advertentie
Askja Reizen
Laat ook jouw reis op maat maken door Askja Reizen

UPDATE 16 MAART 2020: ALS GEVOLG VAN DE UITBRAAK VAN HET CORONAVIRUS ZIJN VRIJWEL ALLE SKIGEBIEDEN IN EUROPA VROEGTIJDIG GESLOTEN. CHECK DE WEBSITES VAN DE SKIGEBIEDEN VOOR EXTRA INFORMATIE OF LEES DIT ARTIKEL.


 

Fantastische fotoreportage uit de Italiaanse Dolomieten

Door Edwin Hagenouw

Door alle verhalen over het Coronavirus in de wintersportgebieden vergeten we bijna hoe mooi het is in de bergen. Helemaal als ze bedekt zijn met een dikke laag goddelijk witte poeder. Dat dacht onze lezer Joost van Wijk ook. Om dit bewijzen stuurde hij me de onderstaande fotoreportage uit de Dolomieten in Noord-Italië, het gebied dat als ergste is geraakt door de hedendaagse virusuitbraak. Joost was in Refugio Averau, Cortina d”Ampezzo, Refugio Lagazuoi Passo Giau en de Marmolada. Deze foto’s maakte hij vanzelfsprekend eerder deze winter, eind januari, ruim voor de lock-down van Italië.

Heb jij ook geweldige foto’s gemaakt dit seizoen? Dan delen wij ze graag op Snowrepublic! Je kunt ze mailen naar redactie@snowrepublic.com. Alvast bedankt en nu genieten van de foto’s van Joost!

Klik op de afbeelding voor een grotere weergave


Heb jij ook geweldige foto’s gemaakt dit seizoen? Dan delen wij ze graag op Snowrepublic! Je kunt ze mailen naar redactie@snowrepublic.com.


Copyright alle foto’s: Joost van Wijk

advertentie

Osprey win-actie

advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here