Klik hier om mee te doen met de win-actie


 

Lenny Kravitz doet de afsluiting van het skiseizoen

Door: Edwin Hagenouw

Elk jaar lijkt Ischgl eerder te komen met het bekend maken van de artiest voor het fameuze Top of the Mountain concert. Dit jaarlijks terugkerende feestje aan het eind van het seizoen wordt steeds weer opgevrolijkt met een bijzondere zanger, zangeres of band. Meestal zijn dat artiesten die de top in hun carrière al een aantal jaren achter zich hebben, maar dat maakt ze niet minder goed natuurlijk.

Lenny Kravitz Ischgl
Lenny Kravitz komt naar Ischgl.

Dit jaar hebben ze, vind ik persoonlijk, eindelijk weer eens een echte topper uitgenodigd. Rockster Lenny Kravitz zag ik lang geleden op festivals en was daar steeds degene die het publiek tot in extase wist te brengen. Ik ben dan ook erg benieuwd hoe Lenny het gaat doen in de sneeuw.

Wil je nu alvast je slaapplek regelen tijdens de seizoensafsluiting? Kijk dan eens naar de interessante aanbiedingen op de website van Hotel Seiblishof. Het hotel ligt vlakbij het centrum en is rustig gelegen. Een gouden combinatie!

(Visited 403 times, 1 visits today)

 

BBI Travel

Wintersport in Scandinavië 

Deze winter vlieg je met BBI Travel rechtstreeks naar het hart van Scandinavië voor een wintervakantie vol avonturen. Ga skiën op de pistes van Sälen in Zweden of in Trysil in Noorwegen. Lees meer

SalzburgerLand

Win een skivakantie naar SalzburgerLand 

Je merkt het overal in SalzburgerLand: de locals en de wintersporter zijn simpelweg verliefd op de winter. Een skivakantie, daar houden we allemaal van toch? Maar het wordt natuurlijk nog veel leuker als die vakantie ook nog eens gratis is! Doe hier mee aan de prijsvraag en maak kans op een van de negen wintersportreizen. Elke reis is voor 2 personen. 7 nachten in een 2-persoonskamer in een hotel, inclusief halfpension. Plus twee skipassen voor 6 dagen. Doe mee!

Voigt Travel

Wintersporten in Zweden en Noorwegen 

Kleinschalige pistes, Zweedse koffiepauzes en uitzicht op beboste heuvels: ga wintersporten op z’n Scandinavisch’. Weg van de massa skiën en snowboarden tussen de Zweden en Noren. Bekijk hier de bijzondere winterse reizen van Voigt Travel. Lees meer