advertentie
Askja Reizen
Laat ook jouw reis op maat maken door Askja Reizen

TEAM SNOWREPUBLIC WENST AL HAAR LEZERS VEEL WIJSHEID EN GELUK IN DEZE LASTIGE TIJD EN WE KIJKEN UIT NAAR EEN VOLGENDE WINTER VOL SNEEUW EN PLEZIER IN DE BERGEN. BEZOEK ONDERTUSSEN ONZE WEBSITES MOUNTAINREPORTERS.COM EN OUTDOORDICHTBIJ.NL VOOR EEN DAGELIJKSE DOSIS REISVERHALEN OVER DE MOOISTE NATUURLIJKE BESTEMMINGEN, VLAKBIJ HUIS OF AAN DE ANDERE KANT VAN DE WERELD.


Ben jij net terug van een weekje of paar dagen wintersport? Wat waren de nieuwe après-ski hits die je daar gehoord hebt? Post ze hier!

Ongetwijfeld heb je de “gouwe ouwe” hits gehoord, zoals Cowboys und Indianen, Wir wollen die Eisbarn zien en Sex met die Kale. Maar die zoeken we niet! Nee, we zoeken de meest recente hits, dus van dít seizoen. Weet je niet zeker of ze van dit seizoen zijn? Geeft niet, post ze gewoon, wij zoeken het wel uit!

Snollebollekes of Peter Wackl?

We zijn benieuwd naar jouw mening: wat vond jij de beste, nieuwste hits. Waren dat de nummers van Snollebollekes? Of het nieuwe nummer van Peter Wackl? Misschien wel de nummers van Willi Wedel, Tobee, Lorenz Buffel, Mia Julia, Nico Gemba of toch het nummer van Jan Smit en Klubbb3?

après-ski
Après-ski in Solden. Credits: Hotel Liebe Sonne

Laat ’t weten in een reactie!

Welke nieuwe après-ski hits heb jij gehoord tijdens je wintersport?

Let wel: het moet gaan om nieuwe hits, dus van het seizoen 2017-2018. Mag in alle talen. 


Meer lezen over après-ski? Klik dan hier


Hoofdfoto: Broguma

advertentie