Klik hier om mee te doen met de win-actie


 

Nederlandse man raakt zwaargewond tijdens het rodelen in Oostenrijk

In het Oostenrijkse dorp Tschagguns is gister aan het eind van de middag een Nederlandse man van 64 zwaargewond geraakt tijdens het rodelen op de 7 kilometer lange natuurrodelbaan. Op een steil stuk verloor de man de macht over zijn slee en vloog uit de bocht. Nadat hij van het pad raakte viel hij 25 meter naar beneden en kwam tot stilstand tegen een boom. Mogelijk heeft hij de waarschuwingsborden dat je moet afstappen gemist.

Bergreddingsteam komt in actie na val Nederlandse man

Het bergreddingsteam kwam snel in actie doordat omstanders het incident zagen gebeuren en zij direct alarm sloegen. De man is met een traumahelikopter naar het ziekenhuis in Oostenrijk gebracht. Hij heeft naast gebroken bekken ook een breuk in het dijbeen en inwendige verwondingen opgelopen.

Bron tekst: ad
Snowchamps
hoofdfoto: pixabay


Blijf op de hoogte van het nieuws uit de skigebieden > Wintersport Nieuws


(Visited 1.677 times, 1 visits today)

 

BBI Travel

Wintersport in Scandinavië 

Deze winter vlieg je met BBI Travel rechtstreeks naar het hart van Scandinavië voor een wintervakantie vol avonturen. Ga skiën op de pistes van Sälen in Zweden of in Trysil in Noorwegen. Lees meer

SalzburgerLand

Win een skivakantie naar SalzburgerLand 

Je merkt het overal in SalzburgerLand: de locals en de wintersporter zijn simpelweg verliefd op de winter. Een skivakantie, daar houden we allemaal van toch? Maar het wordt natuurlijk nog veel leuker als die vakantie ook nog eens gratis is! Doe hier mee aan de prijsvraag en maak kans op een van de negen wintersportreizen. Elke reis is voor 2 personen. 7 nachten in een 2-persoonskamer in een hotel, inclusief halfpension. Plus twee skipassen voor 6 dagen. Doe mee!

Voigt Travel

Wintersporten in Zweden en Noorwegen 

Kleinschalige pistes, Zweedse koffiepauzes en uitzicht op beboste heuvels: ga wintersporten op z’n Scandinavisch’. Weg van de massa skiën en snowboarden tussen de Zweden en Noren. Bekijk hier de bijzondere winterse reizen van Voigt Travel. Lees meer