Salomon Wintersportkleding Salomon wintersport

Wanneer je gek bent op wintersport in Frankrijk en Zwitserland, dan moet je bijna ook wel van kaasfondue houden. Ik in ieder geval wel! Ik was dan ook aangenaam verrast toen zowel Saas-Fee (Zwitserland) als Méribel (Frankrijk) vrijwel gelijktijdig aankondigden dat je nu ook kunt kaasfonduen terwijl je… een ritje in de gondel maakt! Dat is toch briljant?

La Téléfondue in Méribel

In Méribel, in Les Trois Vallées in Frankrijk, noemen ze het ‘La Téléfondue’. Het programma bestaat uit drie etappes. Om half 8 wordt je verwelkomd met een aperitief, waarna je vanaf een uur of 8 daadwerkelijk aan boord van de gondel stapt. Rond een uur of 11 is het dan tijd geworden voor de laatste etappe: je verlaat de gondel voor wandeling door de sneeuw naar je dessert en een likeurtje.

Rond een uur of 11 is het dan tijd geworden voor de laatste etappe

Je kunt reserveren (maximaal vier personen per gondel) voor dinsdag 30 januari, 13 februari, 27 februari of 13 maart via de website van Méribel.

Bekijk hieronder het promofilmpje. They had me at 10 seconds from the start! Mag ik als-je-blieft naar Méribel?

Fonduegondel in Saas-Fee

Staat Méribel niet op de planning, maar ben je de komende periode wel in Saas-Fee te vinden? Heb jij even mazzel! Want ook daar kun je al gondelend genieten van een kaasfondue, witte wijn en een dessert. Vanaf zaterdag 27 januari tot en met zaterdag 31 maart kun je elke zaterdag- én dinsdagavond aan de fondue.

Meer informatie en boeken kun je op de website van Saas Fee. Natuurlijk kunnen zij ook niet achterblijven met een sfeermakend filmpje.


Interessant? Lees dan ook onderstaande artikelen:

  • De 5 beste skigebieden voor beginners
  • Wintersporten op het eiland Corsica
    Combineer strand en piste op één dag in Corsica
  • Off-piste skigebied
    Off-piste skigebied in wording
  • Dit is er allemaal nieuw komend seizoen in Val Thorens

 

ADVERTENTIE
Voigt Travel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here