Laax Open is begonnen en wij zijn erbij!

Door Aimee en RP

De LAAX OPEN, Europa’s meest prestigieuze snowboardevenement, vindt plaats van 13 tot 18 januari 2020. LAAX, bekend als het meest vooruitstrevende resort in Europa als het gaat om freestyle-sport, is opnieuw het middelpunt van de aandacht voor de wereldwijde snowboardgemeenschap. Slopestyle kwalificaties hebben al plaatsgevonden:

Laax Open
Clemens Millauer – kwalificatie Slopestyle – Foto ©Laax – Ruggli
Laax Open
Moritz Thoenen, kwalificatie Slopestyle  – Foto ©Laax – Ruggli
Laax Open
Sven Thorgren, kwalificatie Slopestyle – foto ©Laax – Ruggli

Snowrepublic reporters Aimee en RP zijn er ook

Vanaf donderdag zullen wij, Aimee en RP, er ook bij zijn. De Halfpipe-riders komen dan in actie, waaronder de winnaar van vorig jaar Scotty James, de Olympisch kampioen Iouri Podladtchikov, Queralt Castellet en 2018 LAAX OPEN winnaar Jiayu Liu.

Laax
Halfpipe ©LAAX

Verdere hoogtepunten zijn de Slopestyle-finales op vrijdag en de Superpipe-nachtfinale op zaterdag. Nieuw dit jaar is de TAG Team Crossover Slopestyle Session op zaterdagmiddag. Voor het eerst zullen Snowboarders en Freeskiers als teams tegen elkaar strijden.

Wie is er ook bij? Laat van je horen!

Laax Open
©LAAX

MEER INFORMATIE OP: OPEN.LAAX.COM


 

CP Helmen

CP Skihelmen met vizier 

Het Zwitserse topmerk CP focust zich als pionier van de Skihelm met Vizier al ruim tien jaar op de ontwikkeling hiervan en niet zonder succes! Inmiddels is CP marktleider in het hogere segment in de Alpenlanden en ook in Nederland groeit dit topmerk onstuimig. Het beste altijd nog beter maken: dat is de missie van CPLees meer

SalzburgerLand

Win een skivakantie naar SalzburgerLand 

Je merkt het overal in SalzburgerLand: de locals en de wintersporter zijn simpelweg verliefd op de winter. Een skivakantie, daar houden we allemaal van toch? Maar het wordt natuurlijk nog veel leuker als die vakantie ook nog eens gratis is! Doe hier mee aan de prijsvraag en maak kans op een van de negen wintersportreizen. Elke reis is voor 2 personen. 7 nachten in een 2-persoonskamer in een hotel, inclusief halfpension. Plus twee skipassen voor 6 dagen. Doe mee!

Voigt Travel

Wintersporten in Zweden en Noorwegen 

Kleinschalige pistes, Zweedse koffiepauzes en uitzicht op beboste heuvels: ga wintersporten op z’n Scandinavisch’. Weg van de massa skiën en snowboarden tussen de Zweden en Noren. Bekijk hier de bijzondere winterse reizen van Voigt Travel. Lees meer