Julbo REACTIVE skibrillen zorgen altijd voor een goed zicht in de sneeuw

Door Edwin Hagenouw | fan van Julbo

Maar liefst twaalf jaar stak Julbo in de ontwikkeling van hun fotochromische lenzen. De REACTIV is hun nieuwe fotochromische lenstechnologie. Om het eenvoudig uit te leggen: een fotochromische lens wordt donkerder als de zon schijnt en er veel licht is. Als het bewolkt is of als je continu in de schaduw bent wordt de lens lichter en laat deze meer licht door. Op deze manier zorgt je lens altijd, ongeacht de condities, voor een goed zicht op de piste of tijdens het freeriden.

Uitzonderlijke transparantie en stabiliteit

De Julbo REACTIV meekleurende lenzen voor zonnebrillen en skibrillen zijn gemaakt van organisch materiaal. Dit combineert de optische kwaliteiten van minerale lenzen met het lage gewicht en de sterkte die superieur is aan polycarbonaat.

Julbo biedt levenslange garantie op de fotochromische eigenschappen van de bril

De transparantie en stabiliteit van REACTIV-lenzen is uitzonderlijk. De fotochromische pigmenten zijn door de lens heen gegoten. Julbo biedt daarnaast levenslange garantie op de fotochromische eigenschappen van de bril.

Voor iedere wintersporter een passende skibril

In totaal heeft Julbo vijf REACTIV lenzen voor goggles zodat je voldoende keuze hebt uit verschillende meekleurende bereiken, meerdere lenskleuren en verschillende polarisatiegraden. Zo kan iedere wintersporter de bril vinden die hij of zij zoekt. De lenzen zijn onderverdeeld in drie categorieën.

1. Performance

Drie lenzen voor alpineskiën, freeriden en toerskiën. Verschillende basiskleuren, een breed fotochroom bereik en een zeer snelle aanpassing aan verschillende soorten weer, licht en zichtbaarheid.

REACTIV PERFORMANCE

2. All Around

De maatstaf voor optimaal comfort. De categorie “All Around” biedt een helder zicht, goed contrast en bescherming voor de ogen. Zowel op als buiten de piste.

REACTIV ALL AROUND

3. High Mountain

Bescherming en polarisatie voor de meest veeleisende wintersporter. De perfecte combinatielens om er op uit te gaan in elk weertype en tot de hoogste toppen.

REACTIV HIGH MOUNTAIN

Een nog breder blikveld met de Cyrius!

De Cyrius is compleet nieuw voor de winter 2019/2020. Deze frameless bril biedt een ongekend breed zicht en is uitgerust met de hoogwaardige REACTIV technologie. Deze bril maakt dat je compleet vergeet dat je een skibril op hebt, totdat je deze afzet.

Julbo Cyrius
Julbo Cyrius ©Jeremy Bernard

Dan zie je pas hoe de bril voor een veel beter zicht zorgde! Het REACTIV-lensbereik past zich realtime aan de heersende omstandigheden aan voor helder zicht en biedt totale bescherming.


Bekijk hier alle Julbo goggles met REACTIV technologie