The Land Rover Shelters Experience in La Plagne Frankrijk

Door Matthijs van der Pol

La Plagne is een enorm skigebied in Frankrijk met 225 kilometer aan pistes en heeft het meeste aantal bedden in de Alpen. Appartementen, hotel, chalets.. Ze hebben het allemaal beschikbaar voor je. La Plagne introduceert jaarlijks nieuwe initiatieven om jouw wintersport telkens weer wat nieuws te bieden. Nu hebben ze The Land Rover Shelters Experience bedacht waar je ook bij kunt overnachten.

La Plagne Frankrijk Snowrepublic Land Rover Experience
Bron: la-plagne.com

Wat is The Land Rover Shelters Experience?

Met een prachtige Land Rover kan je door de sneeuw in de bergen heen rijden. Als dit feest erop zit, dan ga je naar een shelter toe waar je zult eten (fondue met uitzicht op de Mont Blanc) en mag overnachten. Leuk detail: De schuilhutten werden vroeger gebruikt tijdens de Franse ‘poolexpedities’.

La Plagne Frankrijk Snowrepublic Land Rover Experience
Bron: caricos.com

Hoe werkt het?

  • Vertrek: 17.30 uur in Plagne Bellecôte vanaf het Jaguar Land Rover testcentrum
  • In de Land Rover rijden met een instructeur
  • Fondue
  • Avond ‘vrij’ en overnachting
  • Ontbijt met lokale producten
  • Na het ontbijt wordt je opgehaald.
  • Indien gewenst kun je ook zelfstandig teruggaan
La Plagne Frankrijk Snowrepublic Land Rover Experience
Bron: la-plagne.com

Meer informatie vind je op la-plagne.com/the-land-rover-shelter-experience 

Algemene informatie: la-plagne.com

Bron omslagfoto: caricos.com

(Visited 258 times, 1 visits today)

 

BBI Travel

Wintersport in Scandinavië 

Deze winter vlieg je met BBI Travel rechtstreeks naar het hart van Scandinavië voor een wintervakantie vol avonturen. Ga skiën op de pistes van Sälen in Zweden of in Trysil in Noorwegen. Lees meer

SalzburgerLand

Win een skivakantie naar SalzburgerLand 

Je merkt het overal in SalzburgerLand: de locals en de wintersporter zijn simpelweg verliefd op de winter. Een skivakantie, daar houden we allemaal van toch? Maar het wordt natuurlijk nog veel leuker als die vakantie ook nog eens gratis is! Doe hier mee aan de prijsvraag en maak kans op een van de negen wintersportreizen. Elke reis is voor 2 personen. 7 nachten in een 2-persoonskamer in een hotel, inclusief halfpension. Plus twee skipassen voor 6 dagen. Doe mee!

Voigt Travel

Wintersporten in Zweden en Noorwegen 

Kleinschalige pistes, Zweedse koffiepauzes en uitzicht op beboste heuvels: ga wintersporten op z’n Scandinavisch’. Weg van de massa skiën en snowboarden tussen de Zweden en Noren. Bekijk hier de bijzondere winterse reizen van Voigt Travel. Lees meer