Klik hier voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

Club Med, afkorting van Club Méditerranée, is bekend van haar luxueuze resorts op de mooiste plekken ter wereld. In totaal zijn dat er inmiddels 65, zowel zomer- als winterbestemmingen.

Het nieuwste paradepaardje in de stal van Club Med-winterbestemmingen is Club Med Grand Massif Samoëns Morillon. De naam van de club in het Franse Samoëns is een hele mond vol… In december 2017 werden de deuren geopend, dus de verf is pas net droog! 

Logeren in a room with a view
Logeren in a room with a view

Club Med Grand Massif Samoëns Morillon

Samoëns ligt redelijk dichtbij Genève en Annecy, en is dus goed bereikbaar met vliegtuig en trein. Het resort is zoals altijd ‘ski-in-ski-out’, wat betekent dat je ’s ochtends op de latten kunt vertrekken en ’s middags ook weer zo het resort terug in skiet. Door de hoge ligging biedt Club Med Grand Massif een panoramisch uitzicht op de omliggende bergen.

vanuit de restaurants, het zwembad, de spa of vanaf je eigen balkon geniet je optimaal van de omgeving

Datzelfde uitzicht is overigens overal in de club een eyecatcher. Ook vanuit de restaurants, het zwembad, de spa of natuurlijk vanaf je eigen balkon geniet je optimaal van de omgeving.

Met zo'n uitzicht smaakt alles nóg lekkerder
Met zo’n uitzicht smaakt alles nóg lekkerder

Het skigebied van Samoëns

Het resort ligt op 1600 meter, waardoor de ski-in-ski-out het hele seizoen wordt waargemaakt. Samoëns heeft samen met Flaine, Les Carroz, Morillon, en Sixt-Fer-à-Cheval in totaal 265 kilometer pistes. Dat varieert van groen voor absolute beginners, lekker veel blauwe en rode pistes en ook nog een aantal pittige zwarte afdalingen.
Er ligt een skilift praktisch naast het resort van Club Med, dus je bent in no time op hoogte en een stuk het gebied in.

Heerlijk skiën en boarden in het gebied van Samoëns
Heerlijk skiën en boarden in het gebied van Samoëns

Om een indruk te krijgen bekijk je onderstaand heerlijke filmpje.

Voor meer info over Club Med Grand Massif lees je dit artikel. Wil je direct boeken? Dat kan op de website van Club Med.

Overigens heeft Club Med nog veel meer mooie winterbestemmingen. Zo bezocht reporter Thiery het resort in Valmorel en was ook daar erg van onder de indruk.

Foto’s: Club Med

(Visited 233 times, 1 visits today)

Lees hier alles over wintersport in Innsbruck en omgeving


 

 

BBI Travel

Wintersport in Scandinavië 

Deze winter vlieg je met BBI Travel rechtstreeks naar het hart van Scandinavië voor een wintervakantie vol avonturen. Ga skiën op de pistes van Sälen in Zweden of in Trysil in Noorwegen. Lees meer

Voigt Travel

Wintersport in Zweden 

Beleef komende winter de Zweedse skipistes! Verblijf in een kleinschalig appartement direct aan de piste. Geniet je van rust en ruimte, vergezichten én heerlijke gastronomie, al vanaf € 695 per persoon. Lees meer

Wintersport in Trentino

De winter in Trentino geeft je vleugels 

Het ‘swoosh’ geluid van ski’s die door de sneeuw klieven, sneeuwschoenen die kraken op een sneeuwtapijt, je adem die de frisse lucht van de Dolomieten opsnuift. Dit is de soundtrack van de winter in Trentino, in het hart van de Italiaanse Alpen. Lees meer