bar. Het is het zesde filiaal na bars in Val d’Isere, Meribel-Courchevel, Val Thorens, St Gervais en Alpe d’Huez

Ook een La Folie Douce hotel

De nieuwe bar wordt gebouwd in plaats van Chez l’Envers die afgelopen lente in vlammen opging. Net als in de andere vestigingen van de La Folie Douce keten biedt deze bar van 14.00 tot 18.30 uur après-ski plezier met DJ’s, zangers en dansers. Daarnaast komt er een zelfbedieningsrestaurant en een luxer restaurant.

La Folie Douce
La Folie Douce Val Thorens | Bron: apresskiteamholland.nl

Voor de keten wordt het een spannend jaar, want ook in december wordt het eerste Folie Douce hotel in Chamonix geopend.

Persoonlijke ervaring

Zelf ben ik regelmatig in die van Val d’Isere geweest. Après-ski in Frankrijk is dan ook een hele andere ervaring dan après-ski in Oostenrijk. De sfeer is wel erg leuk, maar ’t heeft ook iets decadents. De champagneflessen liggen bijvoorbeeld uitgebreid op je te wachten en voor een drankje kun je je portemonnee trekken. Maar anderzijds is de DJ, de zangers en de dansers vaak erg goed en vermakelijk. Hoe dan ook: ben je in de buurt van één van de bars ga dan zeker een kijkje nemen en vertel ons wat jij er van vindt!

Hoofdfoto: Morzine Source Magazine

(Visited 1.824 times, 1 visits today)

Obertauern. Skigebied met de meeste sneeuw van Oostenrijk.