Hou je van mooi weer, heerlijke pistes, feestjes op en naast de piste én van voordeel? Schrijf dan 18 tot 25 maart 2023 alvast in je agenda! In heel Ski amadé en dus ook in het Grossarltal is het dan Ladies Week. En tsja, mannen of vrouwen voortrekken is niet meer van deze tijd, dus deze geweldige actie geldt gewoon voor iedereen! Zo krijg je de tweede skipas gratis en zijn er tal van gave optredens die je kunt bijwonen. Als je kiest van een van de interessante aanbiedingen in deze periode ben je helemaal voordelig uit. Wij zeggen doen!

Oh ja, op haarkleur wordt er dan wel weer onderscheid gemaakt. Durf jij mee te doen met de skiraces waar de teams worden ingedeeld op basis van blond, rood, bruin of zwart haar? Lees dan snel verder.

Meer informatie over de Ladies Week of lees verder over het Grossarltal

Gezelligheid bij de Ladies Week

18 – 25 maart 2023 : Ladies Week

Eind maart wordt er in Grossarltal langzaam maar zeker gedacht aan de seizoensafsluiting. Al kun je nog wel even op de pistes terecht, want in Ski amadé loopt het skiseizoen door tot eind april. De laatste week van maart is de kans op mooi weer groot, dus een feestje op de piste wordt het dan sowieso.

Dat dit jaarlijks een groot succes is, is duidelijk, want de Ladies Week – of kunnen we het beter Friends Week noemen? – vindt alweer voor de 22ste keer plaats in Ski amadé.

Eerst kilometers maken, dan feest ©Gruber
Genieten met een drankje in de zon
Met wie ga jij naar de Ladies Week?

Zo boek je de Ladies Week

De Lady Ski Week is een arrangement van een week, waarbij je zelf kunt je accommodatie kunt kiezen. Je verblijft daar zeven overnachtingen in de periode 18 t/m 25 maart 2023. Je selecteert een deelnemende accommodatie via de website en boekt rechtstreeks bij de verhuurder. Als je voor twee personen boekt, ontvang je gratis de tweede skipas voor Ski amadé.

Meer informatie over de Ladies Week

Boek nu de mooie aanbieding en ga naar het Grossarltal ©Gruber

Hoofdfoto: © Ski amadé