advertentie
Ski Safari

Afgelopen vrijdag heb ik mijn eerste Europa cup punten behaald op de Super-G in Soldue, Andorra. ‘Tijdens de reuzenslalom skiede ik niet naar behoren, maar bij de Super-G ging het goed en is deze 25e plek een mooie opsteker. Volgens mij ben ik de eerste Nederlander ooit die Europa Cup punten pakt op de Super-G.’

Maarten Meiners
Maarten in actie. Foto: Maarten Meiners

Vooral de onderste helft was technisch, daar kwamen mijn kwaliteiten naar boven met een 15e tussentijd. ‘Voor mij is dit resultaat een kleine stap in de goede richting maar mijn doelen liggen natuurlijk hoger.’

Vooral de onderste helft was technisch, daar kwamen de kwaliteiten van Meiners naar boven met een 15e tussentijd

Komende weken staan er nog meerdere open ‘National Championships’ op het programma in Duitsland, Slovenië en Oostenrijk. Hier kan ik belangrijke FIS punten behalen voor de wereldranglijst.

Maarten Meiners
Maarten onderweg. Credits: Maarten Meiners

Gisteren ben ik aangekomen in Garmisch-Partenkirchen in de mist. Nu afwachten wanneer we de berg op kunnen om de racepiste te verkennen. Volg me ook via mijn Facebookpagina.


Lees hier meer artikelen over Maarten Meiners


 

advertentie
Magische winterreizen naar IJsland