Klik hier om mee te doen met de win-actie


 

Bereid je voor op de winter die komen gaat

Door: Bastiaan van der Staay

Nog een paar weken en dan begint het wintersportseizoen, althans voor de wedstrijdskiërs. De eerste World Cup wedstrijden staan gepland voor het laatste weekend van oktober. Een week later zijn in Sölden de test-events waar je alvast alle nieuwe ski’s kunt gaan proberen. Niet veel later gaan de hogere skigebieden open. Dat hopen we dan. Ben jij al winterklaar?

Kitzbuhel heeft de primeur en is winterklaar

Zoals collega Saskia al schreef hebben ze in Kitzbuhel de stunt compleet. Eén baantje sneeuw om de eerste te kunnen zijn. Maar voor het echte werk kun je nu al terecht in Noorwegen.

Skilessen weer van start

Ook op alle skibanen in Nederland, sneeuw- en borstelbanen, zijn de cursussen weer van start gegaan. Sommigen van jullie zijn ervaren en hebben geen les meer nodig, maar toch adviseer ik om voordat je gaat skiën een paar keer te gaan of wat privé-lessen te nemen. You never stop learning!

Conditie op peil brengen

Behalve oefenen op een skibaan is het goed ook je fysiek in orde te brengen. Vraag het je sportschool of kijk op de site van de Nederlandse Skivereniging en zoek naar de Sneeuwfit programma’s. Ook in Google Play en de iOS Appstore kun je eindeloos veel specifieke trainingsprogramma’s vinden. Doe het een beetje en geniet des te meer van je wintersportvakantie.

(Visited 115 times, 1 visits today)

 

BBI Travel

Wintersport in Scandinavië 

Deze winter vlieg je met BBI Travel rechtstreeks naar het hart van Scandinavië voor een wintervakantie vol avonturen. Ga skiën op de pistes van Sälen in Zweden of in Trysil in Noorwegen. Lees meer

SalzburgerLand

Win een skivakantie naar SalzburgerLand 

Je merkt het overal in SalzburgerLand: de locals en de wintersporter zijn simpelweg verliefd op de winter. Een skivakantie, daar houden we allemaal van toch? Maar het wordt natuurlijk nog veel leuker als die vakantie ook nog eens gratis is! Doe hier mee aan de prijsvraag en maak kans op een van de negen wintersportreizen. Elke reis is voor 2 personen. 7 nachten in een 2-persoonskamer in een hotel, inclusief halfpension. Plus twee skipassen voor 6 dagen. Doe mee!

Voigt Travel

Wintersporten in Zweden en Noorwegen 

Kleinschalige pistes, Zweedse koffiepauzes en uitzicht op beboste heuvels: ga wintersporten op z’n Scandinavisch’. Weg van de massa skiën en snowboarden tussen de Zweden en Noren. Bekijk hier de bijzondere winterse reizen van Voigt Travel. Lees meer