advertentie
Askja Reizen
Laat ook jouw reis op maat maken door Askja Reizen

TEAM SNOWREPUBLIC WENST AL HAAR LEZERS VEEL WIJSHEID EN GELUK IN DEZE LASTIGE TIJD EN WE KIJKEN UIT NAAR EEN VOLGENDE WINTER VOL SNEEUW EN PLEZIER IN DE BERGEN. BEZOEK ONDERTUSSEN ONZE WEBSITES MOUNTAINREPORTERS.COM EN OUTDOORDICHTBIJ.NL VOOR EEN DAGELIJKSE DOSIS REISVERHALEN OVER DE MOOISTE NATUURLIJKE BESTEMMINGEN, VLAKBIJ HUIS OF AAN DE ANDERE KANT VAN DE WERELD.


We schreven het al eerder: Ed Sheeran keert terug naar de sneeuw van Hintertux waar de videoclip van zijn hit “Perfect” werd opgenomen. Hij geeft daar een privé concert voor zijn fans. Jij kunt daar bij zijn. Hoe? Je kunt kaartjes winnen bij Qmusic.

Sheeran geeft op 15 december a.s. een privé concert voor een select groepje wereldwijde fans in Hintertux. Dat vormde eerder het decor van de uber romantische clip van nummer Perfect (die inmiddels al 138 miljoen keer is bekeken!!). Toen schreef ik dat nog niet bekend was hoe je in Nederland kaartjes kon winnen. Inmiddels weten we dat wel, want Qmusic heeft bekend gemaakt dat je via hen kaartjes kunt winnen.

Wat moet je doen om kans te maken op kaartjes voor Ed Sheeran in Hintertux?

Het concept is vrij simpel:

  • Bel 0909 9596 (55cpm) zodra je Ed Sheeran op Q hoort 
  • Actie: zaterdag 25 november t/m vrijdag 1 december 2017

Als je wint, mag je nóg iemand meenemen en samen gaan genieten van een weekend in de sneeuw. De winnaar wordt vrijdag 1 december bekend gemaakt bij Martijn Kolkman tussen 21:00 en 00:00 uur.

Let op: Minimumleeftijd voor deze actie is 18 jaar.

Meer informatie vind je op de website van Qmusic.

Lees ook:

Ed Sheeran filmt videoclip “Perfect” in Hintertux

Ed Sheeran terug naar Hintertux voor concert

 

advertentie