advertentie
Askja Reizen
Laat ook jouw reis op maat maken door Askja Reizen

UPDATE 20 MAART 2020: ALS GEVOLG VAN DE UITBRAAK VAN HET CORONAVIRUS ZIJN ALLE SKIGEBIEDEN IN EUROPA VROEGTIJDIG GESLOTEN.

TEAM SNOWREPUBLIC WENST AL HAAR LEZERS VEEL WIJSHEID EN GELUK IN DEZE LASTIGE TIJD EN WE KIJKEN UIT NAAR EEN VOLGENDE WINTER VOL SNEEUW EN PLEZIER IN DE BERGEN. BEZOEK ONDERTUSSEN ONZE WEBSITE MOUNTAINREPORTERS.COM VOOR EEN DAGELIJKSE DOSIS REISVERHALEN OVER DE MOOISTE NATUURLIJKE BESTEMMINGEN TER WERELD.


 

Altijd al eens willen voelen hoe de stoelen aanvoelen van een Porsche? Ga dan deze winter naar Alpe d’Huez en neem daar de gondel naar Vaujany. Hier hebben ze namelijk een kabelbaan laten installeren met zwarte verwarmde designcabines die door Porsche zijn ontworpen. Kosten hiervoor bedroegen zo’n 6 miljoen euro.

Val Gardena

In het Italiaanse skigebied Val Gardena hebben ze zelfs een lift geopend met 77 tienmanscabines die per uur maar liefst 3.450 skiërs kunnen vervoeren. De kosten hiervoor bedroegen 18 miljoen euro.

Zermatt

Vanaf winter 2018/2019 kun je in Zermatt mee liften in werelds hoogste 3S gondel. Deze brengt je van de Trockener Steg naar de prachtige gletsjer de Matterhorn. Deze lift hangt aan maar liefst 3 kabels waardoor hij een stuk stabieler hangt. Deze lift is ontworpen door de ontwerper die zich ook bezig houdt met het ontwerpen voor Ferrari en Maserati.

Luxe skilift
Foto credits: grheute.ch

Hoofdfoto: skiline.co.uk

advertentie