advertentie
Askja Reizen
Laat ook jouw reis op maat maken door Askja Reizen

TEAM SNOWREPUBLIC WENST AL HAAR LEZERS VEEL WIJSHEID EN GELUK IN DEZE LASTIGE TIJD EN WE KIJKEN UIT NAAR EEN VOLGENDE WINTER VOL SNEEUW EN PLEZIER IN DE BERGEN. BEZOEK ONDERTUSSEN ONZE WEBSITES MOUNTAINREPORTERS.COM EN OUTDOORDICHTBIJ.NL VOOR EEN DAGELIJKSE DOSIS REISVERHALEN OVER DE MOOISTE NATUURLIJKE BESTEMMINGEN, VLAKBIJ HUIS OF AAN DE ANDERE KANT VAN DE WERELD.


Na de sneeuw komt de zon! Oh jongens, kijk nou toch wat een super jaloersmakende beelden er vanuit de wit besneeuwde Alpen komen. Dikke lagen poeder, blauwe lucht en een heerlijk zonnetje….Wie wil dat nou niet? Kijk mee en geniet!

Zon, maar koud

Zo vanachter je scherm ziet het er heerlijk uit, maar vergis je niet in de temperaturen, want die liggen, en lagen vanmorgen, op sommige plekken écht heel laag. Zo werd er in het oosten van Zwitserland een minimum temperatuur van -21,9 graden gemeten. Brrr….Kleine kans dat de sneeuw, ondanks de zon, smelt dus!

Er komt nog meer sneeuw aan

Geloof het of niet, maar er komt waarschijnlijk nóg meer sneeuw aan. Hoe dat precies zit lees je in het uitgebreide weerbericht van Alpenweerman.nl

 

Zon in Sankt Anton
Sankt Anton vanmorgen

Zon in Livigno

Zon in Ried
Ried
Kitzbuhel
Jochberg Kitzbuhel
Hahnenkamm Kitzbuhel
Mittelberg

Lees ook:

 

advertentie