Partner van Snowrepublic | Podobrace.nlPodobrace

Kwalificatie voor de Winterspelen in Pyeongchang

Snowpark Stubai Zoo is er klaar voor: De Stubai Prime Park Sessions worden voor het vijfde opeenvolgende jaar gehouden. De beste internationale freestyle-skiërs komen bij elkaar bij dit unieke evenement in op de Stubaier Gletsjer in Tirol, Oostenrijk. Het is voor de atleten van groot belang om hier aan mee te doen. Van 25 oktober tot 22 november rijden ze in het Stubai Zoo Snowpark en oefenen ze hun skills voor de kwalificatie en medaille-strijd van de Olympische Spelen van februari 2018 in PyeongChang, Zuid-Korea. Deze vinden plaats van 9 februari 2018 – 25 februari 2018.

Zet 25 oktober tot 22 november in je agenda om deze toppers aan het werk te kunnen zien!

Op 3100 meter boven zeeniveau biedt Snowpark Stubai Zoo uitstekende condities voor de internationale elite van het freestyle-skiën. De crew heeft speciaal voor de deelnemers aan de Stubai Prime Park Sessions drie XXL schansen gebouwd. Deze bieden perfect geprepareerde veilige sprongen op competitieniveau. Een spectaculaire show is hiermee gegarandeerd, voor zowel rijders als toeschouwers.

Meer dan tachtig top atleten van verschillende nationaliteiten en disciplines trainen samen. De unieke atmosfeer zorgt ervoor dat de atleten zich zo goed mogelijk willen laten zien. Zo liet de Zwitser Luca Schuler in 2016 als eerste een Switch Triple Misty zien!

Stubai
Snowpark Stubai Zoo | Foto snowboarding.transworld.net

X Games kampioenen en wereldkampioenen

De elite van het freestyle-skiën komt hier bij elkaar. De Zwitser Fabian Boesch, wereldkampioen in 2015 en X Games kampioen in 2016. Vier keer X Games kampioen Henrik Harlaut uit Zweden. Twee keer X Games kampioen Øystein Bråten uit Noorwegen. De wereldkampioen van 2017 Mc Rae Williams uit Amerika en Olympisch kampioen de Canadees Dara Howell.

Een filmcrew zal elke dag aanwezig zijn om de mooiste tricks van de professionals te filmen. Deze opnames zullen beschikbaar gesteld worden voor analyse- en videoprojecten. Voor de freestyle-skiërs zijn de Stubai Prime Park Sessions een voorproefje op het FIS wereldkampioenschap in Stubai. Deze zal van 24 tot 26 november gehouden worden en is één van de laatste mogelijkheden voor de rijders om zich te plaatsen voor de Olympische Spelen.

Kijk voor meer informatie op www.primeparksessions.com

Wil je de sessies thuis bekijken? Volg dan de volgende hashtags #primeparksessions #comefindthem


Stubai biedt nog veel meer voor elke wintersporter. Ga naar Stubai.at

Snowrepublic reis-partner - Voigt Travel
Voigt Travel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here