Klik hier voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

NIEUW: de limited edition Tomorrowland ski’s en snowboards

Door Edwin Hagenouw

Tomorrowland onthult trots twee limited edition snowboards en ski’s, zorgvuldig ontworpen om te pronken met enkele van de meest verbluffende designs die sowieso de aandacht zullen trekken op de skipistes. Het Belgische muziekfestival is in volle voorbereiding voor de tweede editie van Tomorrowland Winter in maart 2020 in Alpe d’Huez, Frankrijk, en heeft de krachten gebundeld met CAPiTA Snowboarding en de gespecialiseerde skifabrikant Kästle om deze unieke snowboards en ski’s tot leven te brengen. 

Het black & gold en pink gradient artwork is geïnspireerd op Amare, één van de meest iconische Tomorrowland elementen, en neemt je mee op een prachtige reis door winter wonderland. Tomorrowland maakt slechts 150 paar ski’s, 100 paar Black Amare snowboards en 30 paar Pink Amare snowboards, waardoor ze het ultieme collector’s item worden om mee te nemen naar Tomorrowland Winter 2020. De limited edition Tomorrowland Snowboards en Ski’s zijn vanaf vandaag beschikbaar voor exclusieve pre-order en worden midden december geleverd.

De snowboards

  • Limited Edition Pink Amare Tomorrowland Snowboard, € 620
  • Limited Edition Black Amare Tomorrowland Snowboard Set, € 820

Het Tomorrowland Snowboard heeft een true-twin freestyle vorm die naadloos is gecombineerd met een camberprofiel voor alle terreinen, ontworpen voor all-mountain snowboarding en freeriding. Het board heeft een uniek, op Amare geïnspireerd, gouden design met het Tomorrowland Icon, en het gestanste gesinterde belag met Tomorrowland opschrift geeft iedereen de kans om er vol tegenaan te gaan.

Je kan elke dag comfortabel doorbrengen en positieve vibes verspreiden bij elke bocht, seizoen na seizoen. Vergevingsgezind wanneer je het wenst en sterk genoeg om elke situatie aan te kunnen – het Tomorrowland Snowboard is ideaal voor zowel casual all-mountain plezier, als side-country madness.

Tomorrowland in de sneeuw
Tomorrowland Snowboard

In meer detail

Limited edition Tomorrowland Snowboard (all-black premium Tomorrowland bindingen enkel inbegrepen bij het Black Amare snowboard, met gouden Tomorrowland iconen en ‘Live, Love, Unite’ op de gespen en het board, beschikbaar in medium en large)
Uniek Amare design met gradient of gouden afwerking, ondersteund door hoogstaande CAPiTA snowboardtechnologie

  • Pink Amare: lengte 145 cm, ideaal voor personen tussen 1m40 en 1m75, aanbevolen gewicht tussen 45-68 kg
  • Black Amare: lengte 156 cm, ideaal voor personen tussen 1m65 en 1m80, aanbevolen gewicht tussen 60-90 kg

Limited Edition Tomorrowland Ski’s, € 890

De Tomorrowland Ski’s zijn all-round cruiser ski’s met all-mountain features en zijn ideaal voor zowel hobbyisten als doorgewinterde professionals. Ze blinken uit op vlak van stabiliteit en edge grip dankzij de klassieke sandwich-zijwandconstructie voor all-mountain prestaties. Deze prachtige ski’s hebben een print van hoge kwaliteit die geïnspireerd is op Amare en die gegarandeerd de aandacht zal trekken in de skigebieden.

In meer detail

  • Limited edition Tomorrowland Ski’s (ski’s + skibindingen)
  • Uniek Amare design met gouden afwerking en Tomorrowland iconen op de start, zwarte basis met gouden Tomorrowland opschrift
  • Ondersteund door hoogstaande Kästle skitechnologie
  • Beschikbaar in de maten: 156 cm, 164 cm, 172 cm en 180 cm
  • Vist VSS310 tweepuntsbindingen met speedspacer mounting rail en gouden Tomorrowland iconen en opschrift

Plaats je pre-order hier en ontvang je producten in de loop van december 2019

(Visited 506 times, 1 visits today)

Lees hier alles over wintersport in Innsbruck en omgeving


 

 

BBI Travel

Wintersport in Scandinavië 

Deze winter vlieg je met BBI Travel rechtstreeks naar het hart van Scandinavië voor een wintervakantie vol avonturen. Ga skiën op de pistes van Sälen in Zweden of in Trysil in Noorwegen. Lees meer

Voigt Travel

Wintersport in Zweden 

Beleef komende winter de Zweedse skipistes! Verblijf in een kleinschalig appartement direct aan de piste. Geniet je van rust en ruimte, vergezichten én heerlijke gastronomie, al vanaf € 695 per persoon. Lees meer

Wintersport in Trentino

De winter in Trentino geeft je vleugels 

Het ‘swoosh’ geluid van ski’s die door de sneeuw klieven, sneeuwschoenen die kraken op een sneeuwtapijt, je adem die de frisse lucht van de Dolomieten opsnuift. Dit is de soundtrack van de winter in Trentino, in het hart van de Italiaanse Alpen. Lees meer