LIVE BEELDEN | Bergen verse sneeuw in Zwitserland

Door Aimee en RP

We zijn onderweg om als verslaggevers voor Snowrepublic live aanwezig te zijn bij LAAX Open. Het jaarlijkste spectaculaire snowboard evenement in de Zwitserse bergen. Elk jaar is Snowrepublic aanwezig, steeds met een ander team. Super leuk dat we nu voor het tweede jaar op rij de honneurs mogen waarnemen. En dit jaar is natuurlijk alles anders. Lees maar eens over onze voorbereidingen en de voorzorgsmaatregelen die nodig zijn voor een wintersportreis tijdens de pandemie.

Door de enorme sneeuwval van de afgelopen dagen zijn er diverse toegangswegen tot de skigebieden afgesloten. Geluk bij een ongeluk dat we met onze camper onderweg zijn. De weg naar Disentis is dicht vanwege lawinegevaar. Afgelopen nacht sliepen we dan ook op een onofficiële camperplek, naast het station van Thun.

Diepe, bizar diepe sneeuw in Brigels

Vandaag was uiteindelijk een topdag. We hebben een nieuw gebiedje ontdekt: Brigels. En de sneeuw was geweldig. Vers, zacht en diep. Zo zien we dat het liefst! En natuurlijk is het door het ontbreken van buitenlandse toeristen vrijwel leeg in het skigebied. Bekijk hieronder de foto’s. Binnenkort meer op Snowrepublic. Stay tuned!


Lees meer verhalen over wintersport in Zwitserland


(Visited 298 times, 1 visits today)

 

BBI Travel

Wintersport in Scandinavië 

Deze winter vlieg je met BBI Travel rechtstreeks naar het hart van Scandinavië voor een wintervakantie vol avonturen. Ga skiën op de pistes van Sälen in Zweden of in Trysil in Noorwegen. Lees meer

SalzburgerLand

Win een skivakantie naar SalzburgerLand 

Je merkt het overal in SalzburgerLand: de locals en de wintersporter zijn simpelweg verliefd op de winter. Een skivakantie, daar houden we allemaal van toch? Maar het wordt natuurlijk nog veel leuker als die vakantie ook nog eens gratis is! Doe hier mee aan de prijsvraag en maak kans op een van de negen wintersportreizen. Elke reis is voor 2 personen. 7 nachten in een 2-persoonskamer in een hotel, inclusief halfpension. Plus twee skipassen voor 6 dagen. Doe mee!

Voigt Travel

Wintersporten in Zweden en Noorwegen 

Kleinschalige pistes, Zweedse koffiepauzes en uitzicht op beboste heuvels: ga wintersporten op z’n Scandinavisch’. Weg van de massa skiën en snowboarden tussen de Zweden en Noren. Bekijk hier de bijzondere winterse reizen van Voigt Travel. Lees meer