ADVERTENTIE
SNP Natuurreizen

Magical Mystery Tour in Lapland

Door Edwin Hagenouw

Op uitnodiging van reisorganisatie Scandinavian Wintersports (klik voor meer info) verblijf ik deze week in Fins Lapland. Ik heb een grote passie voor het hoge noorden en na mijn reizen naar Zweeds Lapland en Noord-Noorwegen waren mijn verwachtingen hoog gespannen. En nu, na dag twee van deze winterreis, ben ik overtuigd van de ongekende aantrekkingskracht die deze regio op mij heeft.

Binnenkort kun je hier en op Mountainreporters (zie hier al een kort fotoverslag) de uitgebreide reisverslagen lezen. Maar ik wil je hier alvast deelgenoot maken van een aantal highlights van dag twee van de Magical Mystery Tour in Lapland.

Deze reis is mede mogelijk gemaakt door Scandinavian Wintersports, Rab, Fjällräven, Nikon, Hanwag, Giro, Osprey en Colmar.

nikon
Onze camera partner

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here