advertentie
Rab Microlight

Wintersportplaats Les Menuires start het seizoen 2017-2017, op 9 december a.s., feestelijk met een splinternieuw concept: het “Geek & Gaming” skiweekend. Daarnaast staat ook het evenement “Pop in the City” alsook de “European Gay Ski Week” in maart op het programma.

Gamen op de piste in Les Menuires

In het weekend van 9 en 10 december staat Les Menuires in het teken van ‘geeks’ en ‘gaming’. Op 1.800 meter hoogte zal de première plaatsvinden van dit nieuwe festivalconcept van de wintersportplaats in het Franse Savoie Mont Blanc.

Zelfs op de piste wordt er gestreden om de winst tijdens een spel in een iglo en een reallife potje lasergamen

In iedereen schuilt een nerd en dat is niets om je voor te schamen! Tijdens het festival experimenteert jong en oud met nieuwe Apps, duiken bezoekers in Sci-Fi belevingen en spelen zij games van nu en vroeger. Zelfs op de piste wordt er gestreden om de winst tijdens een spel in een iglo en een reallife potje lasergamen. Arrangementen voor dit weekend – inclusief accommodatie, tweedaagse skipas en toegang tot het festival – zijn al vanaf € 92,- per persoon verkrijgbaar. Meer informatie op menuiresgeekfestival.com.

Het grootste ‘snowmosexual’ LGBT festival

Tijdens de 10e verjaardag van de European Gay Skiweek, kleuren de pistes van Les Menuires alle kleuren van de regenboog. Van 17 t/m 24 maart 2018 komt hét grootste LGBT wintersport- en muziekfestival naar de Franse Alpen voor een spetterend feest. Bij de organisatie van het evenement – EGSW – draait het allemaal om de ultieme wintersportexperience in Les 3 Vallées. Dat wordt gecombineerd met het leukste entertainment op en rondom de pistes. Van cabaret tot optredens van internationale DJ’s, fine dining en pool party’s, in de Franse sneeuw. Meer informatie vind je op europeangayskiweek.com

Les Menuires Gay Weekend

Op naar de finish

Zojuist is ook bekend geworden dat Les Menuires host zal zijn van het immens populaire evenement Pop in the City. Naast Brussel, Sevilla, Boulogne, Nice en Hamburg, staat PitC nu op 10 maart 2018 ook Les Menuires.

vrouwen moeten 30 opdrachten uit te voeren in de categorieën cultuur, kunst, sport, solidariteit en extreme

Dit event staat in het teken van een 8 uur durend parcours, 1 route map, 30 opdrachten, 5 categorieën en 500 strijdende vrouwen. Het evenement is een combinatie tussen een sportief evenement en een dagje uit. De 500 vrouwen moeten 30 opdrachten uit te voeren in de categorieën cultuur, kunst, sport, solidariteit en extreme. Van “kook een lokaal gerecht in een restaurant” tot “maak een graffiti kunstwerk op de muur”. De opdrachten zijn origineel en laten de deelnemers kennis maken met het hart van Les Menuires. Meer weten? popinthecity.com


Lees hier ons reisverslag over onze trip naar Les Menuires vorig jaar


Bewaren

advertentie

Buro Scanbrit