[impulse_trigger image=’https://www.snowrepublic.nl/wp-content/uploads/2018/05/TRIGGER_SR-1.gif’ custom=’true’ align=’right’ size=’normal’]
Zojuist is het bericht op Instagram gedeeld dat Marcel Hirscher en zijn vriendin Laura Moisl samen een kindje verwachten.

The real adventure starts right now

Met deze veelzeggende woorden en bijgaand fotootje werd het nieuws wereldkundig gemaakt. En de felicitaties zijn ook niet van de lucht.

Marcel Hirscher en Laura Maeusl krijgen een kind
Met dit Instagram bericht stuurde het paar het nieuws de wereld in. Foto Instagram account Bastiaan van der Staay

Dorpsgenote en skiheldin Anna Veith stuurde gelijk een felicitatie. En vriend en naaste concurrent Felix Neureuther maakte gelijk een afspraak op de piste …. voor over twintig jaar!

Al ruim acht jaar samen

Onze halve Nederlandse skiheld is al ruim acht jaar samen met model Laura Moisl. In het begin liep niet alles even lekker volgens de Oostenrijkse society media, maar de komst van deze waarschijnlijk nieuwe skiheld doet anders vermoeden.

Namens alle Nederlandse fans en alle Snowrepublicans wensen wij Laura en Marcel het allerbeste.[impulse_trigger image=’https://www.snowrepublic.nl/wp-content/uploads/2018/05/TRIGGER_SR-1.gif’ custom=’true’ align=’right’ size=’normal’]

Hoofdfoto: SPOX.com

(Visited 1.535 times, 1 visits today)

Obertauern. Skigebied met de meeste sneeuw van Oostenrijk.