Hou je van mooi weer, heerlijke pistes, feestjes op en naast de piste én van voordeel? Schrijf dan 19 tot 26 maart maar in je agenda! In heel Ski amadé en dus ook in het Grossarltal is het dan Ladies Week. En tsja, mannen of vrouwen voortrekken is niet meer van deze tijd, dus deze geweldige actie geldt gewoon voor iedereen! Zo krijg je de 2e skipas gratis en zijn er tal van gave optredens die je kunt bijwonen. Zo heb je al een accommodatie met ontbijt, het Ladies Week weekprogramma en een zesdaagse skipas voor € 632,- voor de eerste en € 354,- voor de tweede persoon!

Oh ja, op haarkleur wordt er dan wel weer onderscheid gemaakt. Durf jij mee te doen met de skiraces waar de teams worden ingedeeld op basis van blond, rood, bruin of zwart haar? Lees dan snel verder.

Meer informatie over de Ladies Week of lees verder over het Grossarltal

Gezelligheid bij de Ladies Week

19 – 26 maart 2022 voor de 21ste keer Ladies Week

Eind maart wordt er in Grossarltal langzaam maar zeker gedacht aan de seizoensafsluiting. Al kun je nog wel even op de pistes terecht, want in Ski amadé loopt het skiseizoen door tot eind april. De laatste week van maart is de kans op mooi weer groot, dus een feestje op de piste wordt het dan sowieso.

Dat dit jaarlijks een groot succes is, is duidelijk, want de Ladies Week – of kunnen we het beter Friends Week noemen? – vindt alweer voor de 21ste keer plaats in Ski amadé.

Eerst kilometers maken, dan feest ©Gruber

Voorlopig programma

Weten wat je allemaal kunt verwachten? Hier staan de hoogtepunten op een rij

Zaterdag 19.03.2022 – Sumpfkrötenparty
Laat je verrassen door de legendarische “Sumpfkröten”

Maandag 21.03.2022 – Welcome-Party
Het Grossarltal verwelkomt alle deelnemers van de 21e Lady Ski Week met een live band. Doe mee met de loterij en win de hoofdprijs: 3 x gondeldiners voor elk 4 personen.

Genieten met een drankje in de zon

Dinsdag 22.03.2022 – Happy-Power-Lady-Race
De skirace waarbij je wordt ingedeeld op haarkleur. Daarna feest op de Laireiteralm en in de Gehwolf-paraplubar vanaf 15.00 uur. terug naar het dal is mogelijk met de Panoramabahn.

Woensdag 23.03.2022 – Star-Night
Concert van de populaire zangeres Beatrice Egli als onderdeel van haar officiële Best of Tour 2022.

Donderdag, 24.03.2022 – Skiguiding und Après-Ski-Party 2022
Skiën met een gids. Aansluitend is er vanaf 16.00 uur een après-ski party in de RambazamBar en de prijsuitreiking voor de Happy Power Lady Race. De hoofdprijs is een verblijf van een week inclusief skipas voor de Lady Ski Week 2023.

Vrijdag 25 maart 2022 – Klederdrachtnacht
In je dirnl of lederhose feest met de Amadeus Award winnaars Chris Steger uit Salzburg en popster Melissa Naschenweng.

Met wie ga jij naar de Ladies Week?

Hou de website in de gaten voor de laatste updates

Het ziet er op dit momemt goed uit, maar corona heeft de laatste tijd vaker voor verrassingen gezorgd. Het kan daardoor altijd zijn dat er veranderingen zijn in het programma, of bepaalde activiteiten worden afgelats.

Zo boek je de Ladies Week

De Lady Ski Week is een arrangement van een week, waarbij je zelf kunt je accommodatie kunt kiezen. Je verblijft daar 7 overnachtingen in de periode 19 t/m 26 maart 2022. Je selecteert een deelnemende accommodatie via de website en boekt rechtstreeks bij de verhuurder. Als je voor twee personen boekt, ontvang je gratis de tweede skipas voor Ski amadé.

Meer informatie over de Ladies Week

Boek nu de mooie aanbieding en ga naar het Grossarltal ©Gruber

Hoofdfoto: © Ski amadé

(Visited 531 times, 1 visits today)