LIVE BEELDEN | Bergen verse sneeuw in Zwitserland

Door Aimee en RP

We zijn onderweg om als verslaggevers voor Snowrepublic live aanwezig te zijn bij LAAX Open. Het jaarlijkste spectaculaire snowboard evenement in de Zwitserse bergen. Elk jaar is Snowrepublic aanwezig, steeds met een ander team. Super leuk dat we nu voor het tweede jaar op rij de honneurs mogen waarnemen. En dit jaar is natuurlijk alles anders. Lees maar eens over onze voorbereidingen en de voorzorgsmaatregelen die nodig zijn voor een wintersportreis tijdens de pandemie. 

Door de enorme sneeuwval van de afgelopen dagen zijn er diverse toegangswegen tot de skigebieden afgesloten. Geluk bij een ongeluk dat we met onze camper onderweg zijn. De weg naar Disentis is dicht vanwege lawinegevaar. Afgelopen nacht sliepen we dan ook op een onofficiële camperplek, naast het station van Thun.

Diepe, bizar diepe sneeuw in Brigels

Vandaag was uiteindelijk een topdag. We hebben een nieuw gebiedje ontdekt: Brigels. En de sneeuw was geweldig. Vers, zacht en diep. Zo zien we dat het liefst! En natuurlijk is het door het ontbreken van buitenlandse toeristen vrijwel leeg in het skigebied. Bekijk hieronder de foto’s. Binnenkort meer op Snowrepublic. Stay tuned!


Lees meer verhalen over wintersport in Zwitserland


(Visited 265 times, 1 visits today)

Lees hier alles over wintersport in de Catalaanse Pyreneeën