Klik hier om mee te doen met de win-actie


 

Door: Bastiaan van der Staay

Eerste afdaling zonder Lindsey Vonn

Door een trainingsongeval en een kapotte knie zit Lindsey Vonn gedwongen op de bank naar de eerste afdalingsrace van het seizoen te kijken. Vanavond, zaterdag 1 december, op Eurosport om 20:30 uur. 

Record blijft in het vizier

Het oude record van Ingemar Stenmark (86 WorldCup overwinningen) blijft Lindsey’s doel. De teller staat nu op 82, dus onmogelijk is het niet. Maar door de verplichte pauze heeft ze het einde van haar carrière verschoven. In plaats van het geplande einde in maart 2019 in Åre, Zweden, heeft ze een extra ‘speed-week’ aan haar loopbaan geplakt. 

Weekje Extra 

Los van haar recordpoging wil ze absoluut nog minimaal één keer in Lake Louise starten. Niet gek als je bedenkt dat ze hier al 18 keer gewonnen heeft, maar dat kan dan dus pas weer in seizoen 2019-2020. 

Liefde voor Lake Louise

In een videoboodschap die via haar YouTube kanaal is verspreid, vertelt ze het allemaal zelf. En ook dat ze extra verdrietig is om Lake Louise te moeten missen, vandaar dat ze het afscheid maar even een beetje verschoven heeft. 

Eurosport Live

Alle andere dames gaan wel van start, vanavond om 20:30 uur live op Eurosport, met het professionele en terzake-kundige commentaar van Rutger de Iongh. 

Hoofdfoto: © Erich Spiess/ASP/Red Bull Content Pool

(Visited 126 times, 1 visits today)

 

BBI Travel

Wintersport in Scandinavië 

Deze winter vlieg je met BBI Travel rechtstreeks naar het hart van Scandinavië voor een wintervakantie vol avonturen. Ga skiën op de pistes van Sälen in Zweden of in Trysil in Noorwegen. Lees meer

SalzburgerLand

Win een skivakantie naar SalzburgerLand 

Je merkt het overal in SalzburgerLand: de locals en de wintersporter zijn simpelweg verliefd op de winter. Een skivakantie, daar houden we allemaal van toch? Maar het wordt natuurlijk nog veel leuker als die vakantie ook nog eens gratis is! Doe hier mee aan de prijsvraag en maak kans op een van de negen wintersportreizen. Elke reis is voor 2 personen. 7 nachten in een 2-persoonskamer in een hotel, inclusief halfpension. Plus twee skipassen voor 6 dagen. Doe mee!

Voigt Travel

Wintersporten in Zweden en Noorwegen 

Kleinschalige pistes, Zweedse koffiepauzes en uitzicht op beboste heuvels: ga wintersporten op z’n Scandinavisch’. Weg van de massa skiën en snowboarden tussen de Zweden en Noren. Bekijk hier de bijzondere winterse reizen van Voigt Travel. Lees meer