advertentie
Askja Reizen
Laat ook jouw reis op maat maken door Askja Reizen

TEAM SNOWREPUBLIC WENST AL HAAR LEZERS VEEL WIJSHEID EN GELUK IN DEZE LASTIGE TIJD EN WE KIJKEN UIT NAAR EEN VOLGENDE WINTER VOL SNEEUW EN PLEZIER IN DE BERGEN. BEZOEK ONDERTUSSEN ONZE WEBSITES MOUNTAINREPORTERS.COM EN OUTDOORDICHTBIJ.NL VOOR EEN DAGELIJKSE DOSIS REISVERHALEN OVER DE MOOISTE NATUURLIJKE BESTEMMINGEN, VLAKBIJ HUIS OF AAN DE ANDERE KANT VAN DE WERELD.


Laax Open is begonnen en wij zijn erbij!

Door Aimee en RP

De LAAX OPEN, Europa’s meest prestigieuze snowboardevenement, vindt plaats van 13 tot 18 januari 2020. LAAX, bekend als het meest vooruitstrevende resort in Europa als het gaat om freestyle-sport, is opnieuw het middelpunt van de aandacht voor de wereldwijde snowboardgemeenschap. Slopestyle kwalificaties hebben al plaatsgevonden:

Laax Open
Clemens Millauer – kwalificatie Slopestyle – Foto ©Laax – Ruggli
Laax Open
Moritz Thoenen, kwalificatie Slopestyle  – Foto ©Laax – Ruggli
Laax Open
Sven Thorgren, kwalificatie Slopestyle – foto ©Laax – Ruggli

Snowrepublic reporters Aimee en RP zijn er ook

Vanaf donderdag zullen wij, Aimee en RP, er ook bij zijn. De Halfpipe-riders komen dan in actie, waaronder de winnaar van vorig jaar Scotty James, de Olympisch kampioen Iouri Podladtchikov, Queralt Castellet en 2018 LAAX OPEN winnaar Jiayu Liu.

Laax
Halfpipe ©LAAX

Verdere hoogtepunten zijn de Slopestyle-finales op vrijdag en de Superpipe-nachtfinale op zaterdag. Nieuw dit jaar is de TAG Team Crossover Slopestyle Session op zaterdagmiddag. Voor het eerst zullen Snowboarders en Freeskiers als teams tegen elkaar strijden.

Wie is er ook bij? Laat van je horen!

Laax Open
©LAAX

MEER INFORMATIE OP: OPEN.LAAX.COM


 

advertentie