advertentie
Askja Reizen
Laat ook jouw reis op maat maken door Askja Reizen

TEAM SNOWREPUBLIC WENST AL HAAR LEZERS VEEL WIJSHEID EN GELUK IN DEZE LASTIGE TIJD EN WE KIJKEN UIT NAAR EEN VOLGENDE WINTER VOL SNEEUW EN PLEZIER IN DE BERGEN. BEZOEK ONDERTUSSEN ONZE WEBSITES MOUNTAINREPORTERS.COM EN OUTDOORDICHTBIJ.NL VOOR EEN DAGELIJKSE DOSIS REISVERHALEN OVER DE MOOISTE NATUURLIJKE BESTEMMINGEN, VLAKBIJ HUIS OF AAN DE ANDERE KANT VAN DE WERELD.


Wil je eens ontsnappen aan onze eigen groene kerst? Laat je dan eens betoveren in het skigebied Drei Zinnen en Alta Badia in de Dolomieten in Italië. Dit is echt het oord waar je moet zijn voor een sprookjesachtige kerstsfeer met alles erop en eraan. Perfect voor diegene die van winterse romantiek houden. En om echt in de kerststemming te komen kun je in Drei Zinnen zelfs de enige aanwezige kudde rendieren voederen, zij zijn dol op mos uit…. IJsland.

Dreiu Zinnen
De Drei Zinnen (foto: Dolomiti Super Ski)

Gastronomie

Italië en dan in dit geval met name Zuid-Tirol is natuurlijk de bestemming voor liefhebbers van lekker eten. De lokale bekende chefs verwennen je in deze tijd met de mooiste en heerlijkste kerstgerechten in de plaatselijke skihutten. Ieder jaar groeit deze regio meer en meer uit naar een fantastische culinaire bestemming.

Safari’s in Alta Badia

Deze winter worden er ook unieke gourmet-, ski- en wijnsafari’s georganiseerd in het mooie Alta Badia skigebied. En voor de echte wijnliefhebbers, kan je ook deelnemen aan de ‘Sommelier on the Slopes’ skitour welke plaats gaat vinden tussen december en maart. Klik hier voor meer informatie hierover.

foto:Alta Badia.org
Winterse romantiek (Foto: Pinterest)

Traditioneel kerstdorp

In Paisc da Nadé vind je de échte authentieke kerstsfeer terug. Dit traditionele kerstdorp ligt ook in Alta Badia en wanneer je van échte streekproducten wilt proeven en genieten moet je zeker naar dit dorp gaan.

advertentie