Zeg je Mayrhofen dan schieten ons drie dingen direct binnen, ontspannen, plezier en adrenaline. Mayrhofen ligt in Tirol in het Zillertal, een druk en bedrijvig skidorp in de winter. De inwoners van het Zillertal zijn sterk, slim, creatief en muzikaal ontwikkeld. Dat verklaard dan ook meteen waarom er zoveel beroemde bergbeklimmers en muzikanten uit dit gebied zijn voortgekomen.

Afdalingen in iedere moeilijkheidsgraad mogelijk in Mayrhofen (foto Pixabay)

Vijf redenen om naar Mayrhofen af te reizen

1# De gondels naar de skigebieden vertrekken allemaal vanuit het dorp waardoor je de auto de gehele vakantie in de garage kunt laten staan. 53 liften en 159 kilometer piste voor alle ski niveaus liggen er voor je klaar.

2# De steilste skipiste van Oostenrijk ligt hier! Actionberg Penken en het Vans Penken Park geeft veel mogelijkheden voor freestylers. Dus de meest ervaren skiërs en snowboarders worden hier op hun wenken bediend.

3# De grootste gondel van Oostenrijk vind je ook hier in Mayrhofen. Deze brengt je naar de Ahorn berg en dat op zich is al een hele belevenis. Vervolgens kun je de lange afdaling maken naar het dal welke één van de mooiste is van Tirol.

4# Slapen in een iglo! Ook dat behoort tot je mogelijkheden wanneer je in Mayrhofen verblijft. Op de Ahorn berg staat het Iglu dorf waar je deze droom kunt gaan waarmaken.

5# Zoals de titel al zegt, al het goede komt samen in Mayrhofen! Zo ook de après-ski, dit thema mag gerust in hoofdletters worden geschreven. Laat je onderdompelen in het gezellige centrum van Mayrhofen. Je kunt er ook heerlijk winkelen trouwens 😉

Snowrepublic
En go go go!! (foto: Pixabay)

Hoofdfoto: Mayrhofen.at

(Visited 458 times, 1 visits today)

Obertauern. Skigebied met de meeste sneeuw van Oostenrijk.