Skiën met kinderen is fantastisch. Bijvoorbeeld wanneer de kleintjes hun eerste bochten maken op de piste (of erger nog: de rest van het gezin na een paar dagen voorbij crossen!), of als de hele familie door het Funcross Park zoeft, moeder het record breekt op de snelheidsmeterbaan, vader het snowpark rockt, of wanneer iedereen rustig bijkomt en aan de Kaiserschmarren zit.

Met FAMILY Ski amadé beleef je een onvergetelijke skivakantie voor een gezinsvriendelijke prijs. Hieronder hebben we een aantal mooie kortingsacties voor gezinnen met kinderen verzameld.

Wil je eerst meer weten over het gebied? Lees dan Ervaar Ski amadé, het grootste skiparadijs van Oostenrijk

Genieten voor alle leeftijden. © Ski amadé

Kies voor de Family Bonus

Ski amadé heeft een geweldig aanbod voor gezinnen. Bij aankoop van een Ski amadé-skipas ontvangen het derde en alle jongere kinderen van een gezin een gratis skipas, wanneer ten minste één ouder en de oudere broers en zussen een skipas voor dezelfde geldigheidsduur kopen.

Let op: hiervoor moeten de ouder en de kinderen wel op één adres wonen. Dit geldt voor kinderen (in seizoen ’21-’22 geboren tussen 2006 en 2015) en jongeren (geboren tussen 2003 en 2005)

Skiën is spannend en leuk! © Ski amadé

Junior Weekendkorting

Ga je voor een short-ski in het weekend? Kinderen en jongeren krijgen in het weekend korting op hun skipas, tot wel 35%. De exacte korting hangt af van de data en het gebied, maar dat het voordelig is, is zeker!

Racen met het hele gezin © Ski amadé

Young Family Card voor gezinnen met baby’s

Ook aan de allerkleinsten én hun oppas is gedacht. Gezinnen met baby die is geboren in 2019 of later en nog niet skiet, kunnen de ouders een ‘wisselticket’ gebruiken. Moeder past de ochtend op de kleine en vader de middag bijvoorbeeld. Er kan dus één ouder tegelijkertijd skiën, maar de andere ouder kan natuurlijk wel een enkel ticket kopen om met de gondel naar boven te gaan en met z’n drieën te genieten van een lunch op het terras.

Nieuwe vriendjes maken op de piste © Ski amadé

Kortingsactie met Pasen

Vanaf 19.03.2022 komt de paashaas naar Ski amadé! Vanaf die datum tot het einde van het seizoen heeft de paashaas een speciaal arrangement voor gezinnen in Ski amadé samengesteld.

Bij aankoop van een 6-daagse skipas voor minimaal één ouder, kunnen kinderen tot 15 jaar gratis mee. In de regio’s en dorpen wordt gezorgd voor entertainment op en rond de pistes. Het arrangement is geldig voor kinderen geboren in 2006 of later en deze actie is niet geldig in combinatie met de acties hierboven.

Kinderen hebben het skiën in no-time onder de knie © Ski amadé

Mini’s Week speciaal voor peuters

Tot slot is er elk jaar in januari een speciale kinderweek voor gezinnen met peuters. Voor een mooie prijs per kind koop je dan een verblijf van zeven nachten in de kamer van de ouders, een kinderskicursus, huurski’s en een kinderskipas. Afhankelijk van de regio en de skischool worden de skicursussen ofwel over vijf dagen (halve dag) of over drie volledige dagen aangeboden.

Deze voorwaarden gelden voor kinderen van zes jaar oud en jonger. Hou de website van Ski amadé goed in de gaten voor de datum van de Mini’s Week 2023!

Speciale gezinskortingen per regio binnen Ski amadé

Alle vijf de regio’s van Ski amadé (Salzburger Sportwelt, Schladming-Dachstein, Gastein, Hochkönig en Grossarltal) hebben daar bovenop ook nog eens hun eigen kortingsacties voor families. Een overzicht per regio vind je op de website.

Lees alles over een geweldige vakantie voor het hele gezin in Ski amadé.

© Ski amadé

Hoofdfoto: © Ski amadé – Claudia Ziegler

(Visited 181 times, 1 visits today)