advertentie
Askja Reizen
Laat ook jouw reis op maat maken door Askja Reizen

TEAM SNOWREPUBLIC WENST AL HAAR LEZERS VEEL WIJSHEID EN GELUK IN DEZE LASTIGE TIJD EN WE KIJKEN UIT NAAR EEN VOLGENDE WINTER VOL SNEEUW EN PLEZIER IN DE BERGEN. BEZOEK ONDERTUSSEN ONZE WEBSITES MOUNTAINREPORTERS.COM EN OUTDOORDICHTBIJ.NL VOOR EEN DAGELIJKSE DOSIS REISVERHALEN OVER DE MOOISTE NATUURLIJKE BESTEMMINGEN, VLAKBIJ HUIS OF AAN DE ANDERE KANT VAN DE WERELD.


Nederlandse man raakt zwaargewond tijdens het rodelen in Oostenrijk

In het Oostenrijkse dorp Tschagguns is gister aan het eind van de middag een Nederlandse man van 64 zwaargewond geraakt tijdens het rodelen op de 7 kilometer lange natuurrodelbaan. Op een steil stuk verloor de man de macht over zijn slee en vloog uit de bocht. Nadat hij van het pad raakte viel hij 25 meter naar beneden en kwam tot stilstand tegen een boom. Mogelijk heeft hij de waarschuwingsborden dat je moet afstappen gemist.

Bergreddingsteam komt in actie na val Nederlandse man

Het bergreddingsteam kwam snel in actie doordat omstanders het incident zagen gebeuren en zij direct alarm sloegen. De man is met een traumahelikopter naar het ziekenhuis in Oostenrijk gebracht. Hij heeft naast gebroken bekken ook een breuk in het dijbeen en inwendige verwondingen opgelopen.

Bron tekst: ad
Snowchamps
hoofdfoto: pixabay


Blijf op de hoogte van het nieuws uit de skigebieden > Wintersport Nieuws


 

 

advertentie