advertentie
Askja Reizen
Laat ook jouw reis op maat maken door Askja Reizen

TEAM SNOWREPUBLIC WENST AL HAAR LEZERS VEEL WIJSHEID EN GELUK IN DEZE LASTIGE TIJD EN WE KIJKEN UIT NAAR EEN VOLGENDE WINTER VOL SNEEUW EN PLEZIER IN DE BERGEN. BEZOEK ONDERTUSSEN ONZE WEBSITES MOUNTAINREPORTERS.COM EN OUTDOORDICHTBIJ.NL VOOR EEN DAGELIJKSE DOSIS REISVERHALEN OVER DE MOOISTE NATUURLIJKE BESTEMMINGEN, VLAKBIJ HUIS OF AAN DE ANDERE KANT VAN DE WERELD.


Live Update: We zijn in Hohe Tauern in Oostenrijk

Door Aimee Kock

We zijn een paar dagen aan het genieten in de Oostenrijkse sneeuw. Bekijk hieronder de foto’s die RP en ik maakten in Uttendorf-Weißsee Gletscherwelt in SalzburgerLand. Heb jij ook leuke nieuwe wintersportfoto’s die je wil laten zien op Snowrepublic? Mail ze dan naar redactie@snowrepublic.com

Klik op de afbeelding voor een grotere weergave

Het skigebied Weißsee Gletscherwelt in het Oostenrijkse nationaalpark Hohe Tauern is ideaal voor gezinnen, liefhebbers van toeren en van natuur. Een aantrekkelijk aanbod voor gezinnen, de hoge sneeuwzekerheid van de goed geprepareerde pistes en mogelijkheden tot freeriden, langlaufen en ijsklimmen beloven naast rodelen, ijsstokschieten en sneeuwwandelen heel veel afwisseling.


Doe ook eens mee met onze win-acties


 

advertentie