advertentie
Askja Reizen
Laat ook jouw reis op maat maken door Askja Reizen

TEAM SNOWREPUBLIC WENST AL HAAR LEZERS VEEL WIJSHEID EN GELUK IN DEZE LASTIGE TIJD EN WE KIJKEN UIT NAAR EEN VOLGENDE WINTER VOL SNEEUW EN PLEZIER IN DE BERGEN. BEZOEK ONDERTUSSEN ONZE WEBSITES MOUNTAINREPORTERS.COM EN OUTDOORDICHTBIJ.NL VOOR EEN DAGELIJKSE DOSIS REISVERHALEN OVER DE MOOISTE NATUURLIJKE BESTEMMINGEN, VLAKBIJ HUIS OF AAN DE ANDERE KANT VAN DE WERELD.


Lenny Kravitz doet de afsluiting van het skiseizoen

Door: Edwin Hagenouw

Elk jaar lijkt Ischgl eerder te komen met het bekend maken van de artiest voor het fameuze Top of the Mountain concert. Dit jaarlijks terugkerende feestje aan het eind van het seizoen wordt steeds weer opgevrolijkt met een bijzondere zanger, zangeres of band. Meestal zijn dat artiesten die de top in hun carrière al een aantal jaren achter zich hebben, maar dat maakt ze niet minder goed natuurlijk.

Lenny Kravitz Ischgl
Lenny Kravitz komt naar Ischgl.

Dit jaar hebben ze, vind ik persoonlijk, eindelijk weer eens een echte topper uitgenodigd. Rockster Lenny Kravitz zag ik lang geleden op festivals en was daar steeds degene die het publiek tot in extase wist te brengen. Ik ben dan ook erg benieuwd hoe Lenny het gaat doen in de sneeuw.

Wil je nu alvast je slaapplek regelen tijdens de seizoensafsluiting? Kijk dan eens naar de interessante aanbiedingen op de website van Hotel Seiblishof. Het hotel ligt vlakbij het centrum en is rustig gelegen. Een gouden combinatie!

advertentie